Night Crawlers

VitezKojaZmaj

Zainteresovan član
Poruka
360

Pojavljuju se u emisiji Fact or Faked - Paranormal Files.

Desava se negdje na Floridi valjda.
Covjek je u 12:00 AM cuo njegovog psa kako laje, izasao i nista nasao nije. Dok nije pogledao posle kameru ispred i vidio kao dvije siluete da se pokrecu izgledale su kao stapici koji se pokrecu. Posle su u ovoj emisiji na termalnoj kameri vidjeli isto to u daljini. Kada su dosli spazili su da tragovi vode do nekog jezera.

Dokazali su da nije hoax.

Emisija je inace super i dobra da se gleda.

Nzm za video , sta god da je izgleda retardirano i bezopasno (pod uslovom da nije fake). Ali ta emisija mi nije nesto , jer ne dokazuju da li je video fake nego da li se moze rekonstruisati isti.

Meni ovo lici na "hobite" - misim, na neke osobe u ogrtacima. Lepo se vidi da ogrtac leprsa sa leve strane (nase levo) i da osoba hoda. Samo se stice utisak nekavog cudnog kretanja, zbog osvetljenja i slabe rezolucije kamere.
Osim toga primecujem da se na snimku lepo vidi da osobe prvo stoje malo, na ivici kadra koji kamera pokriva, i tek onda krecu preko cistine i hodaju nekako bas ispred kamere, kao da poziraju na pisti.
Posto nikakav detalj ne moze da se uoci (postavljac youtube snimka pominje nekakve OCI???), rekao bih da se neko bukvalno obukao kao hobit i prosetao ispred kamere. Vrlo lako je mogao imati i nekakvu masku na glavi - jednostavno se ne vide detalji uopste.
Dakle - fake. I to providan.

Meni ovo lici na "hobite" - misim, na neke osobe u ogrtacima. Lepo se vidi da ogrtac leprsa sa leve strane (nase levo) i da osoba hoda. Samo se stice utisak nekavog cudnog kretanja, zbog osvetljenja i slabe rezolucije kamere.
Osim toga primecujem da se na snimku lepo vidi da osobe prvo stoje malo, na ivici kadra koji kamera pokriva, i tek onda krecu preko cistine i hodaju nekako bas ispred kamere, kao da poziraju na pisti.
Posto nikakav detalj ne moze da se uoci (postavljac youtube snimka pominje nekakve OCI???), rekao bih da se neko bukvalno obukao kao hobit i prosetao ispred kamere. Vrlo lako je mogao imati i nekakvu masku na glavi - jednostavno se ne vide detalji uopste.
Dakle - fake. I to providan.

Probali su oni tako i nisu uspjeli da imaju isto kao na videu.

Back