Droid
Legenda
- Poruka
- 51.137
Imam zelju da metlom iz manastira proteram sve te baba popove koji se svadjaju oko vlasti, da ministre oteram da rade kao prodavci u nekom srpskom STR, da politikante osudim na koru leba i casu vode dnevno, da ove nevladine organizacije proteram u avganistan, neka se tamo bore za prava, da sve cinovnike zamenim mladim narastajem i unistim korupciju, da uvozni lobi opteretim nekom nacionalizacijom i sve im oduzmem.
Imam zelju da navatavam profesore univerziteta koji uzimaju mito i osudjujem na dozivotnu zabranu zaposljavanja u srbiji. takodje da sve koje navatam u korupciji navatavam i kaznjavam i izivljavam se nad njima.
Imam zelju da svima onim koji nisu dostojni ne dozvolim da imaju pasos, da ih onemogucim u bilo cemu.
Imam zelju da pozelim svim Srbima uspesnu 2011 godinu (prvi) i da se opuste jer...
Sta to znaci... DOBRO NAM JE KAKVI SMO ! ZATO UZIVAJTE !
Imam zelju da navatavam profesore univerziteta koji uzimaju mito i osudjujem na dozivotnu zabranu zaposljavanja u srbiji. takodje da sve koje navatam u korupciji navatavam i kaznjavam i izivljavam se nad njima.
Imam zelju da svima onim koji nisu dostojni ne dozvolim da imaju pasos, da ih onemogucim u bilo cemu.
Imam zelju da pozelim svim Srbima uspesnu 2011 godinu (prvi) i da se opuste jer...

Sta to znaci... DOBRO NAM JE KAKVI SMO ! ZATO UZIVAJTE !