Nije dobro biti zaljubljen

Šta je tu problem? Što se zabuljiš u jednu osobu I samo nju vidiš. Sad, jeste to lepo osećanje.

Ali nemaš manevarskih mogućnosti. Ako ta osoba ne želi sex ne možeš sa drugima. Ostane ti u nju da gledaš i čekaš kad će da se smiluje
Jako loša pozicija
. Umesto da kažeš aha, odoh sad kod pere, žike, ne, ti ne možeš s drugima samo on pa on.

I onda njemu cena raste, on to vidi i opusti se. Radi šta hoće. Vidi da si ti vezana.

Premda je sex sto puta bolji kad si zaljubljen, ali pozicija zavisnika.
Jedino što može biti dobro je obostrana zaljubljenost, ali to je retko

Kako rešiti taj problem? Jer ako nisi zaljubljen nije posebno lepo
Pod zaljubljen mislim na taj osećaj da ti ta osoba izaziva hemiju, ne mislim na nešto pubertetski iz daljine. Ta osoba izaziva, a drugi postaju ili ostaju odbojni
Stašice anđele, da li si to ti?

1000023963.jpg

:heart2: :heart2: :heart2: 🐈

Lepo je zaljubiti se. Ali na onaj nacin da igra oko srca kad si s tom osobom i kez do usiju i topite se medjusobnim prisustvom. Do jaja osecaj i inspirativan, odjednom izlazi ono najbolje iz tebe i sta bi sve lepo i zabavno i bezobrazno radili zajedno.
A za to treba da radi hemija a da bi radila hemija mora i komunikacija da bude super inace ono zaljubljivanje samo u pojavu to je mljeee.

Ево шта каже Гуглов "Чети".

Проблем је у томе што је то стање опсесије, а не повезаности.
  1. Губитак контроле над собом: Када јуриш интензитет, твоја срећа више не зависи од тебе, већ од спољног надражаја. То није уживање, то је реактивност. Ти си само путник у возу који неко други вози.
  2. Заслепљеност: Висок интензитет сужава свест. Не видиш стварну особу испред себе, већ само своју пројекцију и хемијски одговор тела. То води у погрешне процене и лоше животне изборе.
  3. Емотивна исцрпљеност: Тело и мозак не могу дуго да издрже тај ниво адреналина и допамина. Након сваког „high-а” долази озбиљан пад, што ствара зачарани круг депресије и поновне потраге за надражајем.
  4. Немогућност грађења стварног односа: Стварна блискост се гради у „мирним водама”. Интензитет је као ватромет – лепо изгледа, али не греје кућу. Ко јури само ватромете, увек остаје на хладном.
Проблем није у лепоти осећаја, већ у томе што висок интензитет функционише као емотивни паразит – поједе ти разум, слободу и способност да заиста упознаш некога.

Lepo je zaljubiti se. Ali na onaj nacin da igra oko srca kad si s tom osobom i kez do usiju i topite se medjusobnim prisustvom. Do jaja osecaj i inspirativan, odjednom izlazi ono najbolje iz tebe i sta bi sve lepo i zabavno i bezobrazno radili zajedno.
A za to treba da radi hemija a da bi radila hemija mora i komunikacija da bude super inace ono zaljubljivanje samo u pojavu to je mljeee.
Pa naravno, dobra hemija, seks, držiš se za ruke, raduješ se, uživaš, spavaš zagrljen, Mir, I kad se ništa ne radi ti srećan... Kažem to je takvo stanje da ako te neko pita gde bi sad voleo biti na celom svetu, odgovor je samo tu gde sam sad.

Pa naravno, dobra hemija, seks, držiš se za ruke, raduješ se, uživaš, spavaš zagrljen, Mir, I kad se ništa ne radi ti srećan... Kažem to je takvo stanje da ako te neko pita gde bi sad voleo biti na celom svetu, odgovor je samo tu gde sam sad.
Propustila si bitan deo. Da je komunikacija ispunjujuca, nalazenje na taj nacin sto izaziva sva ta stanja. Kao kada naletis na nekoga sa kim se toliko dobro kapiras da je osecaj kao da se znate oduvek. To je po meni ono sto spaja dvoje na najbolji nacin. I onda tu nema tog kajanja u smislu: gde se zaljubih... Osim ako si bila ironicna. Jer ovo samo podize celokupno stanje u telu, vedrina, jasnoca u razmisljanju, komunikacija na taj cist i uskladjen nacin sa osecanjima, bez odstupanja i premisljanja da li cu se zeznuti debelo sa ovom osobom. Osecaj onaj u stomaku instiktivan koji je uskladjen sa razumom.

Šta je tu problem? Što se zabuljiš u jednu osobu I samo nju vidiš. Sad, jeste to lepo osećanje.

Ali nemaš manevarskih mogućnosti. Ako ta osoba ne želi sex ne možeš sa drugima. Ostane ti u nju da gledaš i čekaš kad će da se smiluje
Jako loša pozicija
. Umesto da kažeš aha, odoh sad kod pere, žike, ne, ti ne možeš s drugima samo on pa on.

I onda njemu cena raste, on to vidi i opusti se. Radi šta hoće. Vidi da si ti vezana.

Premda je sex sto puta bolji kad si zaljubljen, ali pozicija zavisnika.
Jedino što može biti dobro je obostrana zaljubljenost, ali to je retko

Kako rešiti taj problem? Jer ako nisi zaljubljen nije posebno lepo
Pod zaljubljen mislim na taj osećaj da ti ta osoba izaziva hemiju, ne mislim na nešto pubertetski iz daljine. Ta osoba izaziva, a drugi postaju ili ostaju odbojni
U odraslom dobu svesno biram u koga ću se zaljubiti. Nije više samo fizički izgled u pitanju, mora se uklopiti u moju priču dovoljno mnogo da bih uopšte razgovarala, a ne ostvarivala vezi i neke planove. Najlepše mi je biti zaljubljenom. Žao mi je tih što su mi rušili Sneška i razidealizovali se brzo, jer sam kao šestogodišnje dete u telu odrasle osobe kad mi se neko dopadne. Što na um-to na drum. Pitanja, odgovori, šta mi sve ne pada na pamet... Žurka u glavi po ceo dan ali na kub, jer mi je i inače kao duplom dualnom astro-znaku.
Vozi me za tri života, a ne za ovaj jedan-i onda, jedan neki gest sruši sve.
Kakvi seksualni odnosi? Da sam bila sa svakim u kog sam bila zaljubljena, smatrala bih se nimfom.

U odraslom dobu svesno biram u koga ću se zaljubiti. Nije više samo fizički izgled u pitanju, mora se uklopiti u moju priču dovoljno mnogo da bih uopšte razgovarala, a ne ostvarivala vezi i neke planove. Najlepše mi je biti zaljubljenom. Žao mi je tih što su mi rušili Sneška i razidealizovali se brzo, jer sam kao šestogodišnje dete u telu odrasle osobe kad mi se neko dopadne. Što na um-to na drum. Pitanja, odgovori, šta mi sve ne pada na pamet... Žurka u glavi po ceo dan ali na kub, jer mi je i inače kao duplom dualnom astro-znaku.
Vozi me za tri života, a ne za ovaj jedan-i onda, jedan neki gest sruši sve.
Kakvi seksualni odnosi? Da sam bila sa svakim u kog sam bila zaljubljena, smatrala bih se nimfom.
Mir tamo.
Idemo u seksualne odnose. 🐈

Back