Nije policija, nije vojska, ko je ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1742291611284.png

Kako neki studenti kažu policija je sarađivala sa redarima.
у случајевима када су студенти и ветерани извршили ГРАЂАНСКО ХАПШЕЊЕ појеидних лциа која су упала на протест и изазивала сукобе са студентима и анродом, лицима која су имала агресивно понашање... били су предати полицији која их је потом узимала у даљу надлежност

немој да бркаш бабе и жабе, наведи конкретно тачно шта је речено.

O bog te? Antidron ne proizvodi zvučne, već elekteomagnetne talase koji omwtaju komunikaxiju drina i operatera. Ništa od navedenih gluposti. Čime se Srbi bave. Šta sve čovek neće pročitati u medijima. Nenormalno.
Ma ja sam bezveze potpala pod to prvi dan.

Sada mislim da nije bilo nicega, ili u nagorem slucaju da se neko "igrao" nekom napravom sto se mozda moze kupiti i na KP, samo da nekim cudnim zvukom izazove paniku. Ali opet, ni u to nisam sigurna, jer sam cula da je i taj "zvuk" nastiman na mnogim videima.

Ma ja sam bezveze potpala pod to prvi dan.

Sada mislim da nije bilo nicega, ili u nagorem slucaju da se neko "igrao" nekom napravom sto se mozda moze kupiti i na KP, samo da nekim cudnim zvukom izazove paniku. Ali opet, ni u to nisam sigurna, jer sam cula da je i taj "zvuk" nastiman na mnogim videima.
Pa to se moglo emitovati i sa zvučnika. Glupo je bilo šta nagađati i navoditi neke kao stručnjake. Svako zvučno oružje izaziva posledice po zdravlje odmah, na licu mesta i tome i služi. Ovde je u pitanju zvuk koji je imao psihološki efekat, tj. paniku. Pustio ga je neko kad su studenti dva sata ranije oglasili kraj, a neko je želeo da se i dalje pumpa. Na kraju su izbili te studente pa je prilično jasno.

Pa to se moglo emitovati i sa zvučnika. Glupo je bilo šta nagađati i navoditi neke kao stručnjake. Svako zvučno oružje izaziva posledice po zdravlje odmah, na licu mesta i tome i služi. Ovde je u pitanju zvuk koji je imao psihološki efekat, tj. paniku. Pustio ga je neko kad su studenti dva sata ranije oglasili kraj, a neko je želeo da se i dalje pumpa. Na kraju su izbili te studente pa je prilično jasno.
Ko zna sta je...u svakom slucaju nista ozbiljno. Ali, neka se utvrdi ako neko tako smatra da treba, jos.

Ko zna sta je...u svakom slucaju nista ozbiljno. Ali, neka se utvrdi ako neko tako smatra da treba, jos.
Tebi koja si sedela kod kuce ispred ekrana tv-a ništa se nije desilo i ništa ozbiljno ali onim ljudima koji su bili na skupu i odavali počast tišinom za ubijene nadstrešnicom se desilo i ljudi su morali da potraže lekarsku pomoc.

E sada šta se desilo,svi znaju osim Vučića i policije..Za to što se desilo je pitanje na koje svi gradjani ove zemlje imaju pravo da znaju..Nije dovoljno da Vučić, kome niko više ne veruje na televiziji izjavi da se ništa nije desilo i da svi foliraju..To treba javno tužilaštvo i pravosudni organi casno i neopredeljeno da ispitaju.U svakoj drugoj državi bi se posle ovakvih dešavanja sprovela istraga da se utvrdi šta se desilo i da li se desilo.

Back