Nezavidna situacija :)

Poruka
3.024
Šta bi ste uradili,

nekim slučajem se nađete u javnom gradskom prevozu, velika gužva, stojite i uz vas je pripijena osoba suprotnog pola. :)

1.

Muškarci:

Ženska osoba vam se celim telom, leđima oslanja o vas, osečate kako njena guza pripijena uz vas, greje i pritiska vam "alatku", strižete ušima kao zec, krv vam udarila u glavu, digao se, a ona još vrcka guzom... :lol:

Žene:

U gužvi u javnom prevozu muškarac vam je celim telom uz leđa, osečate njegovu "alatku" kako se ukrutila i trlja vam po guzi, "nenamerno", onako ritmički kako se bus klacka... :lol:

2.

Sve ovo gore, sa time:

Muškarci:

Pošli ste lagano rukom preko njenog boka i struka, milujete je, kakvu rwakciju očekujete? :)

Žene:

Osetili ste njegovu ruku da vas miluje po bedrima, polako mu ruka uzdiže suknju, ili pokušava da vam otkopča prvo dugme na pantalonama... :)

Poslednja izmena:
Šta bi ste uradili,

nekim slučajem se nađete u javnom gradskom prevozu, velika gužva, stojite i uz vas je pripijena osoba suprotnog pola. :)

Muškarci:

Ženska osoba vam se celim telom, leđima oslanja o vas, osečate kako njena guza pripijena uz vas, greje i pritiska vam "alatku", strižete ušima kao zec, krv vam udarila u glavu, digao se, a ona još vrcka guzom... :lol:

Žene:

U gužvi u javnom prevozu muškarac vam je celim telom uz leđa, osečate njegovu "alatku" kako se ukrutila i trlja vam po guzi, "nenamerno", onako ritmički kako se bus klacka... :lol:

I da mi otkopca slic u javnom gradsom prevozu, proceprka i nadje ga nisam siguran da bi se bilo sta desilo :hahaha:

aj sad ozbiljno...
s obzirom da su busevi nažalost sastavni deo mog života, imao sam puno situacija gde sam bio prisiljen da stojim prilepljen uz žensko...i kao što kaže žaba, obično bi bilo makar toliko prostora da se okrenem sa strane, inače bi mi bivalo neprijatno jer znam da može da pomisli da sam neki manijak
kad bi se meni tako neka pripijala, video bi prvo facu, na osnovu toga bi usledila dalja reakcija

a ako baš nema mesta da se okrene ?

pa aj, svega ti, koliki idiot treba da budes da ti se digne u prevozu u tolikoj guzvi? na sta ti se digne, posto od guzve mozes samo necije teme da vidis?

i uvek mozes da se malo pomeris, okrenes, cak i u najvecoj guzvi...

- - - - - - - - - -

aj sad ozbiljno...
s obzirom da su busevi nažalost sastavni deo mog života, imao sam puno situacija gde sam bio prisiljen da stojim prilepljen uz žensko...i kao što kaže žaba, obično bi bilo makar toliko prostora da se okrenem sa strane, inače bi mi bivalo neprijatno jer znam da može da pomisli da sam neki manijak
kad bi se meni tako neka pripijala, video bi prvo facu, na osnovu toga bi usledila dalja reakcija

pa sta me pitas onda? :P

aj sad ozbiljno...

Manijače ;)

aj sad ozbiljno...
Ona namerno neče da se pomeri, još više ti se naslanja... .)

Back