Nije ponudjen casni izlaz za "srpsko pitanje" na Balkanu

Iskreno, da su Srbi mudro i pametno odreagirali nakon pada Berlinskog zida, ne bi ima uopće trebao "častan izlaz" na Balkanu. Usput, Kosovo bi ostalo u sastavu Srbije, a sama bi Srbija imala velike ekonomske koristi od umreženosti i suradnje s drugim bivšim republika jednako bivše Jugoslavije.
Pa i ne bas....Sugestija da ne postoje i nisu postojali CIA interesi na balkanu je neozbiljna...

Iskreno, da su Srbi mudro i pametno odreagirali nakon pada Berlinskog zida, ne bi ima uopće trebao "častan izlaz" na Balkanu. Usput, Kosovo bi ostalo u sastavu Srbije, a sama bi Srbija imala velike ekonomske koristi od umreženosti i suradnje s drugim bivšim republika jednako bivše Jugoslavije.
Da niste ubijali Srbe po naredjenju engleza i nemaca sad bi saradjivali sa Srbima...ovako saradjujete sa nemcima na kolencima, jer ste poturice ko i muslije i vaš jedini posao je da napadate i koljete Srbe...ne trebate im ni za koji drugi klinac...

Pa i ne bas....Sugestija da ne postoje i nisu postojali CIA interesi na balkanu je neozbiljna...
Problem je da i dalje postoje oni koji nisu dovoljno zreli prihvatiti odgovornost za svoje postupke, već i dalje nezrelo optužuju svakoga drugoga za posljedice kojima su sami kumovali. Narod raste i razvija se te postaje zreo baš kao pojedinac. I jednako kao pojedinaca, postoje i nezreli narodi koji (još) nisu u stanju prihvatiti odgobvornost za svoje postupke pa krive CIA-u, Vatikan, SAD, male zelene itd.

Problem je da i dalje postoje oni koji nisu dovoljno zreli prihvatiti odgovornost za svoje postupke, već i dalje nezrelo optužuju svakoga drugoga za posljedice kojima su sami kumovali. Narod raste i razvija se te postaje zreo baš kao pojedinac. I jednako kao pojedinaca, postoje i nezreli narodi koji (još) nisu u stanju prihvatiti odgobvornost za svoje postupke pa krive CIA-u, Vatikan, SAD, male zelene itd.
\Ne ide to tako kod naroda...narod je zreo kao trenutno stanje i moze da postaje nezreo za par godina i da postaje zreo za par godina, zavisi ko mu ucuti i ko umre i ko se rodi i kome se razveze jezik..

Npr sadasnji srpski narod je nezreo u pm..a misli da je zreo do neba...
Toliko je nabedjen da je zreo , da njegova nezrelost dolazi u eksponencijalnu efikasnost....jos se otima da prikaze nezrelost...
Bukvalno je zreo da se napenali od strane svakog agresora...popucao bi kao zvecka..

Ta nezrelost ume i da stiti kao sto je stitila 1999 one koji su bili na polozajima....ali to je sve bila predstava, koje nisu svesni , dok recimo kosare koje su ozbiljna stvar opte nisu zrelo shvacene...a mozda i bolje, jer bi trebalo pobiti par visokih oficira i bezbednjaka zbog tih kosara...

Trenutno mediji prave Srbe glupljim nego sto je prosek, tako imamo prosek da je oko iq74 sto je uzasno malo i niko ne veruje u to , ali se javno sugerise da je prosek 71 sto je jos gore...da bi politicari ispali pametniji...
To ce biti jos neko vreme pa ce medijski pristup biti iq 74 izjednacice se sa prosekom...ali je zalosno da prosek iq celog naroda bude tako nizak...

Ne znam koliko je kod hrvata ali oni imaju drugi problem, okrvljenost....i bice im sve gori problem...mekani ovako , a obojeni...

A to oko okrivljavnja, to je jos i najmanji problem, mislim mozda je veliki problem u razgovoru koji imas, ali nije u ponasanju....mnogo je veci problem sto cekas da neko otkrije kako se otvaraju vrata ili koje dugme da pritisne da bi sebi odradio nesto....

