seljakipo
Primećen član
- Poruka
- 648
Би ја, не би ја, ал снајка Ција и ми пе шес сватови води коло.!? . . . . .ps;
lupam dange za kopi/rajt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čačkao kao Grčić u Tentu
taman sam teo da pitam, cuje se!u 19,30 h ..pištaljke, petarde, šerpe, lonci, poumpajjjj, uaaaa,..kod mene dobrih 15 minuta
culo se i to dobrotaman sam teo da pitam, cuje se!
..... "nismo mi to" ......bla, bla, ....Vucic kaze malopre, nismo mi to upotrebili VOJSKA NEMA TO.
OK vojska nema a MUP?
pa mnogi rekose da mup to ima... I kad je nabavljeno...
Sta sad vojska?
И документарни филм је филм.Ово није био филм![]()
U??Ko je u ovoj zemlji mogao da upotrebi ili naredi da se koristi zvucni top koji je zabranjen u mnogim zemljama ?
Gde je javno tužilaštvo,istražni organi, pa i nenadležni, da utvrde sta se stvarno desilo i ko je to uradio ?
Mislim da ovaj narod treba da zna istinu ako ona uopšte postoji u zemlji Srbiji ili je istina po meri jednog čoveka
Mozda gospodja Diksi iz osobnih izvora ima saznanja tko bi to mogao bitiTo je !
bravoo
![]()
Па не баш. Ако си се имало играла са звуком тј. звучницима у соби или у колима, онда си лако могла примијетити да се јасно чује одакле „свирају” високотонци, па и средњетонци, али не и басови. У колима имаш често бас кутије у пртљажнику (због већег волумена/запремине).Ne. Znaš zašto?
Zato što sa običnim zvučnicima ne možeš da postigneš efekat neposredne opasnosti
Da su recimo upotrebljeni obični zvučnici, onda bi se čulo da zvuk dopire sa tih terasa.
U ovom slučaju, pošto sam bila tu, pušten je zvuk koji kao da je tu kod naših glava, tj čulo se kao da je baš nad našim glavama, tj između nas da potiče zvuk. Svaki čovek ume da raspozna da li zvuk dolazi iz susedne zgrade ili iznad njegove glave. To se moglo postići sa LRADom
Kažu da je nabavljeno preko Izraela.Pa eto pozvali su i FSB i FBI pa neka istraže je li bilo kakvog dejstva oružjem.
Eto slažem se pa ako oni utvrde da je bilo upotrebe ja ću se ovde javno izviniti svima vama sa kojima se ne slažem i moliti vas da mi oprostite.
Može?
Hoćeš da kažeš da je ekipa hrabrih momaka koja gazi dečka na Pasicevom trgu tridesetak sekundi pre ispaljenja metka iz zvučnog topa došla iz pionirskog parka?госпон балистичар, како објашњаваш чињеницу да је синхрониѕовано тј упоредо са овим ''чудом'' поред у улици МИЉАН ХОФМАН СА СВОЈИМ БАТИНАШИМА ЈУРИШ ИЗВРШИО на студенте у блокади , засипајући их бакљама флашама ...
Vučić je više laži izgovorio nego što se nakašljao u životu. Taj laže i kad kašljeVucic kaze malopre, nismo mi to upotrebili VOJSKA NEMA TO.
OK vojska nema a MUP?
pa mnogi rekose da mup to ima... I kad je nabavljeno...
Sta sad vojska?
Не претјеруј, уопће не кашље тако често.Vučić je više laži izgovorio nego što se nakašljao u životu. Taj laže i kad kašlje