Nije lako biti muško... :)

Ako joj se svidiš, pokazaće ti tako što ti neće pokazati.
A, možda joj se i ne svidjaš - jednostavno je.
ti se meni svidjas jer si normalna i replike su ti najbolje, i to vec ceo forum zna, pokazivala ili ne da ti se i ja svidjam, to mi nije ni palo na pamet da je moguce da se migolijis, tj. ne pokazujes ... ili ne, taman sam hteo da odustanem, oladim, ali, ti mi otvori oci ... :D

Poslednja izmena:
mislis kao ti meni :D ? vi zene nemate logiku, ali ti si savrseno normalna, i ja te cenim, cek da nadjem zaasto sam opet ovde, ova bird proziva muskarce, cak i homo
Znači, nemam logiku, ali sam normalna? Pa, kako žena da ne padne na ove reči?
moguce je i to, ali svejedno ja cu tebe uvek pohvaliti kao najnormalniju na forumu, sto jeste retkost, ako se vrednuje moje iskustvo
Hvala ti puno na takvom doživljaju mene.

ti se meni svidjas jer si normalna i replike su ti najbolje, i to vec ceo forum zna, pokazivala ili ne da ti se i ja svidjam, to mi nije ni palo na pamet da je moguce da se migolijis, tj. ne pokazujes ... ili ne, taman sam hteo da odustanem, oladim, ali, ti mi otvori oci ... :D
Lepo sam rekla da sebi da ne pišem nigde, ali neeee, moram ja da se pravim pametna :smor:

pa si ti opet pohvalila cro macka kako kuva za goste, kao retkost, a sta mislis da ja porucujem hranu? jok more nego spremam svasta, samo ne znam bas kolace i pasulj, a sta moja odbegla zena zna, osim da ga skuva, i supu? jel mozda postavila laminat, ili popravila garazna vrata, kada je pukao feder, mozda je zamenile kocione plocice? jeste moj q! nema pojma, a druge zene ponesto osim kuvanja i znaju, kao i mi muskarci da skuvamo ponesto...ajde odo da jedm rostilj i svats asto sam si napravio, nemate vi zene neke pojma sa zivotom
Prijatan roštilj (sa zakašnjenjem :lol:)
@bas kao :kpozdrav:

Lepo sam rekla da sebi da ne pišem nigde, ali neeee, moram ja da se pravim pametna :smor:
pa, cekaj malo, ja isteran kao adam iz raja, pa isteran sa ovog foruma od strane kultasica, nisam ni obratio paznju da je ljis, opasce mi reputacija cak, a ti kukas?
Prijatan roštilj (sa zakašnjenjem :lol:)
@bas kao :kpozdrav:
hvala ti, sestro slatka; ostali bataci, 1 mi ispao u travu juce, ni krompirici nisu ispali kao ranije, mora da me serafim "pominjala" :azdaja: ne mos' covek vise ni komplimetima da obaspe, a da ne rizikuje smaknuce, kakav je ovo svet danas? umesto da mi kaze hvala ti viteze moj, ali ja vec imam svog viteza, ona se posipa pepelom, ccc..., sledeci put je osvajam
Bolje biti kukavica nego unistenog ega.
teza, antiteza, sinteza, zelen si ti jos sine

Poslednja izmena:
Lepo sam rekla da sebi da ne pišem nigde,
jos ostavljas gramaticki pogresnu recenicu, pomislice ljudi da pricas sama sa sobom - reci "da sebi" si naknadno ubacila, nemoj da panicis samo :heart:
Znači, nemam logiku, ali sam normalna? Pa, kako žena da ne padne na ove reči?
logika je greskom rec zenskog roda, upao sam u generalizaciju, i tema je tako postavljena u kojoj muskarci kukaju, ne krivi mene, kao da ja logiku rezervisem samo za muskarce, jer ovi sto kukaju je imaju sigurno manje od tebe

ja sam iskukao kao pojedinac, ali priznajem, ovde sam upao u generalizaciju, ali da vidimo moju "krivicu"
Ako joj se svidiš, pokazaće ti tako što ti neće pokazati.
ti onda nemoj. "logicna", a od mene opet :heart:

Poslednja izmena:
Zene imaju taj dualizam: mogu da budu i Madona i qurva u isto vreme, i da to prihvate bez da se slome.Muškarci to ne mogu – mi ili idolizujemo ili ponižavamo, nema sredine.Zato žene mogu da spasavaju svet – jer one vide kroz zidove koje mi gradimo.A mi ih onda uništavamo jer ne možemo da podnesemo da nas vide takve kakvi jesmo.

Back