nezgodica

ajde da ne budem neozbiljna...:D

zavisi sta oces..****, ili coveka...

ako oces samo ****, pali dalje
ako oces coveka, pruzi mu sansu..mozda te iznenadi:wink:

esperanca137:
Verovatno ima neki privatni problem koji je u podsvesti,pa ga blokira kad ne treba.
Ili jos uvek voli svoju bivsu devojku,pa mu treba vremena da se navikne na tebe,jbga glupo je nagadjati,pricajte,tako cete da prebrodite problem zajedno.Samo budi strpljiva, nezgodno je ali se desava ;)

Ima li smisla da bude strpljiva ako on jos uvek voli bivsu devojku? :shock:

Neznam sta se desava, ali je sigurno i malo treme u pitanju. Budi strpljiva i na kraju ce sve biti OK.Treba da se naviknete jedno na drugo.Sve je to malo nezgodno ali zna i to da se dogodi ponekada.Sve u zivotu bude i prodje, zato strpljenja...

E veruj mi svakom frajeru se to jednom desi...kad tad....a ovo sto se tebi desilo je verovatno stres ili napetost ili moze da bude 100000 stvari i to je normalno...i najvecim yebacima se desava tako da nemoj da brines....bice to super!!!!;)

Samantha Jouns:
E veruj mi svakom frajeru se to jednom desi...kad tad....a ovo sto se tebi desilo je verovatno stres ili napetost ili moze da bude 100000 stvari i to je normalno...i najvecim yebacima se desava tako da nemoj da brines....bice to super!!!!;)

Znas kako se kaze: Po jutru se dan poznaje... :D :D :D

Sharlote:
Ima li smisla da bude strpljiva ako on jos uvek voli bivsu devojku? :shock:

1.Nekom je potrebno duze,nekom krace da zaboravi osobu sa kojm je bio - ali to ne znaci da nju ne voli.
2.Covek moze da voli vise osoba na razlicite nacine ili ne moze?
3.Ne treba da izvlacis moje reci iz konteksta.To su samo nagadjanja.
4.Naravno da treba da bude strpljiva sa njim ako ga voli i da mu da podrsku sad kad mu je tesko i kad ima problem.

esperanca137:
1.Nekom je potrebno duze,nekom krace da zaboravi osobu sa kojm je bio - ali to ne znaci da nju ne voli.
2.Covek moze da voli vise osoba na razlicite nacine ili ne moze?
3.Ne treba da izvlacis moje reci iz konteksta.To su samo nagadjanja.
4.Naravno da treba da bude strpljiva sa njim ako ga voli i da mu da podrsku sad kad mu je tesko i kad ima problem.

Tvoji postovi mi izgledaju dosta smisleno i u vecem broju stavova se slazem sa tobom. Da je neko drugi napisao ovo ne bih reagovala, ali na tvoje reci jesam bas zato sto mi delijes o.k.:)
Slazem se da devojka treba da bude strpljiva sa deckom ako se tako nesto dogodi, to je njihov zajednicki problem i treba zajedno da ga rese. Ali ako je uzrok problema to sto je on jos uvek zaljubljen u bivsu devojku, onda je to vise njegov problem. Ja bih u toj situaciji otisla, ne bih se borila sa "duhovima". Malo mi je jadno da se trudim da izgradim vezu sa nekim, ko ipak neku drugu voli toliko da sa mnom ne moze ni da spava.
Malo sam se mozda udaljila od teme, ali ovo mi ej bilo zanimljivo.
:D

Neobicna_skroz:
Digni ruke...od toga nema nista veruj mi....
Mozes ti i da zaboravis i probas ponovo, pa cak i da se zaljubis... ali sta ce ti zivot bez dobrog seksa?????
A, ne, ne, ne, ne, dečko, grešiš, hoću reći grešiš silno, sinak.
Matematika je jasna. Seksa nije ni bilo.
Ko zna, možda kad ga bude, to bude **** of the century, što bi rekla ona kučka u fatalnoj privlačnosti...

Back