[ni legende nisu sto su nekada bile] Spajdermen ujeo i ranio dva policajca!

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Begunac se pomoću kabla spustio sa trećeg sprata:
http://www.alo.rs/vesti/51604/Spajdermen_ujeo_i_ranio_dva_policajca

spajder-v.jpg


Spajdermen ujeo i ranio dva policajca!
Petak - 20.07.2012
Razbojnik Danijel Milojković (22) iz Beograda juče je skokom sa trećeg sprata zgrade u Ljermontovljevoj 7 u Beogradu pokušao da umakne policiji, a kada su ga sustigli, jednom pripadniku MUP-a oteo je pištolj i ranio ga u levu ruku, a drugog je ujeo za ruku i okinuo komad mesa, saznaje „Alo!“.

Srpski Spajdermen, kako je uhapšeni dobio naziv od očevidaca hapšenja, u svom krivičnom dosijeu ima oko 25 krivičnih prijava i uglavnom sve iz imovinskih delikata.
Ranjeni policajac prevezen je u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali da mu je metak polomio kažiprst i povredio srednji prst leve ruke, a ukazana je pomoć i njegovom izujedanom kolegi.
- Pripadnici Odseka za suzbijanje delikata na motornim vozilima juče su krenuli u Ljermontovljevu na Konjarniku jer su dobili informaciju da se u stanu na trećem spratu krije Milojković. Za njim je bila raspisana i sudska i policijska potraga zbog razbojništva, provala i krađe vozila. U iznamljenom stanu bio je sam sa devojkom - objašnjava naš sagovornik.
Inspektori su zakucalni na vrata stana, ali Milojkovićeva devojka nije želela da otvori stan. U jednom trenutku su čuli kako se otvara prozor i pretpostavili da Danijel hoće da pobegne. On se s prozora na trećem spratu spustio pomoću antenskog kabla.
- Prilikom doskoka Milojković se ugruvao. Na korak do njega bio je jedan operativac koji je pokušao da mu stavi lisice. Bezobzirni lopov odjednom se okrenuo i ujeo ga za levu ruku i odgrizao deo mesa. Ne dozvoljavajući mu da pobegne, policajac ga je preturio na zemlju. U opštem haosu Milojković je uspeo da se dokopa pištolja i ispali metak u drugog operativca koji je izlazio iz zgrade. Metak je završio u levoj ruci drugog policajca - objašnjava naš sagovornik. Povređeni policajci ipak su savladali Milojkovića i stavili mu lisice na ruke.

U bolnici i napadač
Odmah nakon hapšenja, izujedani inspektor je prevezen u Urgentni centar, gde se oporavlja. Lekarska pomoć je ukazana i uhapšenom Danijelu Milojkoviću, koji se povredio dok se spuštao sa trećeg sprata. Protiv Milojkovića će sada biti podneta krivična prijava zbog ranjavanja policajca, a krivično će odgovarati i njegova devojka zbog ometanja prilikom hapšenja.

J. P. - E. S.

Gle cuda? A ja mislio da je lik Spajdermena tekovina kolevke DemokraCije, i da je isti zaduzen (pa makar u crtanim stripovima) da cuva poredak! A ne da ujeda (ki besan pas) Pripadnike Zastite Ustavnog Poredka 1974te. kao da su dosli po partijskom zadatku iz kafilerije?! Sada sam se bas zbunio. :think:

_nobody_
 
Poslednja izmena:

Back
Top