DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 52.538
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
у случајевима када су студенти и ветерани извршили ГРАЂАНСКО ХАПШЕЊЕ појеидних лциа која су упала на протест и изазивала сукобе са студентима и анродом, лицима која су имала агресивно понашање... били су предати полицији која их је потом узимала у даљу надлежностKako neki studenti kažu policija je sarađivala sa redarima.
Ko je saradjivao sa onim teroristima i paravojnom formacijom u Pionirskom parku?Link ću naći gde na TV posle 15 marta studenti kažu da su redari imali saradnju sa policijom.
Mrzite da pogledaš ???
I?Mrzite da pogledaš ???
Jedno prica juce, danas drugo.....kad ono 16 komada ..
.... ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je rekao da posedujemo... Rad100X, ali da se ne koristi.
O bog te? Antidron ne proizvodi zvučne, već elekteomagnetne talase koji omwtaju komunikaxiju drina i operatera. Ništa od navedenih gluposti. Čime se Srbi bave. Šta sve čovek neće pročitati u medijima. Nenormalno.Moguce da je bila anti-dron puska, neka tuzilastvo utvrdi uostalom.
Ma ja sam bezveze potpala pod to prvi dan.O bog te? Antidron ne proizvodi zvučne, već elekteomagnetne talase koji omwtaju komunikaxiju drina i operatera. Ništa od navedenih gluposti. Čime se Srbi bave. Šta sve čovek neće pročitati u medijima. Nenormalno.
Pa to se moglo emitovati i sa zvučnika. Glupo je bilo šta nagađati i navoditi neke kao stručnjake. Svako zvučno oružje izaziva posledice po zdravlje odmah, na licu mesta i tome i služi. Ovde je u pitanju zvuk koji je imao psihološki efekat, tj. paniku. Pustio ga je neko kad su studenti dva sata ranije oglasili kraj, a neko je želeo da se i dalje pumpa. Na kraju su izbili te studente pa je prilično jasno.Ma ja sam bezveze potpala pod to prvi dan.
Sada mislim da nije bilo nicega, ili u nagorem slucaju da se neko "igrao" nekom napravom sto se mozda moze kupiti i na KP, samo da nekim cudnim zvukom izazove paniku. Ali opet, ni u to nisam sigurna, jer sam cula da je i taj "zvuk" nastiman na mnogim videima.
Ko zna sta je...u svakom slucaju nista ozbiljno. Ali, neka se utvrdi ako neko tako smatra da treba, jos.Pa to se moglo emitovati i sa zvučnika. Glupo je bilo šta nagađati i navoditi neke kao stručnjake. Svako zvučno oružje izaziva posledice po zdravlje odmah, na licu mesta i tome i služi. Ovde je u pitanju zvuk koji je imao psihološki efekat, tj. paniku. Pustio ga je neko kad su studenti dva sata ranije oglasili kraj, a neko je želeo da se i dalje pumpa. Na kraju su izbili te studente pa je prilično jasno.
Naravno. Treba naći provokatore. U stampedu ljudi ginu.Ko zna sta je...u svakom slucaju nista ozbiljno. Ali, neka se utvrdi ako neko tako smatra da treba, jos.
Treba.Naravno. Treba naći provokatore. U stampedu ljudi ginu.
Можда треба размотрити опцију дрекавца из тунела!?Mislim da ovaj narod treba da zna istinu ako ona uopšte postoji
Tebi koja si sedela kod kuce ispred ekrana tv-a ništa se nije desilo i ništa ozbiljno ali onim ljudima koji su bili na skupu i odavali počast tišinom za ubijene nadstrešnicom se desilo i ljudi su morali da potraže lekarsku pomoc.Ko zna sta je...u svakom slucaju nista ozbiljno. Ali, neka se utvrdi ako neko tako smatra da treba, jos.