LUSJE
Stara legenda
- Poruka
- 89.115
Možda daje znak da muž nije kućiNe. Muž joj je neveran. ( tako su meni u mom kraju rekli )
Mislim, komšinici kojoj kisne veš.
Možda daje znak da muž nije kućiNe. Muž joj je neveran. ( tako su meni u mom kraju rekli )
Mislim, komšinici kojoj kisne veš.
Онда код мене има или пуно неверних жена или пуно сељоберки које са нпр. деветог спрата истресају мрве.
Значи да не мувам комшике са нижих спратова...S devetog je garant ovo prvo![]()
Значи да не мувам комшике са нижих спратова...
![]()
pomešao si me sa nekimMene Vaske(mogu li da te zovem tako) čudi kako se ti za ovo kratko vreme vreme koliko sam ovde nisi zaljubila u mene ?
Baš me to čudi. Pazi, ja da sam na tvom mestu oberučke bih zgrabio ovakvu priliku. U godinama sam, živim sa roditeljima, imam fakultet ali ni dana u struci. Posao mi je dugogodišnji hobi. Al sam zato dobar čovek
Idealna prilika da imaš pored sebe muškarčinu koju ćeš vrteti oko malog prsta i koji će ti biti odaniji od ličnog mačka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno sa ženom svog života. Ona odgovara baš tvom opisupomešao si me sa nekim
Онда код мене има или пуно неверних жена или пуно сељоберки које са нпр. деветог спрата истресају мрве.
Meni su objasnili da je istresanje stoljnjaka kroz prozor znak da muž nije tu![]()
I sad neka neko kaze, na svastari nista neces pametno procitati.Možda daje znak da muž nije kući
samo ti nastavi ne treba itdOne imaju druge signale. Ili peru prozore ili zalivaju cveće...itd.
I nemojte slučajno da me pitate kako znam![]()
I sad neka neko kaze, na svastari nista neces pametno procitati.![]()
Mozda tasta doslaImaju nadžak ženu za suprugu.![]()
Pa ga poterala da sedi kucuMozda tasta dosla![]()
Samo momenat,trebam zaliti cvece...nedelja je!Još kažu da smo neozbiljni. Nezamislivo.![]()
Dobro resili smo zalevanje,sta je sledece?Pa ga poterala da sedi kucu
Daj iskusno neki savetDobro resili smo zalevanje,sta je sledece?![]()
Dobro resili smo zalevanje,sta je sledece?![]()
U vezi cvecaU vezi taste?![]()