nije los ovaj forum

• Začetnik teme Začetnik teme bubicinamaceha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
B

bubicinamaceha

Gost
najvishe me fascinira to sto ndevojka dubi na glavi samo da bi se malkice dopala Mister X-u ali naravno on <vodi svoju politiku> i ako joj nesto znaci evo ja je podrzavam i zelim joj sve najbolje od srce i samo neka ne pati sta god odluci.
Medjutim, ja sam htela forumu da dam jednu zamerku izuzev ndevojkinih postova ovde nedostaje realnosti pravih i potpuno istinitih pricha koje su dokumentovane i koje necemu sluze da ljudi mogu da se upoznaju sa sudbinama drugih ljudi i da im zbog toga bude teze ili lakse ali to jeste svrha istinskog druzenja.
Posto su ljubavne ili kvazi ljubavne teme omiljene evo vam jedna pricha koju mi je prichala pokojna tetka i zasnovana je na istinitim dogadjajima.
Jako mlada devojka je izgubila josh mladjeg brata koji je tragicno nestao i vishe nisu mogli da ga nadju ubrzo zatim izgubila je oca koji je preminuo od tuge za sinom a nije proslo ni mnogo vremena da je ostala i bez mladjeg brata koji je preminuo od tuge za starijim bratom, josh od prvog momenta kada je postala svesna te tragedije devojka je pocela da se povlaci u sebe kad je i fizicki pocela da se menja jednostavno valjda od utucenosti i zivotne bezvoljnosti sve je vishe i vishe bivala ruznija i tvrdja skrta u emocijama jednostavno pretvarala se u kamen, josh pred prvu tragediju znala je da ce njena majka koja je uvek i bila losha prema njoj i koja je volela samo sinove biti sve gora i gora i tako je i bilo. Kada je ostala bez brata majka je pocela sve jace da je maltretira da joj brani da jede jer joj je valjda bilo krivo sto joj je sin mrtav a kcerka josh zivi, takodje vezivala je, na svakom koraku u svakom mogucem smislu joj je pravila probleme isla je iznemogla i bez i ideje sta da radi i kod komsiluka ali niko nije hteo da joj pomogne, jednostavo ljudi su govorili to se nas ne tice jeste tuzno ali sta da se radi ili ono kurtoazno obrati se nekom na Sos telefonu i te varijante. Naravno ne treba prichati koliko se situacija pogorsala kada je ostala bez i drugog brata na kojeg je u medjuvremenu majka prenela svu svoju ljubav, tada joj je situacija dostigla vrhunac bezizlaznosti, jednostavno bila je matirana- matirana godinama ni sama nije bila svesna kako je uspevala da prezivi sve te godine, sva pljuvanja, proganjanja, gazenja i direktnog UGROZAVANJA NJENE BORBE ZA ZIVOT dakle osoba koja je i sama nesrecna zbog gubitaka koje je pretrpela postaje jos i zrtva jednog bezumlja umesto da joj ta majka ili uopste ljudi omoguce optimalne uslove pune razumevanja i neznosti da bi i sama mogla da se povrati.
Izdravala je svoju nezasluzenu kaznu godinama i vec na izmaku snage ona je upoznala jednog divnog mladica koji joj je odmah dopao. Vrlo brzo je zadobio njeno poverenje i rekao joj je da se ne plasi da je on tu da joj pomogne. Zamislite olaksanje, dosao je spasitelj, zaboravila je i koliko mu je dugo trebalo i oprostila mu je sto nije stigao ranije ali samo da joj pomogne da je izbavi.
Obecavao je da hoce ali vreme je prolazio i dalje je trpela maltretirana i to na njegove oci od majke ali on nista nije preduzimao da joj pomogne.
Sve sto je ona od njega trazila je bilo da ode kod majke i da joj kaze, znate sta ja zelim da se ozenim sa vasom kcerkom i necu uopste gubiti vreme da vama dokazujem ili pricam koliko je sve to sto vi radite prema njoj najblaze receno pogresno, ona ce kroz koji mecec i zvanicno postati moja zena i samo danas hocu da vam kazem da shvatite i znate da ona prelazi u moju nadleznost tim pre zbog ovakvog odnosa prema njoj. To bi devojci omogucilo da pati makar nekoliko meseci manje, taj razgovor sa njenom majkom makar i samo usmeni bi njoj vishe od jednog dana ucinio lepsim i laksim pa zar je to malo?
Ali on to nije hteo da uradi, ona ga je i dalje molila da joj pomogne on je i dalje govorio hocu zakazao sam svadbu tad i tad i bicesh moja zena ali nista da joj pomogne, jer znate kada covek izdrzava dugu kaznu kada sazna, konacno da ce biti pusten na slobodu i jednak drugim gradjanima onda mu je ono poslednje najteze odsluziti, a on joj je pored svega toga govorio da je voli i da je on taj koji ce joj pomoci.
A ja bih sad dala svoje misljenje, mislim da je to sebicnost a ne ljubav, on se stara da nju sebi obezbedi a bash ga briga kako je njoj danas ili sutra ili izmedju ta dva dana, on dobro zna da je jedini koji je cuo njenu pricu, jedini koji moze pomoci i ona mu i kaze kako ali njemu je stalo samo do toga da nju ne vidi neko drugi da se nekom drugom ne svidi mozda kao, da je ona nimfomanka bez razuma a to koliko bi joj srece josh danas mogao priustiti i koliko je zastititi od zle majke to je njemu u drugom planu, samo i iskljucivo njegov interes pa gde je tu pomoc pitam ja vas?
I sta je pomoc, pomoc je uvek nesto realno i ne treba nekom pomagati da neke neuobicajene i imaginarne nacine koji ne znace nista, ako vec kazete da nekom pomazete onda uradite na uobicajen nacin na koji se i inace pomaze ljudima, dakle treba da se pojavi kod njene majke i samo da joj kaze ovo sto sam rekla i samom tom cinjenicom ulepsace svojoj devojci ili zarucnici sta vec, zivot.
Poenta jeste ako vec nece to da uradi zato sto se njemu vishe isplati da ga neinteresuje kako se ona oseca, onda neka bar ne govori da zna i neka ne govori da razume i neka ne govori da je upucen i neka ne govori da pomaze i neka ne govori da ce pomoci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back