- Poruka
- 5.540
pa jeste glupo... ih, good luck with that (: al i to je dosadno, nekad je zanimljivo da se izvicete onako i posle ste kul
(:
Sve dok ne padnu teske reci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jeste glupo... ih, good luck with that (: al i to je dosadno, nekad je zanimljivo da se izvicete onako i posle ste kul
(:
Sve dok ne padnu teske reci![]()
Razmena đaka USA program za 50 srednjoškolaca iz Srbije a baš se ona našla tuI sada je tamo 9 meseci... ebenih devet meseci

Pa zato sam i rekao bez tenzije, opuštena rasprava
A i mnogo vjerovatnije je da ću naći neku ovakvu kao što sam ja rekao, nego savršenu za sebe, ipak se neke suprotnosti i privlače

makar nema mucenja i iscimavanja u javnosti hocu li ga videti![]()
tvoja preko grane, moja u zatvoru![]()

Loži vas kao Akuta.

Ajd' kad smo ozbiljni:rođeni buraz mi je u Nemačkoj i ne planira povratak skorije!![]()
Pametan momak... Tako cu i ja u Japan xD
Pa i glupo je da se slažete u svemu.
Meni bi mnogo više odgovarala, što se ličnosti tiče, neka s kojom imam neka zajednička interesovanja ali i s kojom mogu da raspravljam do sutra bez svađe i tenzije![]()
Sve dok ne padnu teske reci![]()
japanci inače očajno žive, sam im radni vijek prođe u poslu.
Nema tamo više samuraja i gejši moj akuta, tj. gejši ima al se danas zovu *****
EPIC!japanci inače očajno žive, sam im radni vIJek prođe u poslu.

jesi ti retardiran pa ti je to smIJešno?
Koliko si podložan stereotipima, pa to nije normalno. ne lupaj glupostiSmIJešno mi je čuti Crnogorca kako priča o radu.
Uuuuuu,neko nam se naljutio...
pisala sam u par navrata kad me ocaj sustigne, nije od juce
uglavnom to mu dodje jos jedan od znakova da trajno odje.bem od svega, al' mi zelja potire razum, whatever
Plus imam iskustva sa for'mašicama. 
Pa i glupo je da se slažete u svemu.
Meni bi mnogo više odgovarala, što se ličnosti tiče, neka s kojom imam neka zajednička interesovanja ali i s kojom mogu da raspravljam do sutra bez svađe i tenzije![]()