seljakipo
Primećen član
- Poruka
- 692
Naravno, kao i do sada.Mi nismo istražni organi, istraga će utvrditi ko je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, kao i do sada.Mi nismo istražni organi, istraga će utvrditi ko je.
Ако нису они, зашто тако грчевито негирају да се то уопште догодило? Шта каже другар, ко су ти које штите?eee, upravo se vratih od drugara.. .
pričam mu da se ovde vodi rovovska borba da li je - ili nije - bio 'Sonic cannon'..
Bili smo prisutni,..
kaže mi: "Bio je, siguran sam, ali nisam siguran da je to SNS uradio"![]()
Nije policija, nije vojska, ko je ?
Paaa, mangupi bre!
Pili smo vina i raspredali o biljkama,,.. bio još jedan agronom-rasadničar,.. pa je Top bio sekundarna tema..Ако нису они, зашто тако грчевито негирају да се то уопште догодило? Шта каже другар, ко су ти које штите?
Чекај, сад нисам схватио, шта каже другар, јел био топ или није?Pili smo vina i raspredali o biljkama,,.. bio još jedan agronom-rasadničar,.. pa je Top bio sekundarna tema..
A, veli da bi nas Evropa oštro kaznila - izgubio bi podršku,..
ipak na kandidate za Nobelovu nagradu za mir - topom , ničim izazvani,..
Онај ко је њим руковао га је свакако видео. Не мислиш ваљда да је то радио затворених очију?Да је то заиста био звучни топ било које марке неко би га видео сигурно.
Burgundac , drugar ima svoje vino iz svog podruma (vinar-podrumar se to kaže ) .Чекај, сад нисам схватио, шта каже другар, јел био топ или није?
И још важније, каква вина се пију?![]()
Ко је, шта је то било истрага ће то утврдити.Онај ко је њим руковао га је свакако видео. Не мислиш ваљда да је то радио затворених очију?![]()
Kao i za Olivera...Ко је, шта је то било истрага ће то утврдити.
tuzilastvo na celu sa ovim stefanovicem je saucesnik, ako preti ostecenima, umesto da se hapse odgovorni; ocigledno je da i ovaj stefanovic mora da podnese ostavku, inace se necete maci od pocetkaKo je u ovoj zemlji mogao da upotrebi ili naredi da se koristi zvucni top koji je zabranjen u mnogim zemljama ?
Ko je u ovoj zemlji mogao da upotrebi ili naredi da se koristi zvucni top koji je zabranjen u mnogim zemljama ?
Gde je javno tužilaštvo,istražni organi, pa i nenadležni, da utvrde sta se stvarno desilo i ko je to uradio ?
Mislim da ovaj narod treba da zna istinu ako ona uopšte postoji u zemlji Srbiji ili je istina po meri jednog čoveka
Šta da prizna?Ne treba nikakva CIA a ni FBI..imamo mi dovoljno stručnjaka koji znaju i umeju da objasne
Problem je u tome što nenadležni nece da prizna i ponovo spinuje i optužuje gradjane i hapsi
..., снајка Ција и ми пе шес сватови.!? . . . . .ps
Ima bolja izreka. "Gospodar sam svake neizgovorene riječi a sluga izgovorene"Kao i za Olivera...
I zaa......
ćutanje je zlato.. u ćutanju je mudrost.. u ćutanju je sigurnost.. što'no reče naš Nobelovac...![]()
Jedino što si ti pričao nebuloze.Ima bolja izreka. "Gospodar sam svake neizgovorene riječi a sluga izgovorene"