Ja ne razumem toliku glupost od strane ustaša i turaka...znaju da su Srbi i sloveni, a dokazuju se kao germani i turci, za šta? Da prežive, pa će zato da kolju braću?
Poturica uvek poturica, dupe mu uvek na izvolte..."neću da ratujem protiv nemaca da ne ginem, ali ću da koljem brata koji se ne nada, to mi lakše...? Užas...
Zanimljivo pitanje....zanimljivije nego sto mislis ili neko drugi misli...
Koji antagonizam navodi ljude da mu gori neprijatelji budu komsije, koji mu nanose zlo od stranaca koji su mu dugorocni zlobnici...

Neposrednost zlobne stete je jedan moguci razlog, sujeta koja boli je drugi moguci razlog, to je u svim oblicima uzeto , i sujeta ko si ti da meni pakostis, i ja te uzimao kao brata a ti tako ali i ja spustio gard a ti me vredjas tamo gde sam najranjiviji , kao i hiljadu puta sam ti cinio i ti meni a sad neces....izbrisacu te totalno ....

To su uglavnom iracionalne tekovine, tj ja ih vidim kao posledice kad narod razmislja emotivno , a meni je zao sto se to primilo kod Srba..
Moja baba i deda , jaki vernici pa nisu razmisljali uvek emotivno...
Jeste ponese te kad ti komsija ukrade pola osusene svinje a to ne moze jedan da ponese nego su dosli dvojica i seosko dvoriste usli dosli gde treba prosli uzeli i otisli...
Ali i dalje je racionalno tu ....

A recimo negde nema tog racionalnog , cuj negde, danas je mnogo cesto da ga nema...
Nekad mi dokazuju nesto preko zakljucivanja koja su cisto emotivna...ako to osecam to znaci da je to to ...ej ako oseca onda zna da je neko takav...izem ti argument..

Da niste ubijali Srbe po naredjenju engleza i nemaca sad bi saradjivali sa Srbima...ovako saradjujete sa nemcima na kolencima, jer ste poturice ko i muslije i vaš jedini posao je da napadate i koljete Srbe...ne trebate im ni za koji drugi klinac...

Kako su Hrvati poturice koji kolju Srbe...?
Poturica je onaj ko sa Turcima nekog kolje jer ima interes ili mu je sluga zbog kukavicluka...

Dakle Srbi sa Turcima kolju Hrvate cijelu povijest I ubacujete se tako u nase dvoriste...
E sad, kako su Hrvati zbog toga poturice?

I dodatno pitanje, STO JE nejasno u hrvatskom savezu sa Austrijancima protiv Srba?
Srbi SE udruzuju protiv Hrvata sa Turcima.
Ok, I mi SE udruzujemo onda sa Austrijancima protiv Srba I Turaka.
STO TI JE TU nejasno?
STO JE tu neposteno?

.

Kako su Hrvati poturice koji kolju Srbe...?
Poturica je onaj ko sa Turcima nekog kolje jer ima interes ili mu je sluga zbog kukavicluka...

Dakle Srbi sa Turcima kolju Hrvate cijelu povijest I ubacujete se tako u nase dvoriste...
E sad, kako su Hrvati zbog toga poturice?

I dodatno pitanje, STO JE nejasno u hrvatskom savezu sa Austrijancima protiv Srba?
Srbi SE udruzuju protiv Hrvata sa Turcima.
Ok, I mi SE udruzujemo onda sa Austrijancima protiv Srba I Turaka.
STO TI JE TU nejasno?
STO JE tu neposteno?

.
Poturica je srpski izraz za svakoga (ko se poturi) ko promeni veru iz bilo kog razloga...

Srbi nemaju problem ni sa jednim istočnim susedom.

Glavni problem su konvertiti koji se upinju da dokažu kako nisu Srbi, zapadno od granica Srbija. U Kroaciji su pobedili uz podršku zapada, u Bosni su izgubili na pola teritorije, a u Crnoj Gori trenutno gube i dugoročno će izgubiti.
najlepse_srpske_bajke_2_vv.jpg

Back