Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se ne racunas!Nisi tema teme!rastamann:Da sam ja mudonja![]()
![]()
![]()
Ups!Ja sam mislila da ste vi jedno.rastamann:Nisam ja, moja mooda jesu![]()
Tauren_Chieftan:Hmmm... What the **** sa tim no moze da me yebe ako nece on oce drugi... pa idi yebi se sa drugima, do mile volje ... nek te zalivajui spermom i polivaju po licu i svemu ostalom, kad yebeni zagrljaj ne mozes da das muskarcu koji te voli kada je najpotrebnije njemu. Samo yebanje, yebanje, yebanje.... cccccc .... Nek proba tvoja drugarica da poprica malo sa njim, da pita nesto sta ga muchi da mu podidje pod kozu.. mi muskarci ne volimo da priznamo devojkama kada imamo problem, ali jako lose lazemo... razumite nas... popustite nam... zagrlite nas kada nam je potrebno... kada oluja prodje...i bolje vreme dodje... olizacemo vam pizzu da sve prshti....
Izvinjavam se na slikovitom i temperamentnom odgovoru, zaista ne volim ribe koje me samo kroz Djocku gledaju...
snoshaj efendija:Bice ti jasno kad shvatis da odnos muskarca i zene nije samo prcenje. I dao Bog da te privremeno kazni, da ti dragi ima kost u qrcu a tebi se pi cka otvara samo na treci dan od 5 do pola 6 ujutru. A van tog vremena ne moze ni toplomer da prodje. Mnogo ste bre vi zene kurcevite. Imate sve neke prohteve i zahteve a 90 posto vas je zasluzilo samo da im dozvolimo da nam popuse i to dok traju reklame za vreme utakmice.
MarijA`::shock: :shock: :shock: zaboravio si jos da napises da treba i da vam masiramo stopala dok pusimo... ili da pusimo u kuhinji dok zakuvavamo rucak... da nema praznog hoda......
snoshaj efendija:Tacno. I da nam operete noge i popijete vodu. Ali ako vredite zaista, bice qrca uvek za vas. Makar sa vijagrom. Nego hocete da budete dobro ebane i masne, i debele, i dlakave i smrdljive, i dosadne i nadrndane... Dovedi decku jojine drugarice Skarlet Johanson pa da vidis da li ce biti 'nije tajming'...Hoce ****.

MarijA`:E sad mi lakse.... sad mogu da idem da spavam![]()
![]()
![]()
p.s. poceo si preterano da kanjas.... bataljuj forum i mrsh u krpe.... nemoj sad da kvaris moje misljenje o tebi![]()
![]()
![]()
odbijala sam posle par puta pa je on mene zaskakao...MarijA`:Tako i treba.... sad si opet dobio plusic
pa ako zive zajedno, valjda su dugo zajedno i dovoljno dobro se poznaju... naisla coveku faza takva verovatno.Joya!:Sta savetujete dami i sta mislite o njemu?
, pogotovu zato sto su tek poceli da zive zajedno, a taj pocetni period bi trebao da bude mnogo...pa da kazem burniji. Ocigledno da negde postoji problem koji bi trebalo da se resi....Aman tri puta za mesec ipo dana....pa, pa, pa to je ljudi SUŠA! A imaju gde, ja što se snalazim ko partizani uspem mnogo češće.SiIent Bob:Hej, nisu svi sex mašine.
moje srce:tweet, ljudi su razliciti, plus ko zna koliko su pre toga bili u vezi, plus pise da oboje trenutno ne rade - mozda je tip u frci oko toga, itd itd.