Ni na nebu ni na zemlji

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Nekim Srbima na valja vlada..

Nekima ne valja opozicija.

Izgleda da vecini ne valja ni vlada ni opozicija!?

Ta pojava je u svetu veoma retka.

STICE SE UTISAK DA SRBI NE ZNAJU NI STA HOCE NI KAKO HOCE !

Da znaju - osnovali bi stranku da se bori za ono sto zele.

A takve stranke nema...

I sta se desava u takvim uslovima?

Da oni koji su na vlasti redovno dobijaju izbore, iako svi na njih kukaju.

Zasto?

Zato sto opozicija NISTA NE NUDI! Nema jasnog plana, puta...

Ne postoji JEZGRO oko koga bi se opozicija ujedinila.

Sve dok se to zajednicko jezgro ne pronadje - opozicija ce gubiti izbore.

Od puceva, pobuna i ustanaka nema nista.

Tek za to oni koji su protiv vlasti nisu kadri.

Ne mogu da na ulice izvedu ni hiljadu ljudi....

Tako da je bolje da umesto sto sanjaju smenu Tadica MISLE O TOME STA USTVARI ONI ZELE???

Oni su veci problem od Tadica!

Verovatno.

Zeli da Srbiju ubaci u Evropu.

A sta hoce opozicija?
Pa eto opozicija vise voli Rusiju, vec vidjeno u Srbiji ne vidim ja neko resenje u skorijoj buducnosti..........
a ja bih veoma voleo da se u Srbiji manje krade i da krenemo da se razvijamo sopstvenim snagama.......nemoguce je da Crna Gora i Makedonija imaju bolje plate od Srbije.......da se to ne desava mislio bih da je neki vic u pitanju...............kako to? Tadic kaze da ima podrsku istu kao i bivse nam republike, sta je to u pitanju............

Pa eto opozicija vise voli Rusiju, vec vidjeno u Srbiji ne vidim ja neko resenje u skorijoj buducnosti..........
a ja bih veoma voleo da se u Srbiji manje krade i da krenemo da se razvijamo sopstvenim snagama.......nemoguce je da Crna Gora i Makedonija imaju bolje plate od Srbije.......da se to ne desava mislio bih da je neki vic u pitanju...............kako to? Tadic kaze da ima podrsku istu kao i bivse nam republike, sta je to u pitanju............

U politici nema nikakvih "volenja".

Sve su samo interesi.

A sasvim je ocito da Rusi uopste nisu zainteresovani za Srbiju...

Ta njima se i Ukrajina izmigoljila iz ruku, sto im je od egistencijalnog znacaja, a da ih Srbija zanima...

Ja verujem i da je vlast u Srbiji da se manje krade, ali to je NEMOGUCE u KAPITALISTICKOM OKVIRU.

Sopstvenim snagama se ne mozemo razvijati jer NEMAMO NICEGA.

Sve zavisi od stranih ulagaca i kredita.

Kada bi se Srbija oslonila samo na svoje snage - za mesec dana NICEGA vise ne bi bilo, jednostavno sve bi stalo.

Ne zaboravi nikad TESKO BREME KREDITA koje gusi Srbiju...

U politici nema nikakvih "volenja".

Sve su samo interesi.

A sasvim je ocito da Rusi uopste nisu zainteresovani za Srbiju...

Ta njima se i Ukrajina izmigoljila iz ruku, sto im je od egistencijalnog znacaja, a da ih Srbija zanima...

Ja verujem i da je vlast u Srbiji da se manje krade, ali to je NEMOGUCE u KAPITALISTICKOM OKVIRU.

Sopstvenim snagama se ne mozemo razvijati jer NEMAMO NICEGA.

Sve zavisi od stranih ulagaca i kredita.

Kada bi se Srbija oslonila samo na svoje snage - za mesec dana NICEGA vise ne bi bilo, jednostavno sve bi stalo.

Ne zaboravi nikad TESKO BREME KREDITA koje gusi Srbiju...
Dobro bre kako imamo losiji standard nego Crnogorci? Ko je kriv ako ne vlast? Pa mi smo 1000 puta bogatija zemlja u cemu je problem? Vole i oni da kradu i Makedonci jos vise.................to je prosto nemoguce osim ako ovi nasi ne trpaju lopatama u dzepove bez ikakvog osecaja za drzavu.........

Dobro bre kako imamo losiji standard nego Crnogorci? Ko je kriv ako ne vlast? Pa mi smo 1000 puta bogatija zemlja u cemu je problem? Vole i oni da kradu i Makedonci jos vise.................to je prosto nemoguce osim ako ovi nasi ne trpaju lopatama u dzepove bez ikakvog osecaja za drzavu.........

Krivi su ratovi koje smo vodili.

Ratovi su ISPUMPALI sve iz zemlje sto se moglo ispumpati.

Kada je prestala pucnjava - vise BUKVALNO NICEGA nije bilo!

A trebalo je dalje ziveti, pokrenuti nesto od proizvodnje, sagraditi mostove, nahraniti izbeglice...

tada su se MORALI dizati krediti jer, ponavljam, NICEGA nije bilo...

