morphea
Iskusan
- Poruka
- 5.024
????kako se to mozhe reshiti, shta mislite, jer ako se odvoje oni, malo pa cje i vojvodina, crna gora se vecj oko toga cimali..i?? shta tad ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a znaš da neće :-DElvin:onda kolektivni harikiri...:smile:
vojvodina teško da može da bude nezavisna jednostavno ne može se odvojiti ni pomoću prava na samoopredeljenje,ne postoji većina za tako nešto...SLAŽEM SE
što se crne gore tiče neka raspišu referendum pa ako izglasaju nezavisnost da se razilazimo...naravno referendum o nezavisnosti mora biti raspisan i u srbiji...
pa shto tvrdish da ..mora..vecavestica:a znaš da neće :-D
a šta se to tebe tiče? ;-)hrnjica mujo:pa shto tvrdish da ..mora..
niko vishe ne trpi to vashe /mora/..nema toga vishe..vecavestica:a šta se to tebe tiče? ;-)
a kada je i bilo????hrnjica mujo:niko vishe ne trpi to vashe /mora/..nema toga vishe..
kud ti luda zheno mandarash non-stop zamnom..bilo,bilo je..to vashe /mora/ je i razorilo Jugu..nemora vishe nishta biti kako vi hocete niti ce ikad vishe biti..prohujalo sa vihorom..vecavestica:a kada je i bilo????![]()
neću da ga batalim.ne jurim ja njega već mu samo repliciram.Elvin:batali ga veco vidiš da je zaboravio da stavi kacigu ,pa je par puta drmnuo glavom o zid...i sad forum trpi posledice...
nije njemu mučeniku lako...
ti mene da nervirash..slab si ti kapacitetvecavestica:neću da ga batalim.ne jurim ja njega već mu samo repliciram.
p.s.
bilo mi je zabavno sa njim večeras a još me više raduje što sam počela da ga nerviram :wink:
marlon:Za tebe je spreman rahmetli poster... pa ti vidi...