T
TRISA
Gost
Da li ste nekad upoznali parove koji svesno ne zele dete?Kakav osecaj to izaziva u vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TRISA:Da li ste nekad upoznali parove koji svesno ne zele dete?Kakav osecaj to izaziva u vama?
Uvek poludim kad upoznam takve likove.Strasno!!!!!!!!!!Zestok sam protivnik abortusa i slicnih varijanti.Nasi ljudi ne shvataju,ako nastave ovim tempom da nas za 150 godina nece biti.Bar tako statistika kaze.Toliko
Potpuno se slazem sa tobom.Licno poznajem par koji je meni vrlo blizak ali ne mogu da ih shvatim.Stalno izmisljaju razloge u stilu:nemam posao za stalno(nije tacno),cime da hranim decu,prvo da sredimo stan pa onda...NJoj je 34 a njemu 33god.Nju pogotovo ne razumem,njeno samo ponasanje prema deci je grozno,pa ni osmeh ne ume da im uputi.Ja imam dvoje dece i verujte mi ona kad god ih vidi uvek je raspolozena da se sa njima svadja i da ih nervira.Ma tacno se vidi da ne podnosi decu.E a ja takve osobe ne mogu da razumem.Zar je njima vaznije sredjivanje stana,kupovina kola...od dece?Arhangel NS:Nesto ozbiljno nije u redu sa takvim osobama. Samo nemoj da se neko javi da ih brani u stilu "ljudska prava i sloboda izbora".
Covek koji nema osecaj za decu nije kompletna osoba.
Ja bih rekao da je mrtav u dusi...
Zalosno.![]()
TRISA:Potpuno se slazem sa tobom.Licno poznajem par koji je meni vrlo blizak ali ne mogu da ih shvatim.Stalno izmisljaju razloge u stilu:nemam posao za stalno(nije tacno),cime da hranim decu,prvo da sredimo stan pa onda...NJoj je 34 a njemu 33god.Nju pogotovo ne razumem,njeno samo ponasanje prema deci je grozno,pa ni osmeh ne ume da im uputi.Ja imam dvoje dece i verujte mi ona kad god ih vidi uvek je raspolozena da se sa njima svadja i da ih nervira.Ma tacno se vidi da ne podnosi decu.E a ja takve osobe ne mogu da razumem.Zar je njima vaznije sredjivanje stana,kupovina kola...od dece?Arhangel NS:Nesto ozbiljno nije u redu sa takvim osobama. Samo nemoj da se neko javi da ih brani u stilu "ljudska prava i sloboda izbora".
Zalosno.![]()
Verovatno si u pravu.Ali ja to nikako ne mogu da shvatim.Obozavam decu i da su mi materijalne i zdravstvene mogucnosti dozvolile sigurno se ne bi zadrzala na dvoje.Ima nas raznih, sta da se radi.mr. I:TRISA:Potpuno se slazem sa tobom.Licno poznajem par koji je meni vrlo blizak ali ne mogu da ih shvatim.Stalno izmisljaju razloge u stilu:nemam posao za stalno(nije tacno),cime da hranim decu,prvo da sredimo stan pa onda...NJoj je 34 a njemu 33god.Nju pogotovo ne razumem,njeno samo ponasanje prema deci je grozno,pa ni osmeh ne ume da im uputi.Ja imam dvoje dece i verujte mi ona kad god ih vidi uvek je raspolozena da se sa njima svadja i da ih nervira.Ma tacno se vidi da ne podnosi decu.E a ja takve osobe ne mogu da razumem.Zar je njima vaznije sredjivanje stana,kupovina kola...od dece?Arhangel NS:Nesto ozbiljno nije u redu sa takvim osobama. Samo nemoj da se neko javi da ih brani u stilu "ljudska prava i sloboda izbora".
Zalosno.![]()
pa zar takva treba da ima dijecu ,znači da je u pravu ako ih neće kad nezna sa njima!

Znam sta osecas i kroz sta prolazis jer i ja sam bila u toj situaciji.Svi te stalno zapitkuju i stalno nekome moraras da se pravdas,bilo je dana kad sam se osecala kao Kvazimodo.Onda smo moj suprug i ja seli doneli konacnu odlukuplima:Hani je pogodila u centar,ja sam jedna od tih koja se krije iza ledene maske da nece decu,a svaki decji osmeh ili suza .kida mi srce
osto dete hocemo a nemozemo da ga imamo bioloskim putem odlucili smo se za usvajanje.Odluka nije laka,ali kad jednom prelomis veruj mi 'lakse se dise'.Trenutno proces usvajanja je u toku i uskoro postacemo roditelji jednog prelepog decaka.Ovo je moje iskustvo,ti moras da odlucis dali ces i dalje patiti ili preuzeti zivot u svoje ruke.POZDRAV 
Evo konacno se DESILO,sin nam se zove Andrej,ima 8 meseci.Trenutno spava,jednostavno nemam reci kojima bi ti opisala stanje u kojem se trenutno nalazim.plima:Drago mi je zbog vas ,i nadam se da cu se i ja odluciti na taj korak.Javi kada se to desi,radovacu se zajedno stobom![]()
Hvala,zivot je zaista cudo kad se najmanje nadas desi nesto lepo i opet zivis punim plucima.HANI:Zelim vam svu srecu ovoga sveta!
Anonymous:Evo konacno se DESILO,sin nam se zove Andrej,ima 8 meseci.Trenutno spava,jednostavno nemam reci kojima bi ti opisala stanje u kojem se trenutno nalazim.plima:Drago mi je zbog vas ,i nadam se da cu se i ja odluciti na taj korak.Javi kada se to desi,radovacu se zajedno stobom![]()
Najpribliznije je SRECA NEOPISIVA![]()
![]()
![]()
![]()