Nije li vam dosta SVEGA!!!! :D

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Droid

Legenda
Poruka
51.137
Imam zelju da metlom iz manastira proteram sve te baba popove koji se svadjaju oko vlasti, da ministre oteram da rade kao prodavci u nekom srpskom STR, da politikante osudim na koru leba i casu vode dnevno, da ove nevladine organizacije proteram u avganistan, neka se tamo bore za prava, da sve cinovnike zamenim mladim narastajem i unistim korupciju, da uvozni lobi opteretim nekom nacionalizacijom i sve im oduzmem.

Imam zelju da navatavam profesore univerziteta koji uzimaju mito i osudjujem na dozivotnu zabranu zaposljavanja u srbiji. takodje da sve koje navatam u korupciji navatavam i kaznjavam i izivljavam se nad njima.

Imam zelju da svima onim koji nisu dostojni ne dozvolim da imaju pasos, da ih onemogucim u bilo cemu.

Imam zelju da pozelim svim Srbima uspesnu 2011 godinu (prvi) i da se opuste jer...

42618859.jpg

Sta to znaci... DOBRO NAM JE KAKVI SMO ! ZATO UZIVAJTE ! :D

Iz istog teksta:D
Saradnik Ekonomskog instituta Miroslav Zdravković nedavno je izneo procenu da će Srbija nivo dohotka iz 1989. godine dostići tek 2014, a da će 2020. ostvariti za 54 odsto veći dohodak nego pre 18 godina ili 140 odsto više nego danas. Polazeći od ovih pretpostavki, Zdravković procenjuje da će prosečne zarade u Srbiji 2020. godine premašiti 1.200 evra, dok će prosečne penzije iznositi oko 500 evra.

A o ovo se pricalo pod uslovom da Kostunica ostane na vlasti:D

Saradnik Ekonomskog instituta Miroslav Zdravković nedavno je izneo procenu da će Srbija nivo dohotka iz 1989. godine dostići tek 2014, a da će 2020. ostvariti za 54 odsto veći dohodak nego pre 18 godina ili 140 odsto više nego danas. Polazeći od ovih pretpostavki, Zdravković procenjuje da će prosečne zarade u Srbiji 2020. godine premašiti 1.200 evra, dok će prosečne penzije iznositi oko 500 evra.

Nema taj pojma ...

Pogledaj realno stanje :D

Upravo u toj recenici lezi filozofija.. posto su Srbi mazohisti... s toga ne vidim zasto sada svi kukaju OSIM AKO NAM NIJE DOBRO.. sto znaci da nam je odlicno jer kukamo... jer srbi ne kukaju kad im je lose...

Kako bre to?
Ti kazes da nam je dobro,odlicno,bajno sto ce iz tvoje izvucene filozofije ispasti da ti je katastrofalno.
I kako sad formulises da nam je dobro?

:lol: :lol: kakav vic....

42618859.jpg

:rotf:

Pa, oni nisu normalni, **** te... '89. je Antino vreme kada smo živeli kao bubreg u loju, kada je marka realno vredela 7 dinara, a bilo je i maraka i dinara kol'ko voleš, a cene smešne...i putovalo se... i trošilo se... i častio sam cele svatove pivom u jednoj pivnici u Karlovim Varima... i naručivao sam za sto flašu Čivasa u diskoteci u Krakovu, a posle me oduševljeni taksista (nije se zvao Jomini) vozio za neku siću 7 km u rikverc do hotela... u vojsku sam putovao avionom iz Sarajeva do Ohrida, jer nisam hteo da se lomatam po vozovima... za džeparac koji su mi moji slali (1 maršala) sam kupio civilku pred skidanje (italijanske kaubojke i ručno rađenu kožnu jaknu sa resama)... na odsustvo sam kevi iz fri šopa doneo dve šteke Royal Rothmansa, a ja sam sve vreme boravka na karauli pušio JPS (John Player Special), itd., itd. Sve to u Antino vreme, i ove budale sada hoće da me ubede da smo dostigli taj standard. :dash:

Poslednja izmena:
42618859.jpg

:rotf:

Pa, oni nisu normalni, **** te... '89. je Antino vreme kada smo živeli kao bubreg u loju, kada je marka realno vredela 7 dinara, a bilo je i maraka i dinara kol'ko voleš, a cene smešne...i putovalo se... i trošilo se... i častio sam cele svatove pivom u jednoj pivnici u Karlovim Varima... i naručivao sam za sto flašu Čivasa u diskoteci u Krakovu, a posle me oduševljeni taksista (nije se zvao Jomini) vozio za neku siću 7 km u rikverc do hotela... u vojsku sam putovao avionom iz Sarajeva do Ohrida, jer nisam hteo da se lomatam po vozovima... za džeparac koji su mi moji slali (1 maršala) sam kupio civilku pred skidanje (italijanske kaubojke i ručno rađenu kožnu jaknu sa resama)... na odsustvo sam kevi iz fri šopa doneo dve šteke Royal Rothmansa, a ja sam sve vreme boravka na karauli pušio JPS (John Player Special), itd., itd. Sve to u Antino vreme, i ove budale sada hoće da me ubede da smo dostigli taj standard. :dash:

ajde bre done pa bar si ti pismen.. kakve veze ima visina kursa.. vazno je kolika je tvoja kupovna moc.. a sada je kupovna moc jednaka kao 1989 :D

Zato svi oni koji glasase za Tadica i DS na proslim izborima ,na sledecim izborima obavezno da glasaju kao i na prthodnim i da ubede bar jos jednig glasaca suprotne politicke opcije da je bio u velikoj zabludi sto je glasao protiv tadica na proslim izborima ,te da na narednim obavezno glasa za DS...ovim tempom 2018. bice plate i celih 5 evrica u proseku...

Sit sam svega. I pokvarenih političara, i korumpiranih direktora, i ove vlade koja drpa i rasprodaje sve što je na zemlji, pod zemljom i u vazduhu, sit sam i policije koja ne hvata lopurde i tajkune, a mafijaši rade svoj posao kako treba, sit sam i lekara koji neće da pogledaju pacijenta ako ne prime koji evrić, sit sam i sudija koji brže bolje oslobode velike zverke, a sitne secikese i kriminalce optuže brže- bolje! Sit sam ovog licemerja i dvostrukog merenja, sit sam i opraštanja i svakojakog belosvetskog sranja, sit sam njihovog popovanja i ucenjivanja! Sit sam........... i dosta mi je svega! Sve go lopov do lopova- a ja i narod vičemo, vičemo i vakat ćemo!!!!:evil:

Back