Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.466
Male, prvom zemlja nije bila zaduzena cena kod stranih lihvara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Totalno promasena tema. Bas nikakve slicnosti izmedju Vucica i "Conducatora", cak i samo poredjenje neumesno.
Meni nekako Vucic najslicniji Musoliniju.
I jedan i drugi, strani agenti,
- sizofrenici,
- ne skidaju se sa mikrofona,
- batinaski odredi ( crnokosuljasi )
- falange,
ma sve....
Jedina razlika ( veoma bitna ): Musolini je unistio Mafiju, da bi mogao da vlada, dok je Vucic razgranao Mafiju iz istog razloga.

ma nema nikakve slicnosti.........................jedino sto im je slicno to je nacin nakoji soncavaju.........Causesku onda a Vucic sutra.........cak su im i "izvrsioci" potpuno razliciti.............prvog je ukokala CIA a ovog crnogorca ce srpski narod.

@ Tyson Fury
Elem, Nikolae je zatupljeni rumunski seljak, navodno dobronameran, ali mu je žena pravo zlo. Otimala tuđe naučne radove i do histerije ih pokušavala na pamet naučiti kako bi ih mogla prezentovati na naučnim skupovima i sebi je prišivala razne titule. Okreni obrni, oboje su zlo (od zla oca i gore majke), ali 60% rumuna navodno još uvek žali za njim jer je sav novac držao u Rumuniji, a ne kod Bin Zajeda, krpio rupe u budžetu i dizao apsurdno velike građevine.

Ovaj namazani je izučavao redom razne voždove i predstavlja lukavo smišljen spoj raznih, ali najviše mu je ipak na srcu Tito.
Чаушеску је имао иза себе озбиљну службу.
Вучићеску има само бот сендвичаре.
Kad razmislim malo posle ovoliko godina utučenih u stražnjicu, on je samo tako i mogao da bude bolesno posvećeni frik, kojem tajne službe poturaju alkoholisane medvede i svinje na odstrel, a on kao neki ovo-ono lovac, piččke mater'ne... On je samo hteo da bude naj naj, bio uveren da narod dobro živi, da će on sad da mu dadne na dar velike građevine, čiste račune i šta već... Toliko je bio frik da mu čak ni kćerka nije mogla dokazati da rumuni umiru gladni.

Sličnosti: obojica su autokratiPozdrav svim dobronamernim ljudima sa Krstarice, pdf. Politika!
Nekako, setih se cuvenog Causa, monstruma sa Karpata (takav mu je bio nadimak). I pade mi napamet da ih uporedim: Causa, karpatskog monstruma, i Vucica "shecera".
![]()
Odlican TITIN prijatelj. Zajedno su isli cak u lov, ako me secanje ne izdaje (na divlje svinje, ali i na disidente).
Pa, posto smatram da su im mozdane mentalne mape vrlo slicne (Causeskuov, TITIN i Acikin), kao jaja jajetu, ja bih molio publikum da nam ovde osvetli sta su to slicnosti, a sta razlicitosti ta dva lika, u mentalnom smislu. Svaka psiholoska, pa i psihiratrijska analiza je dobrodosla. TITA je ovde uzgredni prolaznik... Ali i on moze biti predmet date analize i komparacija.
![]()
Tema je, razumljivo, autorska!
_nobody_