„Nije mi dobro, iskreno“: Baka Prase se oglasio nakon pljačke, proveo tri sata u policijskoj stanici

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pre nekoliko dana je objavio da je pokraden i da su mu lopovi uzeli oko 250.000 evra.
Naime, jutjuber se trenutno nalazi u Hrvatskoj, gde je snimao spot sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, a kako kaže, jedan dan je iskoristio da bi se odmorio i tada su mu lopovi odneli ogromnu svotu novca, ali i garederobu i skupe satove.
1662552731-Baka_Prase_Balkan_Tube_Fest__210656__photo_E-Stock_Caslav_Vukojicic-750x499.jpg


„Ne mogu da vam ispričam sve zato što je policijska istraga u toku u Hrvatskoj, zamoli su me da ne pričam u lajvu previše o tome da ne bih ometao istragu. Dosta ljudi se sladi jer su mi ukradene pare, zaslužio si to, karma, jer si ostavio Anju. Ništa neću da pričam o detaljima, ja imam svoje teorije, policija svoje, oko dosta stvari smo se složili. Jedini sat koji mi je ostao je onaj koji sam to veče imao na ruci i koji sam nosio u klubu“, rekao je Baka Prase u uključenju uživo i nastavio:

1662496591-Screenshot_177-1024x576.jpg


Jutjuber je dalje dodao i da se u policijskoj stanici zadržao čak tri sata, ali i da se uprkos velikoj šteti nije mnogo potresao zbog ovog gubitka.

„Nije mi dobro iskreno, bili smo u klubu da proslavimo snimljen spot s Vojažem. Vratili smo se i saznali da nam je kuća obijena. Sve stvari su uzete, Luksu torbica, pare i stvari, Pečurki parfem i majica, Igoru su uzeli karticu od ‘roleksa’ i novčanik… Meni su uzeli odeću i gaće, da li možete da verujete gaće su mi uzeli. Poneo sam satove, dosta keša da bi snimali, ukraden mi je keš i satovi, šteta je oko 250.000 evra. Hteo sam jedan dan da odmorim i taj dan su mi ukrali 250.000 evra. Nezaboravan put, nisam se nešto potresao. Krivo mi je, voleo sam te satove, skupi su, dragi, retki, radio sam i trudio se za njih i neko ih je samo tako uzeo, glupa priča, ali ne može da stane život zbog toga, kao ni zbog raskida. Idemo dalje. Celo jutro se vršila forenzika, bili smo u stanici, davao sam izjavu tri sata“.

https://nova.rs/zabava/showbiz/nije...ljacke-proveo-tri-sata-u-policijskoj-stanici/

Ja se iskreno čudim da ti odavno nisi na prosjačkom štapu, sa našim lopovima nešto ozbiljno nije u redu.

Fala bogu, Hrvatijanci još uvek kažnjavaju one koji se kurche ...
 

Back
Top