Nije nista strasno ako se otcijepi Republika Srpska

Rezolucije nisu pravno obvezujuće, sudske presude jesu. Brukaš se!

Nema se kod Hrvata koga osudit za zločine u ww2. Zločinci su pomrli, a NDH je uništena 1945. godine. Kraj priče! Možeš jedino organizirat spiritističku seansu pa ići u lov na duhove.
uvesti rezoluciju o genocidu nad srpskim (ogromnim djelom je to genocid bio prema srbima) i jevrejskim narodom u VREME NDH od strane hrvatskog naroda.

E ONDA POTOM MOZE i ovo britansko sranje koje su pokusali ubaciti a vas preskacuci...

umrece i ratko mladic pa sta rezolucija bi prestala?

nemoj se vise glupiras

ne lazi vise

da jee tako kao sto ti pricas o sudskim presudama o pojedincima koje su svakako individualne, za koje su odgovarali pojedinci i da imaju ikakav pravni obavezujuci daljni pogled na svet ne BI SE PROTURALA REZOLUCIJA O SREBRENICI U UN!

dosta vise glupiranja
Ne lažem. Rezolucije nisu obvezujuće. Tebi su oprali mozak pa ponavljaš kao papiga propagandu koju ti serviraju.

Ne lažem. Rezolucije nisu obvezujuće. Tebi su oprali mozak pa ponavljaš kao papiga propagandu koju ti serviraju.
lazes naravno
indvidualne licne krivice i rpesude su go k.urac.

idi pa prdi to ratku

i vidi juce sam te pustio na miru oko one istine koju si prvo negirao o vrazjoj diviziji iz hr.
nista vi niste odgovarali , kao narod, niti u II ww.

zato odjebi ok?

nemoj mi sad prditi ti proustaski potomce o nekoj pravdi o presudama o genocidu! ok?

jer to zvuci ko ona narodna ko ocemu ku.rva o postenju

uhvatio se hrvat genocida ej!!!!

ps..samo potvrdjujes da nisi hrvat vec prikriveni baznijas. hrvate licno za srebrenicu zbaoli paksu. i to je cinjenica. zasto ih zabole? jer ste im se naebali mame u bugojnu i srednjoj bosni pamte oni to dobro i odlicno vas poznaju! a ovde ti i frti ko opaljeni navrli oko toga...samo pokazujete da ste bosnjachine...

a i za srebrenicu me zaboli da znas... nisam ja tamo cinio nikakve zlocine. niti sam pre tog dogadjaj 95 u julu isao dve godine i ubijao 3000 srpske nejaci po kravicama i okolini pa doso cika postar sa racunom za placanje...

nisam i zaboli me.

lazes naravno

idi pa prdi to ratku

i vidi juce sam te pustio na miru oko one istine koju si prvo negirao o vrazjoj diviziji iz hr.

zato odjebi ok?

nemoj mi sad prditi ti proustaski potomce o nekoj pravdi o presudama o genocidu! ok?

ps..samo potvrdjujes da nisi hrvat vec prikriveni baznijas. hrvate licno za srebrenicu zbaoli paksu. i to je cinjenica. zasto ih zabole? jer ste im se naebali mame u bugojnu i srednjoj bosni pamte oni to dobro i odlicno vas poznaju! a ovde ti i frti ko opaljeni navrli oko toga...samo pokazujete da ste bosnjachine...

a i za srebrenicu me zaboli da znas... nisam ja tamo cinio nikakve zlocine. niti sam pre tog dogadjaj 95 u julu isao dve godine i ubijao 3000 srpske nejaci po kravicama i okolini pa doso cika postar sa racunom za placanje...

nisam i zaboli me.
A tko bi trebao o genocidu? Onaj čiji su sunarodnjaci počinili genocid u Srebrenici? To bi tek bila perverzija.

A tko bi trebao o genocidu? Onaj čiji su sunarodnjaci počinili genocid u Srebrenici? To bi tek bila perverzija.
pa oni bi mogli prije no ti

jer su njihovi pretci u toj bosni tadasnjoj ndh dozivjeli pravi genocid , dje su klani i zene i djeca, od thrvata i njihovog muslimanskog cvijeca.

bilo ko samo ne nemac i hrvat i musliman!

ps

sta je ovo uturskoj?

19000 mrtvih za sada? jel to karma ?

zapitas li se...

500 godina osmanlijskog ropstva , zuluma ....
sada ih pokosilo nemilice, nastradase jadna djeca mnoga...

a koliko je djece oteto u danak u krvi? koliko je majki tu zaplakalo? koliko je zena hriscanki vodjeno kod age da je razdevici?

