Nezavisnost RS Krajine od Hrvatske i RS od BiH !?

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

По моделу Косова може се тражити одвајање РСК од Хрват

• Да

glasova: 90 71,4%
  • Не

glasova: 36 28,6%

• Ukupno glasova
    126
  • Anketa je zatvorena .
Ко да прогласи независност?!
Онај Пуповац, који је за распад Југославије и рат у Хрватској окривио српски режим?!
Свашта...

I nije pogrešio, jedino je trebao da doda da je taj režim imao saveznike po tom pitanju i u RH, počevši od Njofre, na dalje!:D

Србија није у стању никоме да прети нити да се меша у унутрашње ствари других држава. Када би Србија признала нпр. Абхазију тиме би Косово изгубили и формално, јер се само чека наша грешка и/или глупост.

A ti si međunarodno pravo učio u Kumrovcu, kod onoga bravara!?:D

Činjenica je ta da srbija nije više u stanju napraviti ništa na balkanu,osim konačno shvatiti da joj je jedini put,počistiti vlastito dvorište.

što mi se čini puno teže,nego napasti kosovo.

U pravu si! Da je u Srbiji prvo počišćeno vlastito dvorište, danas bi Srbija bila veća, i u boljem položaju!
Ali to je bez invazije strane sile bilo 90-tih godina: Nemoguća Misija!:D

Ne ponavljaj se više ptičiji mozgu! Ti ćeš meni da pričaš!? Da nisam iz Srpske ne bih je ni stavio u profil. U Austriji sam privremeno na studijima i vraćam se dole.
Ako ti ne možeš da shvatiš da bi izdvajanje RS iz BiH takođe išlo na štetu Srbima, onda ja nema šta da pričam sa tobom, a ti nemaš kome da soliš pamet.

A ti ne možeš da shvatiš da je za 'šumske' Srbe bolja unija sa 'srpskim' Srbima, nego sa Hrvatima i balijama!

Љутим се што ми изгледа "некоме" на овим просторима изгледа служимо као забава, не знају шта ће па се "играју Ризика", по Балканском полуострву!
Један да, хоп проливени хектолитре крви између 2 нације па већ сутра једна од те 2 нација иде да штити другу од треће нације. :!::?::!::?:
ОСТАВИТЕ НАС НА МИРУ!!!!!

...a mi najveci krvnici i jednini krivci za sve sto se dogadjalo, pobili smo milione a kod nas nije niko poginuo i svi su ostali u svojim kucama.....al' istorija sve pamti....dobro je rekao jedan Hrvat kada je komentarisao priznavanje KiM da ne treba to raditi, prvo zbog prava, a drugo zbog dobrih odnosa sa susedstvom. Jer i ovako se ne volimo a sa njihovim priznanjem javice se jos veca mrznja i zelja za osvetom....

Sta je sa ljudima koji su raseljeni sa KiM...mislite da se nece javiti extremizam kod njih (ako se vec nije javio)....sta sa njihovim narastajima...sta ako neko od njih bude u buducnosti vodio drzavnu politiku?? Ono sto nas karakterise kao narod jeste inat.....tako da kada se budemo vracali na KiM kakva ce nam osecanja biti prema siptarima??

:shock:
Ako u početku i naiđemo na odbijanje Srba, ostavit ćemo im otvorena vrata.(šta to znači)
Imat ćemo razumijevanja za njihove brige (kako da ne, sve ste se nasekirali), ali nećemo tolerirati paralelne formacije (znači kara_nje) - rekao je visoki dužnosnik EU upućen u sve detalje oko EULEX-a.
Dodao je da nipošto neće dopustiti nazočnost pripadnika MUP-a Srbije jer će EU misija biti raspoređena na čitavom teritoriju Kosova. Međunarodnu civilnu misiju vodit će Nizozemac Peter Feith, a šef misije za vladavinu prava bit će francuski general Yves de Kermabon.

dobro došli braćo Hrvati u našu ljepu Srbiju ...Boris će se isprićat još jednom ak treba...

Back