Nije mi nesto jasno...

• Začetnik teme Začetnik teme Joya!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tauren_Chieftan:
Hmmm... What the **** sa tim no moze da me yebe ako nece on oce drugi... pa idi yebi se sa drugima, do mile volje ... nek te zalivajui spermom i polivaju po licu i svemu ostalom, kad yebeni zagrljaj ne mozes da das muskarcu koji te voli kada je najpotrebnije njemu. Samo yebanje, yebanje, yebanje.... cccccc .... Nek proba tvoja drugarica da poprica malo sa njim, da pita nesto sta ga muchi da mu podidje pod kozu.. mi muskarci ne volimo da priznamo devojkama kada imamo problem, ali jako lose lazemo... razumite nas... popustite nam... zagrlite nas kada nam je potrebno... kada oluja prodje...i bolje vreme dodje... olizacemo vam pizzu da sve prshti....

Izvinjavam se na slikovitom i temperamentnom odgovoru, zaista ne volim ribe koje me samo kroz Djocku gledaju...

bravo.gif

bravo.gif

Let's put it to bed let's put it down
I can't talk about it not right now
I was raised with the strong of heart
But if you touch me wrong I fall apart
I found a woman who's soft but she's also hard
While I slept she nailed down my heart
I run good but I'm hard to start
And the brakes are bad so I'm hard to stop

Yo,

dis bitches trying to make me whizzle
ittz not my fault I like sizzle
not rough, not live
hardcore gangsta all life
Yo life is my word nigga
sex weed and beats from sigga
but zis life has major flawz
major rows
cos there are not to many hos
for us to ****
for us to smack, yo
straight in their arse
yo...

Bice ti jasno kad shvatis da odnos muskarca i zene nije samo prcenje. I dao Bog da te privremeno kazni, da ti dragi ima kost u qrcu a tebi se pi cka otvara samo na treci dan od 5 do pola 6 ujutru. A van tog vremena ne moze ni toplomer da prodje. Mnogo ste bre vi zene kurcevite. Imate sve neke prohteve i zahteve a 90 posto vas je zasluzilo samo da im dozvolimo da nam popuse i to dok traju reklame za vreme utakmice.

snoshaj efendija:
Bice ti jasno kad shvatis da odnos muskarca i zene nije samo prcenje. I dao Bog da te privremeno kazni, da ti dragi ima kost u qrcu a tebi se pi cka otvara samo na treci dan od 5 do pola 6 ujutru. A van tog vremena ne moze ni toplomer da prodje. Mnogo ste bre vi zene kurcevite. Imate sve neke prohteve i zahteve a 90 posto vas je zasluzilo samo da im dozvolimo da nam popuse i to dok traju reklame za vreme utakmice.

:shock: :shock: :shock: zaboravio si jos da napises da treba i da vam masiramo stopala dok pusimo... ili da pusimo u kuhinji dok zakuvavamo rucak... da nema praznog hoda......

MarijA`:
:shock: :shock: :shock: zaboravio si jos da napises da treba i da vam masiramo stopala dok pusimo... ili da pusimo u kuhinji dok zakuvavamo rucak... da nema praznog hoda......

Tacno. I da nam operete noge i popijete vodu. Ali ako vredite zaista, bice qrca uvek za vas. Makar sa vijagrom. Nego hocete da budete dobro ebane i masne, i debele, i dlakave i smrdljive, i dosadne i nadrndane... Dovedi decku jojine drugarice Skarlet Johanson pa da vidis da li ce biti 'nije tajming'...Hoce ****.

snoshaj efendija:
Tacno. I da nam operete noge i popijete vodu. Ali ako vredite zaista, bice qrca uvek za vas. Makar sa vijagrom. Nego hocete da budete dobro ebane i masne, i debele, i dlakave i smrdljive, i dosadne i nadrndane... Dovedi decku jojine drugarice Skarlet Johanson pa da vidis da li ce biti 'nije tajming'...Hoce ****.

E sad mi lakse.... sad mogu da idem da spavam :lol: :lol: :lol:
p.s. poceo si preterano da kanjas.... bataljuj forum i mrsh u krpe.... nemoj sad da kvaris moje misljenje o tebi :lol: :lol: :lol:

Naravno da ne, ali samo tri puta za mesec ipo dana je malo :( , pogotovu zato sto su tek poceli da zive zajedno, a taj pocetni period bi trebao da bude mnogo...pa da kazem burniji. Ocigledno da negde postoji problem koji bi trebalo da se resi....

SiIent Bob:
Hej, nisu svi sex mašine.
Aman tri puta za mesec ipo dana....pa, pa, pa to je ljudi SUŠA! A imaju gde, ja što se snalazim ko partizani uspem mnogo češće.
Sex mašina....ih!
Da se ti napališ na neku dobru ribu ili manje dobru, ali koja zna da tebe napali...garantujem da bi spavao s njom tri puta dnevno, bar u početku dok se ne biste umorili.

moje srce:
tweet, ljudi su razliciti, plus ko zna koliko su pre toga bili u vezi, plus pise da oboje trenutno ne rade - mozda je tip u frci oko toga, itd itd.

pa neka se odfrkiše, a i ona neka se malo potrudi oko njega, neka ne pocinje ona predigru ili bilo sta, nego neka navede njega da poželi to da uradi....ako može.
Evo neka mu ona nadje posao...nek bude njen lični žigolo! Šalim se, gre'ota je da ispašta sex, neka reše probleme.....

Back