I tako se Srbija zaduzila, pa sada mora da vraca vise nego ostali i manje ostaje za podelu...

Bilo ko da je na vlasti bice ISTO.

Opozicija je gomila nesposobnjakovića koji profitiraju na račun aktuelne vlasti.

Inače, i ponovo te pitam da li si ti uopšte iz Srbije ili bar Srbin ?.... ako nisi teme gube, bitno, na značaju.
Dobro, cekaj odkud ti ta sumnja sad, covek se predstavlja kao Srbin......to bi bilo isto kad bih te pitao jesi li ti zensko............sta znam jesi ili nisi ...............Blajbi je nas virtuelni drugar i pise neke teme, a mi treba da ga razuverimo........

Pa ti da imas mozga video bi da je sve to namerno upakovano...
poziciju i opoziciju nam "namestaju" spolja, pa nije ni cudo oakvo stanje, a da te pitam sta mislis zasto je Seselj toliko u Hagu??? pa zato sto bi sve bilo drugacije da je on bio tu, a sada ce uskoro da ga puste, posto su mu unistili stranku i vise nie opasan... tu narod na zalost nista ne moze, pa nije ni cudo sto je kako ti kazes "ni na nebu, ni na zemlji"

Dobro, cekaj odkud ti ta sumnja sad, covek se predstavlja kao Srbin......to bi bilo isto kad bih te pitao jesi li ti zensko............sta znam jesi ili nisi ...............Blajbi je nas virtuelni drugar i pise neke teme, a mi treba da ga razuverimo........

zato što je neko izričito tvrdio da nije, drugo čovek mi je vrlo ljubazno i sam odgovorio na drugoj temi --- zato sam i obrisala taj deo posta
treće - e, mene su bar nabeđivali da sam muško...

meni se sviđaju njegove teme i da vidiš u puno čemu se i slažem sa njim

Krivi su ratovi koje smo vodili.

Ratovi su ISPUMPALI sve iz zemlje sto se moglo ispumpati.

Kada je prestala pucnjava - vise BUKVALNO NICEGA nije bilo!

A trebalo je dalje ziveti, pokrenuti nesto od proizvodnje, sagraditi mostove, nahraniti izbeglice...

tada su se MORALI dizati krediti jer, ponavljam, NICEGA nije bilo...

I tako se Srbija zaduzila, pa sada mora da vraca vise nego ostali i manje ostaje za podelu...

Bilo ko da je na vlasti bice ISTO.
Uopste ne dajes ubedljive odgovore kada branis vlast. I Makedonija i Crna Gora imaju brdo problema, a pri tom su znacajno siromasniji, ali ipak im bolje ide.......u ekonomiju se ne razumem , ali to mi je neobjasnjivo...........

Pa ti da imas mozga video bi da je sve to namerno upakovano...
poziciju i opoziciju nam "namestaju" spolja, pa nije ni cudo oakvo stanje, a da te pitam sta mislis zasto je Seselj toliko u Hagu??? pa zato sto bi sve bilo drugacije da je on bio tu, a sada ce uskoro da ga puste, posto su mu unistili stranku i vise nie opasan... tu narod na zalost nista ne moze, pa nije ni cudo sto je kako ti kazes "ni na nebu, ni na zemlji"

Seselj nema mnogo veze sa Srbijom, izuzev sto tvrdi da je NAVODNO Srbin.

Ne znam da li uopste ima srpsko drzavljanstvo i odakle mu?

U Srbiji ima ljudi 1000 X sposobnijih od Seselja.

Zasto oni ne osnuju stranku srpskih zelja i da ih ljudi slede?

zato što je neko izričito tvrdio da nije, drugo čovek mi je vrlo ljubazno i sam odgovorio na drugoj temi --- zato sam i obrisala taj deo posta
treće - e, mene su bar nabeđivali da sam muško...

meni se sviđaju njegove teme i da vidiš u puno čemu se i slažem sa njim
Ma potpuno je nebitno sa moje tacke gledista ko je ko ovde vec sta pise......meni licno bi bilo pretesko da se predstavljam kao neko drugi, pa automatski svima verujem u ono za sta se predstavljaju, mada sam i ja provalio za neke da muckaju nesto, ali bole me uvo............logicno je da ovde ima svacega kao i svuda...........

Ma potpuno je nebitno sa moje tacke gledista ko je ko ovde vec sta pise......meni licno bi bilo pretesko da se predstavljam kao neko drugi, pa automatski svima verujem u ono za sta se predstavljaju, mada sam i ja provalio za neke da muckaju nesto, ali bole me uvo............logicno je da ovde ima svacega kao i svuda...........

Nije vazno ko pise, vec sta pise...

Problem Srpske politike je uvek bio KO RADI, a ne STA RADI...

Eto ti primer Slobe....I Seselja takodje...

On je covek koji je govorio ono sto Srbima prija, a sve sto je uradio je bilo NA STETU SRBIJE...

U tome Srbi ne mogu da se snadju...

Nije vazno ko pise, vec sta pise...

