Nije prvi put Albanija uz pomoć jakih saveznika okupirala Srpsko Kosovo i Metohiju

nesko101

Elita
Poruka
18.162
Autorska tema
Ova poruka mora neprekidno da odzvanja u ušima svih Srba koji su patriotski naklonjeni prema svojoj domovini.
Tačno je da su i u vreme Nemačkog rajha Albanija držala veći deo Kosova pod svoje tako i sada to čini kao članica NATO-a..
Srbi ne smeju da popuštaju jer NATO nije jači od NEMAČKOG RAJHA jer nemaju logore i genocide a i interesi njihovih članica nisu isti.
Dakle nemamo prava da rešimo ovo pitanje u njihovu korist.
 
Albanci skinuli i izgazili srpsku zastavu VIDEO
Leposavić -- Dvojica Albanaca skinuli su srpsku zastavu kod Leposavića, a jedan od njih ju je zatim na putu izgazio.
IZVOR: TANJUG NEDELJA, 18.10.2020. | 13:56


Podeli
Foto: Depositphotos/red_hayabusa

Foto: Depositphotos/red_hayabusa​
Florim Morina i Nuhi Bašota snimili su gaženje zastave i snimak poslali redakciji Indeksonlajna, a Morina je snimak objavio i na svom Fejsbuk profilu na kome je zabeleženo i vreme, subota u 12.30 časova.

Znači albanci ne miruju ni na severu Kosova.
 
Kako to veliki mislioce i patrioto Srbija nema nikad nekog moćnog saveznika nego stalno upravo ratujemo protiv mocnijih.
Tako je kad imas gofnare koji vode zemlju od Pere Konja do Slobe i Seselja .Nema to pojma sta je geopolitika,saveznistvo i nacionalni interes, Samo svoje durpe ,samo jos neku godinu na vlasti ,jos jedan dzip da se kupi Seselju od novca od kokaina
Medjutim nemocni smo nije uradjeno ono sto je uradila Rumunija sa Causeskom. Duboka drzava,danas sam slusao kako su prodavali decu Amerikancima. za 30 000dolara srpsko dete. I danas je na polozaju ko je to radio !
 
Председник Србије Александар Вучић учествује путем видео-линка на специјалном панелу „Београд–Приштина, нема решења без поверења“, у оквиру Београдског безбедносног форума.
Вучић је истакао да Приштина мора да промени став да је једино решење да Србија призна тзв. Косово, и да схвати да је неопходно да се примене сви потписани споразуми, пре свега, Бриселски. Он је рекао да се само тако може наћи компромисно решење, а компромису, како истиче, нема алтернативе.
Председник Србије је то рекао на специјалном онлајн панелу „Београд–Приштина, нема решења без поверења“. Вучић је рекао да за Србију ситуација око Косова и Метохије није лака, имајући у виду да су 22 од 27 чланица ЕУ признале независност Косова, али је указао да је, у складу са УН и Резолуцијом Савета безбедности 1244, све супротно од онога што кажу неке велике силе.
„Нисмо у лакој, ни једноставној ситуацији и волели бисмо да видимо постизање компромиса две стране“, поручио је председник Србије.
Он је изразио наду да ће се Европска унија борити, заједно са обе стране, за постизање компромиса, јер он, наглашава, нема алтернативу.
„Да ли ће бити лако, да ли смо спремни за компромис? Увек ћете чути из Приштине да само Србија треба да призна Косово, да ће они урадити исто и да је онда све решено. Међутим, компликованије је од тога“, указао је Вучић.
Истакао је да морамо да променимо атмосферу и имплементирамо све што је потписано, почев од Бриселског споразума из 2014, као и да мењамо свеукупну атмосферу. Вучић је указао да је неопходно да се разговара о економским везама. Оценио је да су две стране, такође, далеко од помирења, и да треба радити на томе, као и прекинути са тим да гледамо једни на друге као противнике и непријатеље, већ да налазимо могућности за сарадњу.
„Нисам оптимиста, али смо привржени процесу проналажења решења и спремни смо да радимо снажно на томе“, закључио је Вучић.
Поред разговора о дијалогу Београда и Приштине, будућности Европске уније и европској перспективи Западног Балкана и изборима у САД, биће речи и односу технологије и приватности, анти-ЕУ наративима у државама Западног Балкана, депопулацији, кризи демократије и солидарности.
За десет година, у оквиру Београдског безбедносног форума је организовано више од 230 дискусија, које су окупиле преко 4.000 учесника и више од 900 панелиста, међу којима су доносиоци одлука и креатори политика, представници безбедносних институција, цивилног друштва, међународне и академске заједнице из Србије и региона, али и осталих делова Европе и света.
 
Autorska tema
Ova poruka mora neprekidno da odzvanja u ušima svih Srba koji su patriotski naklonjeni prema svojoj domovini.
Tačno je da su i u vreme Nemačkog rajha Albanija držala veći deo Kosova pod svoje tako i sada to čini kao članica NATO-a..
Srbi ne smeju da popuštaju jer NATO nije jači od NEMAČKOG RAJHA jer nemaju logore i genocide a i interesi njihovih članica nisu isti.
Dakle nemamo prava da rešimo ovo pitanje u njihovu korist.
Drugacije je vreme.

Ranije je stanovnistvo bilo relaksirano religijama.

Sada netrepeljovost umanjuju farmom zadrugom parovima gudrom sex slobodama a sve to upakovano u demokratiju.

Svet se ubrzano menja, demokratija je opljackala pola sveta, sledi predah i uspon evroazije sa naglaskom na Rusiji i Kini.
U svakom slucaju, u godinama koje dolaze gorece evropa pod islamizmom, zatim krvavi verski rat i deislamizacija evrope. Albanaca nece biti.
 

Back
Top