bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ne mogu da mi naloze za koga cu da glasam... niko.хоћеш да спаваш и када ти буду наложили за кога да гласаш?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da mi naloze za koga cu da glasam... niko.хоћеш да спаваш и када ти буду наложили за кога да гласаш?![]()
ајд да видимо и то Чудо....Ne mogu da mi naloze za koga cu da glasam... niko.
Sto si sad okrenuo na politiku?ајд да видимо и то Чудо....
Него,
јел се успешно обавља оно Пресељење тзв."шетајућих Гласача" на 2 Адресе да би се освојио Београд?
Ма јок,што би се бавили Политиком,Sto si sad okrenuo na politiku?
Мислио сам на пост изнад твог...Хумор престаје оног тренутка..
кад се сви ови горе "лези лебу да те једем" не намире,
као Последицу свега имаш најскупље Гориво,највеће Акцизе,Цене превазилазе одавно једну богату Немачку,у рангу су са Швицом..
што опет доводи до НЕСИГУРНОГ пословног Амбијента где потенцијални Инвеститори после Погледа на папире,кажу:
"БЈежи од ових партизана".
![]()
Kako se pomiriti sa nepostojanjem para,time da ih nece ni biti?E bravo to je sustina price i nesto o cemu i ja pricam, mislim sreca i dobro raspolozenje zavise pre svega od tebe i sopstvene percepcije a ne toliko od nekih spoljnih faktora i okolnosti i
Al' zivot je prenaporan,pretezak,nista ne vredi kad se jedna osoba izvlaci iz minusa ako je okruzenje takvom bolesti (noga,ruka,glava,oko,sta je sve radjeno svima koje zna)lekovi,bolnica,sahrane,cetrdeset dana,pola godine,godinu jer je to jedino sto se desava,jedina promena.to je donekle verujem malo i stvar licnosti i karaktera,
Bilo bi lepo da je tako al' vecini je mrak koji ide u plusu ka malo manjem mraku,eventualno sivilu da sacuvaju tu neku pozitivu zbog koje su jos fizicki medju zivima.mislim naravno da nikom nije sve po volji i idealno (jer verovatno nije ni predvidjeno da bude) i ako izuzmemo sad Edenski vrt i tu Biblijsku pricu nikada svet nije ni bio idilicno mesto po meri coveka i nekakav raj na Zemlji (jer sve funkcionise po dualnom principu, citav fizicki 3D univerzum, imas dobro i lose, toplo i hladno, svetlost i tamu, noc i dan, lepo i ruzno, itd)
Ne treba imati zelje da dostojanstvenim zivotom i bol sto ga nema nestaje?i u principu nikada ni nije valjalo nit je bilo idealno i verovatno nece nikada ni biti ali to sad ne treba tebe da demoralise nit sad ti treba da zivis u nekom iscekivanju toga ili ne znam ni ja sta da se desi,
Dobro,to je ona laksa verzija tame gde je.maksimum doci do sive boje.vec ono izgradis neki sopstveni mini-svet u svojoj glavi koji je tebi po meri, trazis radost i srecu u nekim naizgled malim i sitnim stvarima, nadjes si zanimaciju i furas si svoj fazon i gledas da izvuces nesto pozitivno u vec datim i postojecim okolnostima.
Mnogi nikad nisu dosegnuli ni petsto evra,nema ko da toliko razmazi radnike,radnice a tih hiljadu i po imaju vlasnici privatnih praksi.jao sad mi je sve s***** ali kao bicu super kad ne znam ...kad mi plata bude bila soma ipo evra umesto 500
Al' zamisli sad mnogi imaju nesrecu da zive bez mogucnosti renoviranja objekta gde su,mnogi zbog zakona moraju da podele objekat i ako ima dvoriste,sta vec.ili kad se ne znam ni ja sta desi, mislim neces, jer si mracnjak i vibriras na tim negativnim frenkvencijama i uvek ces samo traziti razlog i izgovor da mracis, da se jedes iznutra i da siris tu negativnu energiju
"Al' ne mozes to kad si gladan" (fizicki ili dusevno,kad dusa pati).dok ono ako si pozitivan i ako vibriras na visim frenkvencijama i ako si na tim pozitivnim talasima ti ces onda imati skroz drugu percepciju i stanje svesti i bices fokusiran na pozitivne stvari,
Radi se sve to,imas dosta osoba koje dju svoj maksimum da skrenu sebi paznju al' se vracaju na isto,para nema,nema sustinske promene.nego ce ti fokus niti usmeren ka drugim stvarima, bices u fazonu , e vidi sto je lepo vreme danas mogao bi malo da prosetam, mogao bi mozda da poslusam tu i tu muziku, pogledam taj i taj film, nabavim tu i tu knjigu ili odem malo da istreniram
Za to treba imati samopouzdanja a ko nema neki vidljiv zub,vise njih ili ima neku vidljivu povredu nece se usuditi da rizikuje sramotu odbijanja.Jer devojka znaci da idu na rucak,veceru,kupuje poklone a mnogi to ne mogu da priuste na svom lokalu,tu gde zive.ili onu novu cicu sto se doselila u ulaz mozda pitam da odemo malo na kafu,
Al' smo zemlja bez para gde se slusaju oni sa kojima se zivi ("dok si pod mojim krovom sve je kako ja kazem") a ako su to roditelji kad oni ostare deca po zakonu treba da ih cuvaju.(Deca se prave da bi donosila casu.vode svojima,uce da bespogovorno slusaju ceo zivot.)ono furas si svoj fazon i gledas da si fokusiran na stvari koje te ispunjavaju i koje ti prijaju.
U kojim bojama ti je zivot,kako ti prolazi?Kako od onakvog sportiste postati
U kojim bojama ti je zivot,kakav ti je dan za danom?Niko vam ne valja, niko nije dovoljno dobar.
U svim bojama, jer sve mi boje lepo stojeU kojim bojama ti je zivot,kakav ti je dan za danom?
Kako do takvog optimizma,jesi izbacio tv iz stana,iskljucio ga,sta uradi?U svim bojama, jer sve mi boje lepo stoje
Trudim se da nadjem dobru stranu,trudim se da dodjem iz crnog u malo manje crno a ako ikad uspem do sivog,smatracu to uspehom.Šta ima kod tebe,
Kako do takvog optimizma,jesi izbacio tv iz stana,iskljucio ga,sta uradi?
Trudim se da nadjem dobru stranu,trudim se da dodjem iz crnog u malo manje crno a ako ikad uspem do sivog,smatracu to uspehom.
Zapravo mi je mnogo tesko jer nadlezni za zdravstvo nece da ubace zubne implante u Domove zdravlja po celoj Srbiji besplatno(od poreza gradjana da placa RFZZO) uz zdravstvenu karticu a to niko ni ne nudi,hvala sto pitas.
izvadi ti malo Stojka iz usta, znaš...TV je tu, svemir, piramide, aukcije, sport, kvizovi, Nole Sexoman, Milan Tarot, ništa stresno niti životno bitno.
Mora nadješ neku inspiraciju, pozitivu, evo i @Stojkov Menidjer čeka implante, medjutim njega zanima samo da ugradi dojke kako bi napredovao u hijerarhiji ss sNs-a.
izvadi ti malo Stojka iz usta, znaš...![]()
jel?Kad bude bila smena vlasti, ulaze ti Kobre na gajbu i oduzimaju sve što si pozajmio.
Tirkizno plavim; nesto kao bazen iz kojeg je izasao kao sampion i postao seljober u vodama politike.U kojim bojama ti je zivot,kako ti prolazi?