Nezavisnost RS Krajine od Hrvatske i RS od BiH !?

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

По моделу Косова може се тражити одвајање РСК од Хрват

• Да

glasova: 90 71,4%
  • Не

glasova: 36 28,6%

• Ukupno glasova
    126
  • Anketa je zatvorena .
Hrvatski radikali? Jel' to oni što ih vodi Đapić-Paćić!?:D

oni su posve bezopasni:mrgreen: mislio sam na neke druge u Hrvatskoj:evil:

Đapićevce smo na ovim izborima sveli na statističku pogrešku:mrgreen:
tako da su oni maltene politički sahranjeni...ostao im je samo jedan poslanik u Saboru (sam Đapić) da laje u vjetar
ipak toliko je jadan da ni titulu cirkusanta nemože da osvoji ta titula već dugi niz godina pripada onoj pijanduri:evil:

pa izgleda da je došlo VREME da se ujedine ovi hrvatski i srbijanski radikali i kad ih lepo tako sakupimo da ih isto tako lepo zajednički da pošaljemo na jedno 20godišnju ekskurziju na Goli otok i oslobodimo naše dvije prekrasne zemlje od "težine":mrgreen::lol:

Teško će to ići, Radikali se množe,barem u Srbiji, a neprijatelji nam izumiru, kao dinosaurusi!

srećom što su ove tikve iz Zagorja što sjede u Saboru i Vladi toliko pametne bile pa naredile da se NE projektira autoput kroz Hercegovinu jer bi već 90% vas bilo u Zagrebu danas...ovako vam ipak treba nešto duže vremena da se dokotrljate iz tog vašeg kamenjara:mrgreen:;)

a za ovo centar sveta... i svi lepo ahahahaha:lol:
...nasmijaše:mrgreen::cool:

Zanimljiva ideja: A da Hrvati lansiraju priču da je Hercegovina Kolevka Hrvatstva, pa onda traže ujedinjenje sa Herceg Bosnom!

Jbga, i nismo!!! Ko ih yebe zbog toga što su takvi kakvi su, al' bila je tu masa žena koje su skroz iscrpljene, sa sitnom dječicom prilazile našim položajuma u valjda najvećem životnom riziku u svom pamćenju i dovikujući tražili da ih primimo u spas!!! Jbga, ja nisam odgojen da ih ostavljam musavim zatucanim arapima bez obzira na neizmirene račune između nas i Horvata!!! Ovdje hoću reći da suočen sa situacijom da pred sobom imam ljude u stanju potpunog životnog očaja i golgote, ja i moji saborci i nismo imali baš neki veliki izbor rješenja!!! Ipak smo mi bili ti koji smo se tu gdje jesmo bili i spremali da se pokoljemo sa mudžama koji te ljude gone!!! Ironija rata u Bosni!!!

nisam bio tu....svaka cast na cojstvu... treba pomoci ljudima... samo si zaboravio da kazes da su hrvati sve to i platili... i to dobrom sumom njemackih maraka...

sto se tice otcepljenja RS... bice jednog dana...nadam se...

nisam bio tu....svaka cast na cojstvu... treba pomoci ljudima... samo si zaboravio da kazes da su hrvati sve to i platili... i to dobrom sumom njemackih maraka...

sto se tice otcepljenja RS... bice jednog dana...nadam se...

I najverovatnije će opet da bude krvi, kao u jugi:
Dugo se nešto trulo održavalo na okupu čizmom i kundakom, a onda kada je krenulo, NIKO u svetu to nije hteo da zaustavi. Šta bi oni ginuli da bi spašavali pripadnike balkanskih plemena!

Sad po meni bi bilo inteligentno da Srbi sa Hrvatima se dogovore da lepo podelimo BiH nama Srpska a vama sve ostalo!Ako su problem bosnjaci istrebicemo mi to nista se vi nebojte!

