vučji čopor
Legenda
- Poruka
- 59.969
Алал вера Орбану и његовој влади. Мађарска је забранила извоз оружја у Уктајину

Алал вера Орбану и његовој влади. Мађарска је забранила извоз оружја у Уктајину![]()
Алал вера, али је увела санкције Русији. Тако на чему му конкретно честитамо?
Алал вера Орбану и његовој влади. Мађарска је забранила извоз оружја у Уктајину![]()
...ili recimo povukla tenkove sa komšijske teritorije....Još sam kad bi Rusija zabranila izvoz oružja u Ukrajinu
Да ли је ово неки покушај шале-комике ?Još sam kad bi Rusija zabranila izvoz oružja u Ukrajinu
Pod pritiskom, velikim....isprva nije htio...Алал вера, али је увела санкције Русији. Тако на чему му конкретно честитамо?
Да ли је ово неки покушај шале-комике ?![]()
...ili recimo povukla tenkove sa komšijske teritorije....
Ima mnogo načina da se ne bude bad guy.
На том конкретном државничком потезу, наравно.Његова је земља чланица ЕУ и поштије њене пропиане мере, али не мора да поштује( као ни остале чланице) извоз оружја у Украјину који ни ЕУ није прописала.Алал вера, али је увела санкције Русији. Тако на чему му конкретно честитамо?
Нема ту никаквог потискивања, него вредноања политучких одлука које нам право још није укинуто.Једноставно је.
Информације које одговарају нашим схватањима истичемо,
а информације које нам не одговарају потискујемо.
То се тако ради у рату.
Не треба сумњати да ће бити мера !Руси се буне и обећавају неку меру што је 200 усташа регуларним папирима стигло преко хрв. и укрј. минстарстава за спољне послове
Да ли је државнички потез наше власти да не уводимо санкције Русији, или су свакако испали пи.чке.На том конкретном државничком потезу, наравно.Његова је земља чланица ЕУ и поштије њене пропиане мере, али не мора да поштује( као ни остале чланице) извоз оружја у Украјину који ни ЕУ није прописала.
Да ли то важи и за нас, ако ми под притиском нешто учинимо што не желимо, а чак се и одупремо за неке ствари попут санкција.Pod pritiskom, velikim....isprva nije htio...
Vazi, otprilike...Да ли то важи и за нас, ако ми под притиском нешто учинимо што не желимо, а чак се и одупремо за неке ствари попут санкција.
Ми нисмо у ЕУ, па се сходно томе не морамо да понашамо по ЕУ диктату који прпосије ЕУ. Мађарска се повиновала зато што је чланица , али ЕУ није донелаобавезујућу одлуку да њене чланице морају да шаљу оружје Украјини, па су Мађари донли одлуку да то не чине , док су неке друге чланице пожуриле да се умиле кроз слање наоружања.Да ли то важи и за нас, ако ми под притиском нешто учинимо што не желимо, а чак се и одупремо за неке ствари попут санкција.