Nije pokusaj izjednacenja, nego znatizelja

Zene da li bi vam smetalo od decka, kojem ste vi prva cura sa kojom se torbao, sa njim sve vam je super, slazete se skroz, cak se zelite i vencati, da li bi vam smetalo i da li bi pristale na to da on zeli istorbati drugu curu, cisto da vidi kako izgleda imati kitu u drugoj pi,ci? Da li bi mogle preci preko toga, jer vi ste imale npr. 4 tipa sa kojima ste se istorbale.

a kako da je ubedim da zelim da mi bude poslednja iliti jedina :roll:

Zene da li bi vam smetalo od decka, kojem ste vi prva cura sa kojom se torbao, sa njim sve vam je super, slazete se skroz, cak se zelite i vencati, da li bi vam smetalo i da li bi pristale na to da on zeli istorbati drugu curu, cisto da vidi kako izgleda imati kitu u drugoj pi,ci? Da li bi mogle preci preko toga, jer vi ste imale npr. 4 tipa sa kojima ste se istorbale.

Pa kad mi ne bi smetalo, znaci da mi je svejedno.. da mi je svejedno ne bih se htjela vjencati s njim i ne bih bila s njim u vezi... I ako bi sve bilo super i odlicno i sta ti ja znam i kad bi trazio da se sexa sa drugom... Ja se ne bih bunila, nek se sexa kolko mu volja al samnom vise ne bi bio :) tj ja ne bih bila s njim...:cool:

svaka znatizelja, kod mene ima za posledicu cuwenu recenicu "hasan-seckati":evil:
2_Rabbit-Rope-Trick.jpg

:think: dobro pitanje...kad ovako postavis stvar ispadosmo sebicne sto bi nam zasmetalo.....:hahaha:....a nema cistih pregleda drugih pi'ca...svaki pregled je rizik i ako ti je stalo do nekog prirodno je da zelis da ga zadrzis uz sebe..:)...ne pricam o pregledima, ne pitam, ne gledam partneru u telefon i tako nema sta da mi smeta...svakako, ako neko nije po prirodi privrzen i veran, nece biti ni samnom....a da cunjam za njim, ma boli me uvo....:whistling:

Back