:roll::roll::roll:

inaće
što se mene tiće uzmite si i celu BiH

Hrvatska je meni najdraža ovakva kakva jest danas....(što se teritorija tiće) ne treba nam ni pedalj tuđeg....a sve što bi eventualno "dobili" samo bi nas unazadilo :shock:

:roll::roll::roll:

što se mene tiće uzmite si i celu BiH

Hrvatska je meni najdraža ovakva kakva jest danas....(što se teritorija tiće) ne treba nam ni pedalj tuđeg....sve što bi eventualno dobili samo bi nas unazadilo :shock:

KRIVO: Ako bi Srbi uzeli celu BiH, dosta preostalih Hercegovaca bi se isto preselilo u RH! Ali ne zato što bi ih Srbi proterali, i ovako već seli ko može!:D

Dole AVNOJ! Dole BiH! Raskolčimo BiH!

KRIVO: Ako bi Srbi uzeli celu BiH, dosta preostalih Hercegovaca bi se isto preselilo u RH! Ali ne zato što bi ih Srbi proterali, i ovako već seli ko može!:D

Dole AVNOJ! Dole BiH! Raskolčimo BiH!

pod ono unazadilo...mislio sam prvaenstveno privredno, a potom i duhovno

dovoljno imamo problema u vlastitom dvorištu što se duhovnog tiće (nismo ni mi "zlata" vredni) tako da bi nas tuđe samo sakatilo i bilo teret više....

a kod vas još uvek u umovima caruje kvantiteta a ne kvaliteta....bitnije vam je da imate čim više teritorija (tuđih) a ne znate šta bi sa njime

ista stvar i sa Kosovom...vi bi Kosovo a kad bi ga opet dobili ne znate šta bi sa njime uradili....jer...ovdje sam već treću godinu i još nisam čuo ni jedan smislen odgovor na to pitanje

ista stvar i sa Kosovom...vi bi Kosovo a kad bi ga opet dobili ne znate šta bi sa njime uradili....jer...ovdje sam već treću godinu i još nisam čuo ni jedan smislen odgovor na to pitanje

Srbi su znali, a i URADILI 99-e ono što su mislili da urade!
Kao da bi ti Tito drugačije uradio!:D
U svakom slučaju treba te divljake razoružati, demokratizovati, pacificirati, ukinuti im status naroda, tj. svesti na versku zajednicu, što su i bili dok im Tile nije dao status Konst. naroda, i to u cilju veće ravnopravnosti, a ne da se zloupotrebi za samostalnost!

Eno ga još jedan. Mesec dana kažeš? Reci mi, da li je moguće za mesec dana napraviti kuću? Možeš li ti za mesec dana završiti faks? Možeš li oženiti devojku mesec dana nakon što si je upoznao? Šta se može uraditi za mesec dana? Jeste li vi ljudi normalni?

ja nisam jos jedan, kazem da treba reagovati i da je ovo jedinstvena prilika da i mi nesto uradimo povodom samostalnosti. ti nisi patriota ako mislis da treba da sjedimo skrstenih ruku.

srećom što su ove tikve iz Zagorja što sjede u Saboru i Vladi toliko pametne bile pa naredile da se NE projektira autoput kroz Hercegovinu jer bi već 90% vas bilo u Zagrebu danas...ovako vam ipak treba nešto duže vremena da se dokotrljate iz tog vašeg kamenjara:mrgreen:;)

a za ovo centar sveta... i svi lepo ahahahaha:lol:
...nasmijaše:mrgreen::cool:

sound like pusy-ćka.
Ne znam koji je tvoj problem i od kad ga vučeš. ali ja nemam volje da te liječim.Barataš sa brojevima i postotcima ko jedna sa *urcem ali ti moram priznati da si jako blizu točnog odgovora.:mrgreen::mrgreen:A ni Varaždin nije daleko.Jesi li ljubomoran??Mercedes je glavno vozilo kod nas,a da nema kamena :heart::heart::heart:trebalo bi ga izmisliti.:cool:

Република Српска Крајина (РСК, Крајина), је била самопроглашена, међународно непризната република, која је постојала између 1991. и 1995. године и коју су већински настањивали Срби

tačno.

ali... šteta... njima se može... nama ne...

Back