500 godina ej!

pa sad evo zviz...

slucajnost, priroda jel de?

pocesi se dobro....

Bošnjacima bi bilo bolje da imaju svoju državu (ovo govorim skroz racionalno i ozbiljno). Sami bi odlučivali o svojoj državi (bez konstitutivnih naroda, entiteta i ostalih komplikacija), imali bi svoja obeležja, punu nezavisnost, mnogo lakše funkcionisanje države i brži napredak, brže bi napredovali ka EU, u NATO bi ušli kroz par godina i slično. Kad bi prihvatili nacionalnu opciju onda bi još ostao samo problem tačnog razgraničenja.

RS bi sigurno tražila severni deo Brčko disktrikta i eventualno Drvar ali bi se onda morala odreći nekih teritorija (Srebrenica npr. sa bošnjačkom većinom ili one male multietničke opštine: Novo Goražde, Osmaci i Trnovo.

Hrvatima i Srbima ne daju, jer Zapad ne želi čisto muslimansku državu u srcu Europe.
Šta je onda Albanija? A pogotovo ona tvorevina koju su stvorili na Kosovu i koju tako fanatično brane skoro koliko i Izrael.

Bosna kao muslimanska zemlja je mit, samostalna bošnjačka država bi ušla u NATO kroz par godina i postala samo još jedna u nizu zapadno-balkanskih zemalja koje čekaju na EU večno. Ništa specifično se ne bi dogodilo tamo, Bošnjaci uopšte nisu veći islamski fundamentalisti od Albanaca...

Hercegovac si sam, a o Hrvatskoj znaš jedino s interneta. Da si ikad bio ovdje vidio bi svako ljeto masu Srba iz Srbije koji rade u ugostiteljstvu, u hotelima, restoranima, kafićima, poslužuju, rade i rad na obali je sve traženiji iz godine u godinu. Po osobnoj potrošnji Hrvati su daaaaaaleeeeeekoooooo iznad onoga što sebi mogu priuštiti Srbi. Svugdje ima i bijede, ali općenito u Hrvatskoj se živi mnogo bolje.

Samo prati, Hrvatska će kroz 10 godina biti jedna prosperitetna zemlja, a Srbija i dalje na dnu kace, ako se ne probudite iz zimskog sna i shvatite da se ne živi od bajki i negiranja stvarnosti.

Moja sućut tebi! Nama ide dobro i ići će sve bolje!
Hrvatska generalno bolje stoji od Srbije ali ne toliko drastično. U Hrvatskoj imaš Zagreb i obalu, u Srbiji BG i Novi Sad... a nema neke razlike između jugoistočne Srbije i Bukovice npr ili sela Banije, Like, unutrašnje Dalmacije koji su bez vode, struje, interneta, puteva i slično.

Stav Republike Turske je, da Bosnjaci kao muslimani, steknu sopstvenu, nacionalnu drzavu. Oni koji zagovaraju jedinstvenu i cjelovitu BiH su uglavnom jugo-nostalgicari koji bi da zive zajednicki kao prije rata, a to je nemoguce jer palo je mnogo zrtava.
Federacija BiH se treba proglasiti Islamskom Republikom i to je potajna politika Republike Turske, a ne dozvoliti BiH Hrvatima da dijele Federaciju, jer Hrvati sada imaju nacionalnu drzavu a to Bosnjaci jos nemaju.
Proslo je vrijeme ratova i niko nece vise dozvoliti da Bosna ponovo zarati.

Прво, Босна припада Босанцима, а Херцеговина Херцеговцима. Дакле, прво да ослободимо Херцеговину босанске окупације, јер тај регион никада у својој историји није био под Босном.
Сви знамо да два народа који живе у Херцеговини желе самосталност, дакле Република Српска Херцеговина и Херцег Босна се морају одвојити од Босне, односно од ентитета Републике Српске (Босне) и Федерације Босне.
Овде не постоји трећи народ, то је хришћанска територија.

Затим имамо проблем са Босном, где Бошњаци не желе да поделе Босну са Србима, већ желе да узму целу Босну и мало им је и то, него и преко тога желе да узму и Херцеговину, где њих нема.

lazes naravno

idi pa prdi to ratku

zato odjebi ok?

nisam i zaboli me.
Mora da je tebi zesce jadan zivot. Zivis u proslosti, brijes na teoriju zavjere, briga te za ljudsku patnju.

uvesti rezoluciju o genocidu nad srpskim (ogromnim djelom je to genocid bio prema srbima) i jevrejskim narodom u VREME NDH od strane hrvatskog naroda.

