zlopamtilo5
Početnik
- Poruka
- 18
Bas me zanima sta ce ko reci na ovu temu.Kakvo misljenje imate o devojkama koje tamo rade a i one o gostima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa lepe su znas kakoBas me zanima sta ce ko reci na ovu temu.Kakvo misljenje imate o devojkama koje tamo rade a i one o gostima?
Bas me zanima sta ce ko reci na ovu temu.Kakvo misljenje imate o devojkama koje tamo rade a i one o gostima?
Sve najbolje dok ih ne kresnemo..ko se zadni smeje..
Valjda i njima nabaciš osmeh na lice. Ne bi ih ti kresnuo da one to nisu htele.
Muka mi je vise od predrasuda. Znam ribe koje izgledaju kao avion, zive u studenjaku, imaju prosek 9.95 i rade promocije u klubovima. Pusti Balkan PREopterecen predrasudama
privremeno rešenje, dok se ne snađu za neki bolji posao, završe školu i sl...
Muka mi je vise od predrasuda. Znam ribe koje izgledaju kao avion, zive u studenjaku, imaju prosek 9.95 i rade promocije u klubovima. Pusti Balkan PREopterecen predrasudama
Hvala na razumevanju
Hvala na razumevanju
a ti se bavis sa tim ili na cemu se zahvaljujes?
ma imaju prosek 9.95 pa malo tezgare sa strane dok ne zavrse fax. Ionako sise mlitave vremenom pa treba unovciti dok su zrele i na ceni
a balkanci su naravno prosti pa ne kontaju svrsishodnost karijere nosacica epruveta vinjaka i part time shipka go go znoja
ko sto u svedskoj lepo prosvetljeni rekose nije kriva qrva vec musterija
i nije kriv diler nego narkoman
sve je to samo posao dragi, pa sta ako sam gola, nemoj da si balkanac..
Ja sam promoterka, a sa plesnom skolom sam ponekad nastupala na nekim dogadjajima. Dojadili su mi komentari, dobacivanja, a o pojedinim reakcijama iz drustva (i to neocekivanim) i da ne pricam. Razumela bih da igram oko sipke ili da se skidam, pa da tako pricaju, ali da sasvim normalno obucena radim neku promociju (na meni jeda predstavim proizvod i eventualno anketiram ljude) dobijam takve uvrede, to nije fer i ozbiljno me ljute takve stvari.
I mene ljute kad zaradjivanje na seksu predstavljaju kao moralnu i legitmnu stvar
jesi se pitala nekad sto nisu promoteri vec promoterke i zasto je pozeljnije da su slobodnije odevene sa namontiranim flert osmehom nego da su ozbiljne i formalno obucene
ako je gola zenska na kolima cesce da kola kupe na sajmu nego ako pored njih stoji debeli konstruktor motora istog. Ako to nije zaradjivanje na seksu onda je sve to "promovisanje, igranje, pracenje' i ostalo potpuno legitmno ali posto to nije slucaj onda je to sto jeste, drugaciji oblik prostitucije i toliko o tome.
naravno to je subjektivno licno misljenje svako je opet slobodan da misli drugacije i nek se bavi cime god hoce