Nije mu dovoljno

Appel

Iskusan
Poruka
5.689
Ne znam da l' je neko već otvorio temu, nisam uspeo da nađem...

Tadić: Živi se bolje nego pre 5. oktobra, ali to nije dovoljno
Autor: Beta | 06.10.2009. - 07:00

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je sinoć da se u Srbiji danas živi bolje nego pre političkih promena 5. oktobra 2000. godine, ali je naveo da to još nije dovoljno i da Vlada Srbije mora da ispuni svoja obećanja građanima.

"Obaveza sadašnje Vlade i mene kao predsednika je da realizujemo 6. oktobar", rekao je Tadić za RTS govoreći o potrebi da se poboljša životni standard i ispune očekivanja građana od političkih promena 5. oktobra.
Tadić je rekao da 5. oktobar nije bio politički puč, kao i da učešće velikog broja građana u tim dešavanjima svedoči o elementu narodne revolucije.
"Imamo demokratiju i demokratski poredak", rekao je Tadić i dodao da Vlada treba da ispuni svoja obećanja kako bi se uspostavilo poverenje između građana i njihovih predstavnika.
"Oni koji su učestvovali u vlasti i pre i posle 5. oktobra su najveći kritičari onoga što se danas dešava, a ova vlada sada mora da popravlja greške svih vlada od 90-ih godina.
"Svaki građanin ima pravo da kritikuje ono što se sada dešava u Srbiji, ali oni koji su kreirali vlast i zbog kojih danas imamo ogroman broj problema nemaju pravo ni reč da kažu", istakao je Tadić.
...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meni je stvarno drago da imamo predsednika koji bolje živi, a posebno mi je drago što je jamais contente! :ok: Mislim, uvek može bolje, zar ne? Dobro razmišljanje. ;):per:
 

Back
Top