E ONDA POTOM MOZE i ovo britansko sranje koje su pokusali ubaciti a vas preskacuci...

umrece i ratko mladic pa sta rezolucija bi prestala?

nemoj se vise glupiras
Pa eto što ne uvedete rezoluciju? Tko vam brani? Slobodno. Izglasajte je! Poslije možete obrisati doope s njom da barem u nečemu bude od koristi.

Baš se glupiraš.

pa oni bi mogli prije no ti

jer su njihovi pretci u toj bosni tadasnjoj ndh dozivjeli pravi genocid , dje su klani i zene i djeca, od thrvata i njihovog muslimanskog cvijeca.

bilo ko samo ne nemac i hrvat i musliman!

ps

sta je ovo uturskoj?

19000 mrtvih za sada? jel to karma ?

zapitas li se...

500 godina osmanlijskog ropstva , zuluma ....
sada ih pokosilo nemilice, nastradase jadna djeca mnoga...

a koliko je djece oteto u danak u krvi? koliko je majki tu zaplakalo? koliko je zena hriscanki vodjeno kod age da je razdevici?

500 godina ej!

pa sad evo zviz...

slucajnost, priroda jel de?

pocesi se dobro....
Jesu li karma bile velike poplave u Srbiji prije 5-10 godina? Je li karma niz potresa na Baniji u Hrvatskoj, koja je većinom naseljena Srbima? Je li to sve zapravo karma? Zapitaš se...

Jesu li karma bile velike poplave u Srbiji prije 5-10 godina? Je li karma niz potresa na Baniji u Hrvatskoj, koja je većinom naseljena Srbima? Je li to sve zapravo karma? Zapitaš se...
Bilo je i u hr...
Njih tek čeka za ndh.

A ovo, gde se ovako ruse ko kula od karata...

Danak u krvi 500 god
Dva mil jer ena i još bahato i drsko se bune što im je un izglasao genocid a hoćete da za kmecanje djemosajd i nekoliko hiljada proglasite celu Srbiju?

E pa bosnjo, mnogo su grešni bili

Hrvatska generalno bolje stoji od Srbije ali ne toliko drastično. U Hrvatskoj imaš Zagreb i obalu, u Srbiji BG i Novi Sad... a nema neke razlike između jugoistočne Srbije i Bukovice npr ili sela Banije, Like, unutrašnje Dalmacije koji su bez vode, struje, interneta, puteva i slično.
Otkud tebi da u zaleđu Dalmacije nema vode, struje, interneta, cesta itd.???! Ceste su gotovo sve asfaltirane i uređene, čak i u zabačenijim selima, neka sela imaju gotovo u potpunosti sređenu kanalizaciju i vodu, a interneta ima u važnijim selima, iako vjerojatno nije najbolji. Ti si vjerojatno bio zadnji put u zeleđu Dalmacije prije više desetljeća pa misliš da vrijeme stoji na mjestu. Ok, sela u šibenskom zaleđu, koja su opustjela odlaskom Srba vjerojatno su još uvijek zapuštena i nedostaje infrastrukture, ali nema smisla ulagati u prostore u kojima nema ljudi.

U Hrvatskoj su visoko razvijeni i standardom odskaču Istra, Kvarner, obalna Dalmacija i dijelovi zaleđa te čitava središnja Hrvatska, a ne samo Zagreb. Neki krajevi su oduvijek bili pasivni i neiskorišteni, kao veći dio zaleđa Dalmacije i Lika, ali to je uvijek tako bilo. Jedino je veliku stagnaciju i propast doživjela Slavonija, koja je nekoć bila prosperitetna.

Bilo je i u hr...
Njih tek čeka za ndh.

A ovo, gde se ovako ruse ko kula od karata...

Danak u krvi 500 god
Dva mil jer ena i još bahato i drsko se bune što im je un izglasao genocid a hoćete da za kmecanje djemosajd i nekoliko hiljada proglasite celu Srbiju?

E pa bosnjo, mnogo su grešni bili
Previše si praznovjeran. Pretpostavljam da vjeruješ u sve moguće teorije urote. :kafa:

Šta je onda Albanija? A pogotovo ona tvorevina koju su stvorili na Kosovu i koju tako fanatično brane skoro koliko i Izrael.

