Ničija zemlja :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ljudi bre..radoznalost je tako normalna...ajmo bre da lepo pisemo
evo na primer
d ami pomognete gde da nadjem majstora za plocice
stvarno me to nervira....sto me odbijaju
kao tesko se uklapaju na povrsinu na koju sma ja zamislila
pa ebo te kakvi su to majstori....grgrgrgrgrgrgrgrgr

ako hoćeš mogu ja da ti dam broj od ovih što su radili kod mene, jesu neodgovorni al su dobri

pa cudno je to
dok su moje drugarice citale prakticnu zenu ja citala start
to je bila bre ozbiljna novina sa odlicnim clancima,citala dnevne novine unutrasnju i spoljnu politiku...jendostavno volela imala interesovanje i mislila da cu biti politikolog ali sma zavrsila nesto slicno...
po obrazovanju sam sociolog, specijalista socijalne komunikacije, politika mi je jednostavno nesto sa cim sa odrastala kao antiprotivna sistemu u kom sam zivela, a takva antiprotivna sam ostala i dan danas..do sad jos nisu potrefili moj politicki sistem...niko heheheheheh
no manimo se politike
majtore ocuuuuuuuuuuu:besna:

pa i ja sam antiprotivna u ovom sistemu....zato ne mogu da s eposvetim politici sa strascu..a ne umem to da posmatram objektivno kriticki....jer osecam da mi neko tamo kroji kapu bez moje dozvole....stvarno dosta vise....

idem da malo sklonim stvari sa fotelje..maman stize za cca 15 min..

kis ju ol!

Pa, da, svi kazu.
Kuburili smo nesto sa pupkom, nikako da nestane granulom (sad je OK sve), pa smo isli na Institut za majku i dete da mu to srede.
Bio je bez preterivanja duplo veci od svih beba u redu ispred ambulante i cula sam kako nas ogovaraju, kao sapucu mame kako tako velikom detetu jos sredjuju pupak, a sva njihova deca po par dana starija od njega! :lol:

jao...vidi mu okice nezne i dobre!

:)

presltaka beba!!!!

e da i ja sma bila mnogo lepa beba.....mene nosali p institutu z amajku idete od sobe do sobe da me pokazuju i gledaju.....moju babu pitali sto nosi lutku...i tako...

a moja beba po slikama sa uz lici na mm :besna:...ali mozda kad se rodi lici na mene!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back