Ни песма Евровизије не може проћи без политике

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Аргумент ми је одличан.

Ти си нашао статистичку грешку да оповргнеш мој аргумент.
Los ti je argument zato sto svi ljudi upraznjavaju sex, a opet to je nesto sto je nepristojno iznositi u javnosti. To je stvar privatnosti.

Ma nebitno je moje misljenje
ja sam protiv rata
a za Evrovoziju pratim samo kakve su pesme

hetla sam da objasnim da ima onih kojima se Lila Ramonda kao simbol nade i slobode vise svidja od gnezda Kosova

Pesma koju je ova napravila nema nikakve veza sa Lila Ramondom ili tačnije natalijom ramondom

Te reči su samo ubačene

A to što se rebi pesma dopada to je ok

Prvosrbijanci bi doslovno samog Sotonu glasali i pratili, sve sto treba da kaze je "Kosovo je Srbija" ili "Srbi ceo vek neduzni i svi se izivljavaju nad njima a oni nikad ni mrava zgazili nisu!!!" i to je to, automatski bi postao i sam Bog u srbiji. Ne bi ih uopste interesovalo sto je Sotona, cak bi i bibliju ponovo napisali i napravili Isusa zlim. "A sto Isus nije dosao u odbranu naseg jadnog napacenog naroda/!??!!"
brate na ovom subredditu je neko okacio in memoriam za jebenog Kisindzera sa klipom kako prica da je Bosna u srednjem veku bila srpska zemlja. Znaci bukvalno samo neko da kaze nesto iole ok za nas, odma je veliki srpski prijatelj
Ili Arno SNS Guljon kome u Francuskoj sude za neo-nacizam.

Pesma koju je ova napravila nema nikakve veza sa Lila Ramondom ili tačnije natalijom ramondom

Te reči su samo ubačene

A to što se rebi pesma dopada to je ok

Је ли, кажи нам, ко је наложио жирију да другачије гласа?

Ђилас, Шолак и другосрбијанци?

Prvosrbijanci bi doslovno samog Sotonu glasali i pratili, sve sto treba da kaze je "Kosovo je Srbija" ili "Srbi ceo vek neduzni i svi se izivljavaju nad njima a oni nikad ni mrava zgazili nisu!!!" i to je to, automatski bi postao i sam Bog u srbiji. Ne bi ih uopste interesovalo sto je Sotona, cak bi i bibliju ponovo napisali i napravili Isusa zlim. "A sto Isus nije dosao u odbranu naseg jadnog napacenog naroda/!??!!"
brate na ovom subredditu je neko okacio in memoriam za jebenog Kisindzera sa klipom kako prica da je Bosna u srednjem veku bila srpska zemlja. Znaci bukvalno samo neko da kaze nesto iole ok za nas, odma je veliki srpski prijatelj

Не знам зашто, али овај пост ме подсети на Ристу Сотону.

Нашао сам, мада у уживо програму нису саопштили ништа.

Како је могуће да јој је Сајси у полуфиналу дала 10 или 12, а у финалу где је чак и боље отпевала дала јој нулу ???
Па логично је да јој да рецимо 5, ако има нових 5 фаворита.

Шта се десило са радикалком Маријом, која је вероватно дала 12, а онда само 4 ???

Само један члан жирија је остао доследан својој првој оцени.
A ne mislis da jednostavno su ocenili po svojim kriterijumima

Погледајте ове злобне коментаре на твитеру против Прелепе Брексвице:

Не могу да прежале што ће њена популарност тек да расте.
Auuu pa jel si ti toliko slep da ne vidis kolko je ovo nemoralno oblacenje
Sramota me da detaljisem kako se obukla

Нашао сам, мада у уживо програму нису саопштили ништа.

Како је могуће да јој је Сајси у полуфиналу дала 10 или 12, а у финалу где је чак и боље отпевала дала јој нулу ???
Па логично је да јој да рецимо 5, ако има нових 5 фаворита.

Шта се десило са радикалком Маријом, која је вероватно дала 12, а онда само 4 ???

Само један члан жирија је остао доследан својој првој оцени.
Ne. Ziri je prominenjen za finale. U polufinalu su bili Gica Trzan i drugi. Promjena zirija je sama po sebi skandal.

Прелепа Бресквица освојила срце свих Срба! И ми смо кући сви навијали за њу, и били смо љути због намештене победе ове њањања песме..ж
Nikome ne smeta narodna muzika jednostavno politika i narodna muzika nemaju mesta na pesmi Evrovizije
Ti slusaj gnezdo Kosovo a mi cemo Ramondu :heart:

Nikome ne smeta narodna muzika jednostavno politika i narodna muzika nemaju mesta na pesmi Evrovizije
Ti slusaj gnezdo Kosovo a mi cemo Ramondu :heart:
Сви Срби слушају Гнездо Косовско, то везе нема са политиком.

А ову њањања песму нећу слушати, наравно, јер ни не разумем о чему пева.

Lazes ocigledno. Evo ti spisak numera iznad.
Tu je bila I Lena, i Lik u Ogledalu i Bedem.
Sve favoriti. Favoriti zirija, naravno.

ALOOOOO

drugi žiri je glasao, DRUGI ŽIRI, potpuno različit od finala

Ukusi su različiti, uostalom i to sa glasovima publike nije baš tako kako izgleda.
Za Breskvicu se znalo da je favorit a ljudi koje znam da su glasali delili su glasove na Konstraktu i Teyu jer nije bilo jasno ko ima veće šanse da dobije

Back