Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako smem da primetim....strasno dosadan sport za gledanje....one koji ga igraju i treniraju i mogu nekako jedva da razumem zasto to rade tj. zasto im je zanimljivo ali one koji vole da gledaju ne mogu da razumem nikad.....5-6 sekundi se nesto desava pa se namestaju po pola minuta-minut......pa opet....nisam duuuugo gledao ragbi i nekako sam u glavi imao predstavu da se igra dinamicno ali kad sam slucajno naleteo na tv-u juce...nisam verovao da taj sport moze da napuni neki stadion....
Fudbal, kosarka, futsal....kosarka tu i tamo ali fudbal zahteva sve - snagu, brzinu, okretnost, vestinu, mentalnu moc (koncetracija, kreativnost itd), taktiku...i to sve na VISOKOM nivou pogotovo ova zadnja 4.
Kad bi se obavilo istrazivanje kome je aktivniji mozak za vreme utakmice vrhunskim fudbalerima ili vrhunskim igracima am. "fudbala" mislim da bi procentualno pravi fudbaleri odneli pobedu 80%-20%...........zato americki "fudbal" nije zanimljiv za gledanje i mogao bi da ga pratim al da mi neko plati....
A sta znaci americki "football"? To isto kao kad bi ovaj pravi fudbal nazvali handball jer se lopta tokom utakmice iz auta izvodi rukom.....
Da...Gledao sinoc Broncose.Reko, da vidim cuvenog Manninga...Pravila se najbolje nauce tako sto vise gledas tekme.
Cuo sam za toTo su uglavnom bile smor utakmice, najbolje je kada ti se zapadne da gledas neku zanimljivu, gde se pobednik ne zna do kraja, ili neku sa velikim preokretom, kao juce Tenesi- Klivlend. Tenesi vodio, 28:3, a izgubili na kraju 28:29. To je u rangu toga da u fudbalu vodis 3:0, i na kraju izgubis.
Cuo sam za to
Kad playoff pocinje?
Da,to sam i postavio gore al je uklonjen video xDNajjace je bilo na utakmici Majami-Grin Bej, Rodzers u poslednjoj sekundi donosi pobedu...
A Kaubojsi razbijaju
Da,to sam i postavio gore al je uklonjen video xD
Gledao sam super bowl od prosle sezone,seahawksi unistili broncose...
http://espn.go.com/nfl/powerrankings