Nije policija, nije vojska, ko je ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
од свих негодовања употребе непознатог оружја , сложићете се да је ипак ПАР ЕХЕЛАНС пример @Stojkov Menidjer и његова верзија како је толики број студената и народа по унапред СМИШЉЕНОМ СЦЕНАРИЈУ поскакао у две различите стране.

дакле на 3,2,1 - оп !

:rotf: :rotf: :rotf:

сунце ти жалосно.

победник лагарија. ШАМПИОН .

добиће орден и сендвич са млеком од непрцане козе.

Netačno, niko ne tvrdi da je vlast koristila silu prema demonstrantima već da izvor onog zvuka sa snimka može biti bilo kakav zvučnik.

I nije tačno ni da se policija povukla prije toga:

Дачић: Није тачно да су се припадници МУП склонили из масе, јер нису ту ни били

Министар полиције Ивица Дачић изјавио је данас коментаришући снимак са друштвених мрежа и тврдње да су се припадници МУП-а склонили непосредно пре наводне употребе звучног топа да то није тачно, јер припадници МУП-а нису били у кордону између Пионирског парка и окупљених.
Какво сад повлачење полиције, помешале ти се теме? :mrgreen:
Него, због чега је власт пуштала те звуке са ”звучника”, као што тврдиш? Шале ради?
Ако није власт, него неко други, због чега власт неће да то испита, него тужилаштво прети истрагом онима који се противе званичном објашњењу да се инцидент десио спонтано.
Него и ти са том твојом теоријом о ”звучницима” можеш да потпаднеш под ширење лажних вести, али шта те брига, ти пишеш из иностранства. :mrgreen:

Dragone, mi ne zelimo da promenimo stranku vec nasu realnost koja je mnogo sire zlo od jedne stranke i jednog coveka.

Zelimo da budemo bezbedni, da se ne tresemo kada nas pozovu iz skole kao sto su nas zvali poslednje dve godine za pobijenu decu i pretnje bombama.

Ja mislim da se opozicija neprijatno iznenadila brojem ljudi koji prezire Vucicevo ponasanje jer oni ne mogu da skupe ni deseti deo izaslih za vikend. Ne moze ni Vucic uz sve marifetluke.

Jasno je svima da piramida mora da se promeni, a ne samo jedna stranka. Na protestima ljudi najvise placu na Tamo daleko. Narod zeli svoju lepu zemlju nazad.
Nebitno ko je trenutno na vlasti.
Nasa zemlja, nas vazduh, nase reke treba da sluze vekovima one koji dolaze.
Ne mozemo sve da srusimo i ponizimo za saku arapskih, kineskih, ruskih i americkih novcica.

Srbiju su izneli na robovlasnicku pijacu i skidaju nam deo po deo odece, ostacemo nagi i bez ikakve nade ako ne stanemo jedni uz druge sada.
Ma razumijem te, želim i ja to ali shvati da mi nismo suvereni vladari naše teritorije i države.

Mi zavisimo od velikih sila i nema te vlasti koja će moči samostalno da upravlja svime bez upliva uticaja stranih i velikih sila. To je tako!!

Čitavo društvo mi moramo promjeniti a ne vlast, kontrolisati internet sadržaj do kojeg dolaze djeca i pomoći da se roditelji više posvete njihovom odgoju u odnosu na zaradu i novac.

Dragone, mi ne zelimo da promenimo stranku vec nasu realnost koja je mnogo sire zlo od jedne stranke i jednog coveka.
E o tome i ja pisem. Zar se ne slazes da su Kina, Rusija i Zapad zajedno uzrok tog zla? Drze nas u saci kao i sve ostale. Pa cak ni Severna Koreja ne bi postojala da nema Kine. Znaci i oni su kontrolisani spolja. A ako je takva diktatorcina kao Kim neciji eksponent mozes misliti sta su i ko su ostali ficfirici...

