Nezavidna situacija :)

Ala vi volite taj gradski prevoz majku mu. :D

Salu na stranu, ako se slucajno ocesa, pa dobro, desava se, ne bunim se, mada mi nije bas prijatno ako zna da imam erekciju, pomisli zena da bas volim da se vozim po gradskom prevozu sa erekcijom i da se cesem o nepoznate zene.
Da uzme vec da mesa "nenamerno" bilo bi mi neprijatno, posebno ako je ne poznajem. Istina, ne bih se verovatno bunio i vikao "silovanje!" ali da je potpuno nepoznata osoba, neprijatno je. Da je to osoba sa kojom sam u vezi, to je druga prica i to vec ide u provokaciju :per:.

Ovako ako se desi da se rukom nenamerno ocesem, pa desi se, jedno je da se oceses, desi se svakom, a drugo je da se uvatis sakom.

Šta bi ste uradili,
nekim slučajem se nađete u javnom gradskom prevozu, velika gužva, stojite i uz vas je pripijena osoba suprotnog pola. :)

1.

Muškarci:
Ženska osoba vam se celim telom, leđima oslanja o vas, osečate kako njena guza pripijena uz vas, greje i pritiska vam "alatku", strižete ušima kao zec, krv vam udarila u glavu, digao se, a ona još vrcka guzom... :lol:

Žene:
U gužvi u javnom prevozu muškarac vam je celim telom uz leđa, osečate njegovu "alatku" kako se ukrutila i trlja vam po guzi, "nenamerno", onako ritmički kako se bus klacka... :lol:

2.

Sve ovo gore, sa time:
Muškarci:
Pošli ste lagano rukom preko njenog boka i struka, milujete je, kakvu rwakciju očekujete? :)

Žene:
Osetili ste njegovu ruku da vas miluje po bedrima, polako mu ruka uzdiže suknju, ili pokušava da vam otkopča prvo dugme na pantalonama... :)

Bila je takva guzva u vozu kada sam poceo da studiram.
Nikada mi nije padalo napamet da diram devojke u vozu, ako vec moraju da putuju ne moraju da trpe budalu.

Ne kažem da ovaj amer nije zaslužio, ali bi i ovog tipa što ga je udario tri puta odrao kao mačku, nogama bih ga po faci gazio samo zato što šamara i bije ljude ispred male dece i traumira ih, seronja glavati kur*eviti.

imam utisak da su ove guzve u zadnje vreme, jer pola putnika ulazi sa sumjivim namerama u prevoz.

pa desava se i ono da stojim ispred sedista sa nekom.., a dekolte, i ono bradavice vire.,.. samo ocekujem da okrene glavu... i.. svu bih je tako isprskao, a nekad kao na mobilnom nesto kuca, a krisom slika medjunozje.
:)

inace.. zabice i ostale ne pravite se cistunice.
evo priznacu ovde da sam bio silovan od jedne devojke kao 14 godisnjak, mozda i prvo seksualno iskustvo... devojka iza mene, starija oko 5 godina, nabila mi se sa ledja.., deset minuta voznje se nije micala od mene, trljajuci sise. stenjuci, ja sam je malo gurao laktom plecima, kao odvoji se.. a nju kao da uzbudjuje, i spoji se, osecam da je orgazmirala par puta.. mada meni i nije mozda bilo do seksa... al ne mogu da poreknem da mi nije prijalo. u to vreme imao sam utisak sve su devojcice fine, na seks misle samo kad se udaju, ne bi one to . 90e su bile, guzva, nisam mogao da se okrenem ni da je pogledam, sve dok nisam krenuo da izadjem, imala koznu rokersku jaknu ogrlice neke, nimfo riba, tada se bus ispraznio donekle, a ja se cudio zasto se nije pomerila od mene kad ima mesta.
svakako posle toga ohrabren sam i ja uzvracao puno puta.

zaklucak, sve zavisi ako u glavi ocekujes orgije u busu.. videces manijake okolo. ako mislis da su svi fini i kulturni, tvoj izbor.

Šta bi ste uradili,

nekim slučajem se nađete u javnom gradskom prevozu, velika gužva, stojite i uz vas je pripijena osoba suprotnog pola. :)

1.

Muškarci:

Ženska osoba vam se celim telom, leđima oslanja o vas, osečate kako njena guza pripijena uz vas, greje i pritiska vam "alatku", strižete ušima kao zec, krv vam udarila u glavu, digao se, a ona još vrcka guzom... :lol:

Žene:

U gužvi u javnom prevozu muškarac vam je celim telom uz leđa, osečate njegovu "alatku" kako se ukrutila i trlja vam po guzi, "nenamerno", onako ritmički kako se bus klacka... :lol:

2.

Sve ovo gore, sa time:

Muškarci:

Pošli ste lagano rukom preko njenog boka i struka, milujete je, kakvu rwakciju očekujete? :)

Žene:

Osetili ste njegovu ruku da vas miluje po bedrima, polako mu ruka uzdiže suknju, ili pokušava da vam otkopča prvo dugme na pantalonama... :)

lakat u rebra i leti tebra:lol:

Back