Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nakon 60 godina braka supružnici priznaju da su bili svjesni ovakvog mišljenja onog drugog i smatraju da ih je ovakva svjesnost dovela do tolerancije i održala zajedno..?
Šta vi mislite?
Mislim da mi nije jasno gde nalaziš ovakve primere.
Šalu na stranu. mogu biti 2 stvari:
1. Ako su 60 godina u braku, znači da im je sad bar 80, što povlači mogućnost demencije, Alchajmera i šta ti ja znam čega sve, pa se ono što pričaju mora uzeti s rezervom.
2. Klasičan mučenički stav- jao, ja sam ga/je trepeo/la tolike godine, vidite me, sažalite se na mene Ja sam moralna gromada, ostao sam u braku uprkos svemu, a ostali se razvode bla bla bla.
Nakon 60 godina braka supružnici priznaju da su bili svjesni ovakvog mišljenja onog drugog i smatraju da ih je ovakva svjesnost dovela do tolerancije i održala zajedno..?
Šta vi mislite?
Šta vi mislite?
Visoko mišljenje o partneru se sa godinama smanjuje i poslije mnogo godina postaje i negativno.Takođe sa godinama zaboravljamo skorašnje ružne događaje a pamtimo ono što je bilo lijepo i negativno mišljenje o partneru postaje opet pozitivno
Ne slažem se da se visoko mišljenje godinama smanjuje, što je duži brak pun svega .. a opet opstaje ..to je jedna stepenica više i odnos se produbi i nastaje poštovanje . Ljubav dobiva drugo lice .
Ume odnos da se produbi i u suprotnom smeru... ono što nizovi "izgubljenih godina" neizbežno donose je navika i neka vrsta zavisnosti... poštovanje retko, jako retko...
Ja obično pomislim: zaslužila sam bolje... al' dobro, nismo svi isti. Valjda zato i ne dočekah tih 60 ( ) zajedničkih godina...
Ne slažem se da se visoko mišljenje godinama smanjuje, što je duži brak pun svega .. a opet opstaje ..to je jedna stepenica više i odnos se produbi i nastaje poštovanje . Ljubav dobiva drugo lice .
Osoba sa osecajem manje vrednosti se spandjala sa narcisoidnom (ili obrunto )....sto sumnjam da dovodi do tolerancije, mozda samo do sedih vlasi, glavobolje, svadja itd...
Nisam cula za takav primer jos....
P.s. Ljubav je jedna, ne moze se promeniti u nesto drugo...moze samo da se smanji njen intezitet ili nestane...
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.