Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ма шта зна овај један од највећих стручњака за сонично оружје у свету...
Ko je u ovoj zemlji mogao da upotrebi ili naredi da se koristi zvucni top ?Ko je u ovoj zemlji mogao da upotrebi ili naredi da se koristi zvucni top koji je zabranjen u mnogim zemljama ?
Gde je javno tužilaštvo,istražni organi, pa i nenadležni, da utvrde sta se stvarno desilo i ko je to uradio ?
Mislim da ovaj narod treba da zna istinu ako ona uopšte postoji u zemlji Srbiji ili je istina po meri jednog čoveka
шолак и ђилас а ко другиKo je u ovoj zemlji mogao da upotrebi ili naredi da se koristi zvucni top ?
Па ваљда топџија.!? ............ps: (мислило се да је он фурунџија, оно испаде топџија)
To je bilo vazdušno đule 3 metra sa 5 metara.ма шта зна овај један од највећих стручњака за сонично оружје у свету...
он потврђује да нека врста јесте кориштена.
али ко је бре тај ?!
јел овде СТОЈКО МЕНИЂЕР РЕКА' да су студенти САМИ ОДСКОЧИЛИ У СТРАНУ ПО ДОГОВОРУ ДА ОВО ИСЦЕНИРАЈУ?!
а то је потврдио и искандер!
дакле шта зна светски стручњак... дунстер обичан!
Top je pobedio.najbolje što verovatno sve ima neki smisao,ali što baš da znaš ono što ne znaš,nema logike![]()
distorzija vremena i prostora,kao alo poštuj proceduruTop je pobedio.![]()
recimo razni oblici postojanja i ti moraš da razmišljaš o njima,a njih zabole
dovoljno je verovati u neki smisao i uživaš![]()
tuga,sve napravio i sad nervira ljude
a nakraju pustite me da radim,ja sam na radnom mestu![]()
Боље ништа да не ради и не прави. Од његова посла остадосмо голи, боси а и гладни.!?tuga,sve napravio i sad nervira ljude
a nakraju pustite me da radim,ja sam na radnom mestu![]()
Šta znaci izjava ovog marginalnog lika....Ako nije zvucni top..šta je, jer je nešto upotrebljeno kao napad na mirne gradjanje ..pitanje je samo Šta i Ko ?
pojma nema te prvi put ste culi za zvucni top i sad ko papagaji... .Da treba narod da sazna istinu ...Ko je u ovoj zemlji mogao da upotrebi ili naredi da se koristi zvucni top koji je zabranjen u mnogim zemljama ?
Gde je javno tužilaštvo,istražni organi, pa i nenadležni, da utvrde sta se stvarno desilo i ko je to uradio ?
Mislim da ovaj narod treba da zna istinu ako ona uopšte postoji u zemlji Srbiji ili je istina po meri jednog čoveka
hahahahaahah gdje nalazite ovakve kretene ..
Ma kakav vucic to je TITO se javio da stoku stjera u torJe li ga dizajnirao Žeks, veliki naučnik i narkoman?![]()