Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 46.020
aham, ti znaš svoje domete? Gde je tu ben aflek?kada kazes da je neko nekoga "nahvatao" ja podrazumevam da se radi o nekom davljeniku.licno ne smatram da ona ima i jedan razlog za tim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aham, ti znaš svoje domete? Gde je tu ben aflek?kada kazes da je neko nekoga "nahvatao" ja podrazumevam da se radi o nekom davljeniku.licno ne smatram da ona ima i jedan razlog za tim.
njega sazaljevamo ili? verovatno na odvikavanju.aham, ti znaš svoje domete? Gde je tu ben aflek?
ma ne bre, on je bio njen maksimum koji se lovi na bućku....tačnije na mamac ...njega sazaljevamo ili? verovatno na odvikavanju.
Ja verujem da ona moze da bira a ne mislim da je on neki ulov.Hoću da kažem da iz tvoje perspektive ti vidiš uspešnu ženu koja može da bira...isto kao i ona što vidi svojuu perspektivu, a realno lik ne vreedi nešto osim što je i on tražen...znači trgovina, bato...
oni su bili zajedno i pre 20 godina,nisu novost jedno drugom.Pošto je i ona plitkoumno dupe, kao što je i on, naravno da nije znala da je sve to šuplje, dok nije svojim očima videla, ali tek pošto je on to video i zapalio od nje...
ne radi se ovde uopste o dupetu..ili joj treba paznja (a gde ces bolje od dupeta) ili mu tera inat.Kakvo stvarno ima to ne znamo,sve slike su isfotosopirane na max.Iz tvoje perspektive i načina gledanja, šta misliš koliko žena u krugu od 20 km ima bolje dupence od 55godišnje tetke?
Holivudski komičar Džordž Lopez javno je prokomentarisao razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka, osuđujući latino divu jer je već počela da objavljuje nove, provokativne fotografije na društvenim mrežama, a da razvod još uvek nije ni sudski okončan. On je istakao da je to protumačio kao njen pokušaj da privuče pažnju drugim muškarcima.Džej Lo je pre nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu, istakavši pritom svoju bujnu pozadinu. Taj selfi u ogledalu bio je deo serije slika koje je lepa 55-godišnjakinja objavila kako bi opisala svoje leto, a izvori su za "Page Six" da je to njen pokušaj da preokrene svoj imiždž.
Pogledajte prilog 1606702
...Lopez_ova je to sto jestNina, ovo nije golo.
Hajde Slavene, objasni mi to malo bolje, da znam za ubuduceNina, ovo nije golo.
Da nije obdarena tako bujnom pozadinom možda se ne bi razvodila iz hira - ko se razvodi iz ozbiljnih razloga tom na kraj pameti ne pada da objavljuje ovakve selfije => upravo je ta njena bujna pozadina i razlog za razvod.Holivudski komičar Džordž Lopez javno je prokomentarisao razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka, osuđujući latino divu jer je već počela da objavljuje nove, provokativne fotografije na društvenim mrežama, a da razvod još uvek nije ni sudski okončan. On je istakao da je to protumačio kao njen pokušaj da privuče pažnju drugim muškarcima.Džej Lo je pre nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu, istakavši pritom svoju bujnu pozadinu. Taj selfi u ogledalu bio je deo serije slika koje je lepa 55-godišnjakinja objavila kako bi opisala svoje leto, a izvori su za "Page Six" da je to njen pokušaj da preokrene svoj imiždž.
Kao da si malo ljubomoran što neka takva neće da maltretira tebe ovakvom goozom?Много је малтретирала свог мужа, годинама.
Претпостављам да је трпео малтретирање јер је, са друге стране, имао приступ њеном дупету.
Šmrc, šmrc.Kakva crna gola guzizza, kad je obučena u kupaći, i to jednodelni model
Holivudski komičar Džordž Lopez javno je prokomentarisao razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka, osuđujući latino divu jer je već počela da objavljuje nove, provokativne fotografije na društvenim mrežama, a da razvod još uvek nije ni sudski okončan. On je istakao da je to protumačio kao njen pokušaj da privuče pažnju drugim muškarcima.Džej Lo je pre nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu, istakavši pritom svoju bujnu pozadinu. Taj selfi u ogledalu bio je deo serije slika koje je lepa 55-godišnjakinja objavila kako bi opisala svoje leto, a izvori su za "Page Six" da je to njen pokušaj da preokrene svoj imiždž.
Jel ima još fotki?svoj imiždž.