azdajica
Obećava
- Poruka
- 85
mislim da je pitanje jasno, interesuje me sta ostali misle na tu temu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
He,opshte je poznato da ne nosi odelo choveka vec chovek odelochokolada:Ma lepo je imati pare ali udati se zbog njih! Bljak...
Jedna moja dobra drugarica samo o parama, markiranoj garderobi i ostalim stvarima, skupom namestaju, autu, kuci prica. Super je cura, ali par puta mi je rekla da joj je bitno koliko muskarac zaradjuje, koji posao ima... Mene to strasno nervira.![]()
![]()
![]()
Znam ja to, ali ajde ti dokazi takvim osobama. Naprimer prosli decko joj je bio automehanicar (zamisli te strahoteAna-Marija:He,opshte je poznato da ne nosi odelo choveka vec chovek odelo![]()
chokolada:[Samo da dodam: sa ovim prvim "jadom" joj je sexualni zivot bio strava, dok ovom drugom nije mogao ni da se digne.![]()
Nina2:Najbolje je kad se ima i jedno i drugo, a to nimalo nije nemoguce :wink:
sanja:Nina2:Najbolje je kad se ima i jedno i drugo, a to nimalo nije nemoguce :wink:
nimalo nemoguce je dupla negacija, znaci, puno moguce. eh da ovo nije zemlja srbija jos bi i zvucalo istinito...
posto pare kvare ljude popularno je nemati ih i kleti se u vecnu ljubav. a kad ljubav prodje, pogledas ovamo i onamo, vidis nema vise ni ljubavi, ni para... i put preko trnja do zvezda ostane zauvek u trnju.
josephin:U danasnje vreme lepo je imati osobu koja moze da ti pruzi sve, ali bas sve, no to je naravno nemoguce... E sad, vecina devojaka nije spremna da bude sa nekim momkom koji ne zna da se snadje, tj. da ne zna da dodje na bilo kakav nacin do novca, nekim radom... S druge strane, nikada ne bih bila sa momkom koji je prebogat, tj. sa onim koji posecuje snobovska mesta, nosi markirana odela i sl. Ne kazem da me mozda on ne bi voleo, ali ne bih mogla da podnesem takvu napetost... Opet, ne bih mogla ni da budem sa osobom koja me neizmerno voli, a pri tom se ne bavi nicim i ne zaradjuje ni dinar... Jednostavno, ne volim nesposobne...
Ja glasam za zlatnu sredinu 8) , ali ipak vise cenim ljubav!!!
Ne volim krajnosti, pa tako ni novac bez ljubavi, a ni ljubav bez dinara (mislim bukvalno bez dinara) :wink:
Nina2:I nadam se da ovim ne aludiras na to da je muskarac taj koji uvek mora da devojci pruzi sve u finansijskom smislu.
josephin:Nina2:I nadam se da ovim ne aludiras na to da je muskarac taj koji uvek mora da devojci pruzi sve u finansijskom smislu.
Naravno da ne!!! Rekoh da volim zlatnu sredinu u svakom pogledu!!! Nikada ne bih prihvatila cinjenicu da budem na 'grbaci' svoje voljene osobe. Podrzavam ono - sve sto je moje to je i tvoje i obrnuto i ZAJEDNO SMO I LEPSI I JACI :wink:
Samo i sve zajedno!!!![]()
josephin:Nina2:I nadam se da ovim ne aludiras na to da je muskarac taj koji uvek mora da devojci pruzi sve u finansijskom smislu.
Naravno da ne!!! Rekoh da volim zlatnu sredinu u svakom pogledu!!! Nikada ne bih prihvatila cinjenicu da budem na 'grbaci' svoje voljene osobe. Podrzavam ono - sve sto je moje to je i tvoje i obrnuto i ZAJEDNO SMO I LEPSI I JACI :wink:
Samo i sve zajedno!!!![]()
i ja bih to volela da znam!!!100ne:NARAVNO!Pitanje je samo ko izdrzi duze:ljubav ili lova?![]()