Problem Srpske politike je uvek bio KO RADI, a ne STA RADI...

Eto ti primer Slobe....I Seselja takodje...

On je covek koji je govorio ono sto Srbima prija, a sve sto je uradio je bilo NA STETU SRBIJE...

U tome Srbi ne mogu da se snadju...
Ama za sta je Seselj kriv? Sto ga drze toliko u Hagu? Srbi su bili u pravu 90-ih sto se tice ciljeva..........svet nama Srbima nije dao da ostanemu u jednoj drzavi koju smo imali i napravili, uveo nam sankcije, bombardovao nas itd................i sad mi trebamo sa njma zasto?

Ama za sta je Seselj kriv? Sto ga drze toliko u Hagu? Srbi su bili u pravu 90-ih sto se tice ciljeva..........svet nama Srbima nije dao da ostanemu u jednoj drzavi koju smo imali i napravili, uveo nam sankcije, bombardovao nas itd................i sad mi trebamo sa njma zasto?

Ne postoji APSOLUTNO NI JEDAN POTEZ koji je Seselj ucinio a da je za Srbe bio - koristan. SVE je bilo na stetu!

U Hag je POBEGAO zato sto je organizovao atentat na Djindjica.

Svet je poznavao samo JEDNU SRBIJU: onu u avnojevskim granicama!

Neka druga Srbija je bila u masti srpskih nacionalista.

Tu Srbiju svet nije zeleo.

I umesto da se PRE SUKOBA sedne za sto - Sloba je poslao vojsku....A popovi su blagosiljali tenkove kada su kretali za Hrvatsku...

Nije onda cudo nista sto se desavalo.

Зато што су јачи.Зато што они тако желе.Зато што Руси за сада не претстављају никакав фактор у светској политици.

Ne postoji APSOLUTNO NI JEDAN POTEZ koji je Seselj ucinio a da je za Srbe bio - koristan. SVE je bilo na stetu!

U Hag je POBEGAO zato sto je organizovao atentat na Djindjica.

Svet je poznavao samo JEDNU SRBIJU: onu u avnojevskim granicama!

Neka druga Srbija je bila u masti srpskih nacionalista.

Tu Srbiju svet nije zeleo.

I umesto da se PRE SUKOBA sedne za sto - Sloba je poslao vojsku....A popovi su blagosiljali tenkove kada su kretali za Hrvatsku...

Nije onda cudo nista sto se desavalo.
:eek: Odkud tebi te informacije o Seselju, pa to ne prica ni Ceda Jovanovic, jedino jos Milunka ima te ideje....
Drugo, ako svet ne priznaje prirodne, krvlju stecene vekovne granice Srba, onda imam i ja pravo da ne priznajem taj svet, zar ne?

Nekim Srbima na valja vlada..

Nekima ne valja opozicija.

Izgleda da vecini ne valja ni vlada ni opozicija!?

Ta pojava je u svetu veoma retka.

STICE SE UTISAK DA SRBI NE ZNAJU NI STA HOCE NI KAKO HOCE !

Da znaju - osnovali bi stranku da se bori za ono sto zele.

A takve stranke nema...

I sta se desava u takvim uslovima?

Da oni koji su na vlasti redovno dobijaju izbore, iako svi na njih kukaju.

Zasto?

Zato sto opozicija NISTA NE NUDI! Nema jasnog plana, puta...

Ne postoji JEZGRO oko koga bi se opozicija ujedinila.

Sve dok se to zajednicko jezgro ne pronadje - opozicija ce gubiti izbore.

Od puceva, pobuna i ustanaka nema nista.

Tek za to oni koji su protiv vlasti nisu kadri.

Ne mogu da na ulice izvedu ni hiljadu ljudi....

Tako da je bolje da umesto sto sanjaju smenu Tadica MISLE O TOME STA USTVARI ONI ZELE???

Oni su veci problem od Tadica!
Malo morgen!
:manikir:

Čak i obični glasači shvataju da je DOS najbolji, i zato već 10 godina glasaju za dosmanlijske partije.

Godine 2000. su osvojili prve izbore, onda 2003. i 2007. su opet pro-zapadne stranke formirale vlast, i 2008. ponovo.

E sada, u međuvremenu se DSS iščlanio iz Dosmanlija, ali SNS se učlanio u Dosmanlije. Tako da za sledeće izbore 2012. imate jopet da se radujete pro-europskoj vladi.

Čak i obični glasači shvataju da je DOS najbolji, i zato već 10 godina glasaju za dosmanlijske partije.

Godine 2000. su osvojili prve izbore, onda 2003. i 2007. su opet pro-zapadne stranke formirale vlast, i 2008. ponovo.

E sada, u međuvremenu se DSS iščlanio iz Dosmanlija, ali SNS se učlanio u Dosmanlije. Tako da za sledeće izbore 2012. imate jopet da se radujete pro-europskoj vladi.

Evro-fanatici su svi odjednom postali,to je jasno,osim jedne male ekipice luzera koje ne vredi ni spominjati,ne zato što nisu "evropejci",nego zato što su dno dna bili i ostali...:evil:

Back