"Ni od jedne vlasti nisam dobio nikakvo priznanje"

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=20&nav_category=11&nav_id=1484270

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka ličnosti u oproštajnom intervjuu na funkciji osvrnuo se na prethodnih 14 godina.

Ћао.

Господина Повереник би могао да буде нова перјаница грађанистичке опорбе. А Њега би сигурно подржала Жута Патка, која, сада је јасно, дефинитивно не може у исти кош са Вељом, ДСС-ом и Бошком Старешином.

Родољуб је нови Чеда, Прангија, Луди Радуле.

4474558435c1ac1e18f03d047496363_v4_big.jpg

Како да не. Све док постоје србијанци, постоје и босанчероси. А и хрби.
Тако је то кад камењари помисле да умеју да причају.

само крвати данас кажу "србијанске", и за војску Србије кажу србијанска војска... остало им од аустробугарске пропаганде из ww1...

Нико не дели српски народ који је јединствен у томе да презире србијанске грађанисте.
Добро, имаш и други покушај. Почињу на "б" и на "х".
Ако и сад промашиш, видимо се у следећем испитном...

Нико не дели српски наро који је јединствен у томе да презире србијанске грађанисте.

Niko nije u tome jedinstven, ja sigurnio nisam, vec smatram da Srbija treba da bude spoj i to dobar za vazne stvari, i jednih i drugih, mada osim po tvom "opisu" ja i ne znam sta tacno (toliko lose) podrazumevas pod tim "gradjanistima", ako u to svrstavas recmo od politicara jos i Kostunicu, ili od umetnika recimo Dusana Kovacevica, Radeta Markovica, Nikolu Kojo?

Malo mu plata, hoće i priznanje?
Jedan od njegovih bisera - "Nema banka pravo da vam traži matični broj".
Odeš u banku za kredit, oni ti traže MB, ti kažeš "Rodoljub rekao da ne treba", a oni tebi "Pa idi traži kredit od Rodoljuba
".

Ne, nije u pitanju njegov "biser" vec losa regulativa od strane NBS i/ili neuskladjenost zakona a to je jedan od najaktuelnijih problema (losi i nauksladjeni zakoni) u Srbiji.

@ tema

Dobio sam brojne ugledne i prestižne nagrade, ali kao najveću potvrdu nezavisnosti doživljavam činjenicu da ni od jedne vlasti u proteklih 14 godina nisam dobio nikakvo priznanje", navodi Šabić.

Dobar je (bio) Sabic, makar samo zbog ove cninjenice a ima ih i jos.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=20&nav_category=11&nav_id=1484270

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka ličnosti u oproštajnom intervjuu na funkciji osvrnuo se na prethodnih 14 godina.

Ћао.

Господина Повереник би могао да буде нова перјаница грађанистичке опорбе. А Њега би сигурно подржала Жута Патка, која, сада је јасно, дефинитивно не може у исти кош са Вељом, ДСС-ом и Бошком Старешином.

Родољуб је нови Чеда, Прангија, Луди Радуле.

Gospodin Poverenik treba najpre da poseti dobrog logopeda
da ga nauci kada prica da ne brsla i ne pljuje po sagovorniku.!!!

Back