pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 31.890
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još kad bih samo sela. Biram ja gde sedim.Ti bi često išla peške kod mene
Pa da. Uhvati te rmpalija i izbaci iz busa na autoputu u Teksasu jer si slušao glasno muziku na vokmenu.Šta nasilnik? Nasilnik je onaj koji bije. Eventualno psihičko zlostavljanje.
Ovaj je jednostavno hteo da prekine konfrontaciju.
zato pre nego što počneš da klepećeš, promisliš o posledicama (ne ti lično)Pa da. Uhvati te rmpalija i izbaci iz busa na autoputu u Teksasu jer si slušao glasno muziku na vokmenu.
Ali to nije nasilje jer ti nije zveknuo pesnicu, samo te istreso iz gaća i ostavio da crkneš
klepetatizato pre nego što počneš da klepećeš, promisliš o posledicama (ne ti lično)
Pa gledaj, prvo ne znaš ko je "klepetao", i da li je klepetao, to je tvoja projekcija. Drugo, on je takvu ženu izabrao i sigurno se nije desilo prvi put. Pitanje je zašto je trpi.zato pre nego što počneš da klepećeš, promisliš o posledicama (ne ti lično)
P.S. Ali sad shvataš da je ipak nasilje, jeldazato pre nego što počneš da klepećeš, promisliš o posledicama (ne ti lično)
kakvo nasilje, treba da dobije medalju što je nasilje izbegaoP.S. Ali sad shvataš da je ipak nasilje, jelda
A šta misliš o obrnutoj situaciji?Pa gledaj, prvo ne znaš ko je "klepetao", i da li je klepetao, to je tvoja projekcija. Drugo, on je takvu ženu izabrao i sigurno se nije desilo prvi put. Pitanje je zašto je trpi.
Treće, čujem pasivno agresvan preteći ton. Zato, kao što je Pikax predložila, pre nego što počneš da izbacuješ (ne ti lično) ljude napolje da umru, promisliš o posledicama da neko može da te izrešeta, hehe, ne zvuči lepo zar ne.
Alapača? A prvi se uvrediš kada neko ovde napiše nešto ružno o muškarcima a često pitaš šta znači to mizoginijaEto, ženska logika je dovela tu alapaču na asfalt. U fazonu, imaš da trpiš šta god da ti radim. Kladim se da ta bije decu.
Nebitno je šta ja radim ili ne radim. Bitno je da je alapača regularna reč u srpskom jeziku.Ma ništa, ovo su sve komplimenti koje treba da udeliš ženi koju voliš, nauči ih pa mi javi utiske
kada bih ti ja sada uputila nekoliko regularnih reči, ne verujem da bi se lepo osećaoNebitno je šta ja radim ili ne radim. Bitno je da je alapača regularna reč u srpskom jeziku.
Muškarci su neosetljivi na takve reči. Mi smo osetljivi ako nam neko dirne u najbliže.kada bih ti ja sada uputila nekoliko regularnih reči, ne verujem da bi se lepo osećao
Normalno da će da je izbaci. Stvara neudravu atmosferu u kolima. Svima je preselo.Kako su oni već dodelili dojagnozu alapače, iskonstruisali salvu uvreda, samo on mučenik ništa nije kriv što je ponizio ženu (i to pred decom) i izbacio je na put da skapa ko pseto.
Ali ipak znamo da normalan čovek nikad to ne bi uradio sa sve buljukom alapača oko sebe.
Fazon - izašo bi sam napolje i hebite se
Znam ajde bre nemoj da me zasmejavaš... probaj da se praviš da poštuješ žene, bar...Muškarci su neosetljivi na takve reči. Mi smo osetljivi ako nam neko dirne u najbliže.
Kakve su to gluposti?? Naravno da je svakom normalnom čoveku čudan takav događaj i za svaku osudu.Ti što se čude su verovatno žene?
Ako imaš normalnu ženu pored sebe ti nikada nećeš razumeti situaciju u kojoj se našao taj čovekKakve su to gluposti?? Naravno da je svakom normalnom čoveku čudan takav događaj i za svaku osudu.
Čovek koji tako nešto uradi ne može biti normalan.Ako imaš normalnu ženu pored sebe ti nikada nećeš razumeti situaciju u kojoj se našao taj čovek
A šta ako njeno zvocanje ugrožava sve u kolima? Koliko čitam, bilo je i deceČovek koji tako nešto uradi ne može biti normalan.