Nije SNS pravio Vučić nego ja!!!

NE-ZGODAN

Poznat
Poruka
7.555
http://www.alo.rs/politika/33501/Nije_SNS_pravio_Vucic_nego_ja

Božidar Delić, naprednjak, o sukobima u stranci
Nije SNS pravio Vučić nego ja!!!

Subota - 04.12.2010

Funkcioner SNS-a Božidar Delić kaže da nisu tačne spekulacije da napušta naprednjake, ali da je primetna kampanja koja se vodi protiv njega.

- Ko vodi kampanju protiv vas?
- Ne znam da li je neko iz moje ili iz drugih stranaka… Ali ja apsolutno nemam nameru da odlazim iz stranke. Na kraju krajeva, što bih ja odlazio iz nje, kada sam je ja osnivao, a ne Vučić. Stranku smo pravili Toma i ja, a Vučić se priključio dva meseca posle.
- Izgleda kao da imate neki problem sa Vučićem?

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); } - Nemam nikakav problem ni sa prvim niti sa drugim čovekom stranke.
- Ne bi se reklo, s obzirom na način na koji ste pomenuli Aleksandra Vučića?
- Ali ja sam samo izneo činjenice.
- Spekuliše se da ste pali u nemilost i Tome Nikolića zbog vaših stavova kojima se protivite hapšenju Ratka Mladića?
- Ja tu ne vidim problem, jer nije stranka zauzela stav povodom toga. To što je Toma Nikolić izneo svoj stav, to mene ne obavezuje da i ja tako razmišljam. Mi se u 95 odsto drugih slučajeva potpuno slažemo.
- I Nikolić je o Mladiću ranije imao stav sličan vašem…
- Poštujem to što je on promenio svoj stav, ali ja svoj neću da menjam.
- Šta ako odluče da vas isključe iz stranke?
- Ma mogu da urade šta god hoće, ali to ne bi imalo smisla. Da je stranka odredila platformu o nekom pitanju, a ja se o to ogrešio, onda bi trebalo da snosim odgovornost. Ovako nema smisla razgovarati o tome.
- Ako je sve u redu, zašto niste bili u Skupštini dok se raspravljalo o ukidanju vojnog roka?
- Ja sam napisao amandmane koji se tiču tog zakona, ali sam bio na jednom međunarodnom skupu o Partnerstvu za mir, koji je trajao tri dana.

Vučić: Delić je u pravu!

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić nije želeo za „Alo!“ da komentariše Delićevu prozivku.
- Sve što vam je o meni rekao Božidar Delić je tačno. Čovek je u pravu, ali ja više volim da neke stvari iznesemo na stranačkim organima - kaže Vučić.

Najavljuju proteste ,a ni medjusobno nemogu da se sporazumeju...

Poslednja izmena:
само лајте...знају у СНС да ћете нападати и кривити истину...питање је дал сте више уопште и способни да разликујете истину од лажи...али жути неминовно одлазе...то вам не гине....а после тога...ЗАБЕЛА....

само лајте...знају у СНС да ћете нападати и кривити истину...питање је дал сте више уопште и способни да разликујете истину од лажи...али жути неминовно одлазе...то вам не гине....а после тога...ЗАБЕЛА....

odmah mogu da povedu i ove papke iz sns :rtfm::mrgreen:

.питање је дал сте више уопште и способни да разликујете истину од лажи...али жути неминовно одлазе...то вам не гине....а после тога...ЗАБЕЛА....

Nema spora da je DOS ovska vlast teška propast u svemu, problem je u tome što je SNS u krajnjoj liniji čedo te iste vlasti. Obojica su se prodali i ispali hulje za vjeki vjekov

Vucic i treba da ode iz te parije, samo se jos vise obrukao lazima, a zamalo da postane gradonacelnik svojevremeno.
Због Вучића су многи и пришли СНС...уосталом као што су и многи пришли СНС због Николића, Табаковићке, Делића, Игора Мировића итд.
Надам се да нико неће морати да оде.

Због Вучића су многи и пришли СНС...уосталом као што су и многи пришли СНС због Николића, Табаковићке, Делића, Игора Мировића итд.
Надам се да нико неће морати да оде.

A ja se nadam da ce se ta stranka vratiti u SRS gde joj je i mesto, i to jos da zahvale i pevaju ako ih ovi prime nazad.

Причам са људима. Људи овде ни не слуте колико људе напушта подржавање ДС, уз поприлично лоше речи о тој странци. Обрни, окрени, ДС неће бити део наредне власти.

A ja se nadam da ce se ta stranka vratiti u SRS gde joj je i mesto, i to jos da zahvale i pevaju ako ih ovi prime nazad.
Надајте се драга госпођице чему год хоћете али верујем да руководство СНС није толико глупо да направи такав политички промашај.
Пола нас (ја први) би их напустило ако то учине !

Причам са људима. Људи овде ни не слуте колико људе напушта подржавање ДС, уз поприлично лоше речи о тој странци. Обрни, окрени, ДС неће бити део наредне власти.

shvati da je to jedno isto biracko telo...BILI KOD VUKA LDP, MI SMO UVEK TU......

Надајте се драга госпођице чему год хоћете али верујем да руководство СНС није толико глупо да направи такав политички промашај.
Пола нас (ја први) би их напустило ако то учине !

Па јесте,
сигурно би се Тома грдно засекирао ако би га напустиле перјанице са Крсте ....

:hahaha::hahaha::hahaha:

Back