од свих негодовања употребе непознатог оружја , сложићете се да је ипак ПАР ЕХЕЛАНС пример @Stojkov Menidjer и његова верзија како је толики број студената и народа по унапред СМИШЉЕНОМ СЦЕНАРИЈУ поскакао у две различите стране.

дакле на 3,2,1 - оп !

:rotf: :rotf: :rotf:

сунце ти жалосно.

победник лагарија. ШАМПИОН .

добиће орден и сендвич са млеком од непрцане козе.
smešan si
samo baljezgaš ko Luda Nasta
a zna se ko stalno mota priče... i ni da trepne...
smata da je to OK
to se tako radi
pričajte usta da nsite pusta
BOLEST!

Какво сад повлачење полиције, помешале ти се теме? :mrgreen:
Него, због чега је власт пуштала те звуке са ”звучника”, као што тврдиш? Шале ради?
Ако није власт, него неко други, због чега власт неће да то испита, него тужилаштво прети истрагом онима који се противе званичном објашњењу да се инцидент десио спонтано.
Него и ти са том твојом теоријом о ”звучницима” можеш да потпаднеш под ширење лажних вести, али шта те брига, ти пишеш из иностранства. :mrgreen:
Pa eto pozvali su i FSB i FBI pa neka istraže je li bilo kakvog dejstva oružjem.

Eto slažem se pa ako oni utvrde da je bilo upotrebe ja ću se ovde javno izviniti svima vama sa kojima se ne slažem i moliti vas da mi oprostite.

Može?

У следећој фази ће вероватно тврдити да се никаква надстрешница у Новом Саду није ни срушила, и да смо све сањали :ljutko:
Kinezi su je srusili a i sve ostale stanice koje su napravili i opravili do Subotice su cist fals. Pogledajte realnosti u oci i uperite prst u prave krivce i sataniste napokon.

FB_IMG_1742220052542.jpg

Ma on će promjeniti direktora i šefa sektora možda ali u suštini FBI je sami vrh forenzike danas.
Кад би се зајебавали. Уосталом, шта ће ФИБ у Србији? Која друга земља дозвољава да туђе федералне агенције истражују било шта?
Лудило.

Сонични напад је био на народ 1 кроз 1. Свако ко тврди другачије је људски шљам.

Толико.

smešan si
samo baljezgaš ko Luda Nasta
a zna se ko stalno mota priče... i ni da trepne...
smata da je to OK
to se tako radi
pričajte usta da nsite pusta
BOLEST!
Dakle studenti i narod su usaglaaseno sinhronizovano POSKAKALI U STRANU?

:rotf:

Takvo objasnjenje nije smislio ni vucevic!

Sendvic sa neprcanom zelenom salatom, pardon neprskanom!

Кад би се зајебавали. Уосталом, шта ће ФИБ у Србији? Која друга земља дозвољава да туђе федералне агенције истражују било шта?
Лудило.

Сонични напад је био на народ 1 кроз 1. Свако ко тврди другачије је људски шљам.

Толико.
Ne mora FBI eto ima FSB ili Centar iz Visbadena.
Ti veze nemaš o tome šta je sonični napad. Zvuči ti kul pa zato ponavljaš.

Лудило.

Толико.
Stojko reče studenti i narod su smisljeno po dogovoru poskakali u stranu! :rotf: :bljak:

Pa eto pozvali su i FSB i FBI pa neka istraže je li bilo kakvog dejstva oružjem.

Eto slažem se pa ako oni utvrde da je bilo upotrebe ja ću se ovde javno izviniti svima vama sa kojima se ne slažem i moliti vas da mi oprostite.

Može?
Ко је позвао? Онај премијер што је пре два месеца поднео оставку, а још увек доноси законе? Како их је тачно позвао и кад долазе?
Него, и даље ти не одговори зашто се не истражује ко је тај ”неко” ко је преко ”звучника” изазвао инцидент у суботу, како ти тврдиш? И ако то није власт, зашто скрива и штити тог наводног ”неког”? Јел и за то чекамо ФСБ и ФБИ?

Back