"Nije gasila turbinu, čoveku prekipelo" Pljušte reakcije na vest da je Srbin izbacio suprugu iz kola na auto-putu: Zabrinjavajuće, nije jedini...

Šta nasilnik? Nasilnik je onaj koji bije. Eventualno psihičko zlostavljanje.
Ovaj je jednostavno hteo da prekine konfrontaciju.
Pa da. Uhvati te rmpalija i izbaci iz busa na autoputu u Teksasu jer si slušao glasno muziku na vokmenu.
Ali to nije nasilje jer ti nije zveknuo pesnicu, samo te istreso iz gaća i ostavio da crkneš
🤷‍♀️:lol:

Pa da. Uhvati te rmpalija i izbaci iz busa na autoputu u Teksasu jer si slušao glasno muziku na vokmenu.
Ali to nije nasilje jer ti nije zveknuo pesnicu, samo te istreso iz gaća i ostavio da crkneš
🤷‍♀️:lol:
zato pre nego što počneš da klepećeš, promisliš o posledicama (ne ti lično)

Nasilje jeste sa obe strane.
Da sam bio na njegovom mestu odvezao bih je do prvog manjeg ili većeg grada gde postoji autobuska stanica i razilazimo se.
Ako nema para dao bih joj za kartu do kuće i to je to.
To je džentlmenski. Ne nasred auto-puta. Vrlo ružno kako okreneš.

zato pre nego što počneš da klepećeš, promisliš o posledicama (ne ti lično)
Pa gledaj, prvo ne znaš ko je "klepetao", i da li je klepetao, to je tvoja projekcija. Drugo, on je takvu ženu izabrao i sigurno se nije desilo prvi put. Pitanje je zašto je trpi.
Treće, čujem pasivno agresvan preteći ton. :lol: Zato, kao što je Pikax predložila, pre nego što počneš da izbacuješ (ne ti lično) ljude napolje da umru, promisliš o posledicama da neko može da te izrešeta, hehe, ne zvuči lepo zar ne.

Pa gledaj, prvo ne znaš ko je "klepetao", i da li je klepetao, to je tvoja projekcija. Drugo, on je takvu ženu izabrao i sigurno se nije desilo prvi put. Pitanje je zašto je trpi.
Treće, čujem pasivno agresvan preteći ton. :lol: Zato, kao što je Pikax predložila, pre nego što počneš da izbacuješ (ne ti lično) ljude napolje da umru, promisliš o posledicama da neko može da te izrešeta, hehe, ne zvuči lepo zar ne.
A šta misliš o obrnutoj situaciji?
Da se on na nju drao u automobilu koji je ona vozila i nazivao je svakakvim imenima i vređao je?

I ona izvadi pištolj i istera ga iz kola na auto-put ili da ga trpi da joj govori sve i svašta?
Šta bi ti uradila da dobiješ salvu uvreda?

Eto, ženska logika je dovela tu alapaču na asfalt. U fazonu, imaš da trpiš šta god da ti radim. Kladim se da ta bije decu.
Alapača? A prvi se uvrediš kada neko ovde napiše nešto ružno o muškarcima a često pitaš šta znači to mizoginija :mrgreen:

Kako su oni već dodelili dojagnozu alapače, iskonstruisali salvu uvreda, samo on mučenik ništa nije kriv što je ponizio ženu (i to pred decom) i izbacio je na put da skapa ko pseto.
Ali ipak znamo da normalan čovek nikad to ne bi uradio sa sve buljukom alapača oko sebe.
Fazon - izašo bi sam napolje i hebite se

Nebitno je šta ja radim ili ne radim. Bitno je da je alapača regularna reč u srpskom jeziku.
:D kada bih ti ja sada uputila nekoliko regularnih reči, ne verujem da bi se lepo osećao ;)

Kako su oni već dodelili dojagnozu alapače, iskonstruisali salvu uvreda, samo on mučenik ništa nije kriv što je ponizio ženu (i to pred decom) i izbacio je na put da skapa ko pseto.
Ali ipak znamo da normalan čovek nikad to ne bi uradio sa sve buljukom alapača oko sebe.
Fazon - izašo bi sam napolje i hebite se
Normalno da će da je izbaci. Stvara neudravu atmosferu u kolima. Svima je preselo.

Back