Bojama svog života upravljamo sami. Neću da budem mračnjak, a da hoću, imala bih i razloga i motivacije, mnogo više nego što je potrebno.
E bravo to je sustina price i nesto o cemu i ja pricam, mislim sreca i dobro raspolozenje zavise pre svega od tebe i sopstvene percepcije a ne toliko od nekih spoljnih faktora i okolnosti i to je donekle verujem malo i stvar licnosti i karaktera, mislim naravno da nikom nije sve po volji i idealno (jer verovatno nije ni predvidjeno da bude) i ako izuzmemo sad Edenski vrt i tu Biblijsku pricu nikada svet nije ni bio idilicno mesto po meri coveka i nekakav raj na Zemlji (jer sve funkcionise po dualnom principu, citav fizicki 3D univerzum, imas dobro i lose, toplo i hladno, svetlost i tamu, noc i dan, lepo i ruzno, itd) i u principu nikada ni nije valjalo nit je bilo idealno i verovatno nece nikada ni biti ali to sad ne treba tebe da demoralise nit sad ti treba da zivis u nekom iscekivanju toga ili ne znam ni ja sta da se desi, vec ono izgradis neki sopstveni mini-svet u svojoj glavi koji je tebi po meri, trazis radost i srecu u nekim naizgled malim i sitnim stvarima, nadjes si zanimaciju i furas si svoj fazon i gledas da izvuces nesto pozitivno u vec datim i postojecim okolnostima.
Mislim to su sad kretenske price, jao sad mi je sve sranje ali kao bicu super kad ne znam Vucic ode sa vlasti, kad povratimo Kosmet, kad Rusi dobiju rat u Ukrajini, kad pukne Amerika, kad se na Bliskom Istoku desi to i to , kad mi plata bude bila soma ipo evra umesto 500 ili kad se ne znam ni ja sta desi, mislim neces, jer si mracnjak i vibriras na tim negativnim frenkvencijama i uvek ces samo traziti razlog i izgovor da mracis, da se jedes iznutra i da siris tu negativnu energiju dok ono ako si pozitivan i ako vibriras na visim frenkvencijama i ako si na tim pozitivnim talasima ti ces onda imati skroz drugu percepciju i stanje svesti i bices fokusiran na pozitivne stvari, ono boli te bas uvo sta radi Vucic i jos gori brat mu, kad ce da pukne Amerika, kolko je Djilas pokro miliona ili dal je neko bacio omot od cokoladice na pod u gradskom prevozu , nece te te stvari uznemiravati i crpeti ti energiju nego ce ti fokus niti usmeren ka drugim stvarima, bices u fazonu , e vidi sto je lepo vreme danas mogao bi malo da prosetam, mogao bi mozda da poslusam tu i tu muziku, pogledam taj i taj film, nabavim tu i tu knjigu ili odem malo da istreniram ili onu novu cicu sto se doselila u ulaz mozda pitam da odemo malo na kafu, ono furas si svoj fazon i gledas da si fokusiran na stvari koje te ispunjavaju i koje ti prijaju.