Bosna kao muslimanska zemlja je mit, samostalna bošnjačka država bi ušla u NATO kroz par godina i postala samo još jedna u nizu zapadno-balkanskih zemalja koje čekaju na EU večno. Ništa specifično se ne bi dogodilo tamo, Bošnjaci uopšte nisu veći islamski fundamentalisti od Albanaca...
Zapadna politika prema BiH ide za onom "bolje spriječiti, nego liječiti". Albanija je stvorena kao neovisna država ipak u nekom drugom vremenu, kada su ti Albanci, koji su usput tek djelomično muslimani, jer ih ima dosta katolika i pravoslavaca, pomagali ostalim balkanskim državama u izbacivanju Osmanskog Carstva s Balkana. Kosovo je, također, druga priča, jer je njegovu neovisnost isprovocirala Srbija glupavim odlukama vrha državnih vlasti 1999. godine.

Otkud tebi da u zaleđu Dalmacije nema vode, struje, interneta, cesta itd.???! Ceste su gotovo sve asfaltirane i uređene, čak i u zabačenijim selima, neka sela imaju gotovo u potpunosti sređenu kanalizaciju i vodu, a interneta ima u važnijim selima, iako vjerojatno nije najbolji. Ti si vjerojatno bio zadnji put u zeleđu Dalmacije prije više desetljeća pa misliš da vrijeme stoji na mjestu. Ok, sela u šibenskom zaleđu, koja su opustjela odlaskom Srba vjerojatno su još uvijek zapuštena i nedostaje infrastrukture, ali nema smisla ulagati u prostore u kojima nema ljudi.

U Hrvatskoj su visoko razvijeni i standardom odskaču Istra, Kvarner, obalna Dalmacija i dijelovi zaleđa te čitava središnja Hrvatska, a ne samo Zagreb. Neki krajevi su oduvijek bili pasivni i neiskorišteni, kao veći dio zaleđa Dalmacije i Lika, ali to je uvijek tako bilo. Jedino je veliku stagnaciju i propast doživjela Slavonija, koja je nekoć bila prosperitetna.
A sela Korduna i Banije?

Sela severne Dalmacije, pogotovo Ravnih kotara i slično se razvijaju vrv zbog blizine mora/turizma.

Zapadna politika prema BiH ide za onom "bolje spriječiti, nego liječiti".
Mislim da je to mit, da je Zapad odlučno hteo da napravi bošnjačku državu to bi bio mnogo uspešniji projekat od onog kojeg na Kosovu pokušavaju. Nema šanse da bi nekakva bošnjačka država bila bilo kakva pretnja, oni da to žele to bi i postali, ne vidim kako ih bosanski Srbi i Hrvati sprečavaju u tome samo zato što postoji BiH kao država.

Albanci, koji su usput tek djelomično muslimani, jer ih ima dosta katolika i pravoslavaca, pomagali ostalim balkanskim državama u izbacivanju Osmanskog Carstva s Balkana.
U Albaniji da, na Kosovu su skoro svi muslimani. Ne bih se baš složio da su pomogli u izbacivanju Turaka, masa njih je zapravo bila na strani Osmanlija i to uglavnom zbog religije...

Kosovo je, također, druga priča, jer je njegovu neovisnost isprovocirala Srbija glupavim odlukama vrha državnih vlasti 1999. godine.
Srbija nažalost jeste počinila zločine ali tek nakon što su albanski teroristi isprovocirali rat napadima na civile i vojsku iz zasede. NATO je mogao npr. da toleriše kao što toleriše mnogo gora zla (Turski zločini, Saudijska Arabija sama po sebi zlo), međutim Turska je članica NATO a Saudijska Arabija važan spoljnopolitički i trgovinski partner SAD dok je Milošević bio antizapadni socijalista i zato je jasno zašto je Srbija napadnuta a ne Saudijska Arabija.

Međutim da je njima stvarno stalo do "sprečavanja muslimanske države u Evropi" onda ne bi toliko fanatično podržavali nezavisnost Kosova nego bi forsirali Kosovo unutar Srbije baš kao što forsiraju RS unutar BiH.

Poslednja izmena:
Da vam je nakon svega toga dobro, ne bih se složio. Po vašim osobnim projekcijama, koje ne podržavaju službene tvrdnje Srbije, u ww1 ste izgubili 1 milijun ljudi, u ww2 ste izgubili još 1 milijun ljudi, a u ratovima 1999-ih ste izgubili Kosovo, Crnu Goru, Staru Srbiju aka Sjevernu Makedoniju i pola Bosne i Hercegovine te još par 10-taka tisuća stradalih. Ako ti je to dobro, samo nastavite tako! :ok:

Да будемо прецизни, нису они изгубили, него сте их ви побили.

Back