Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Хахаха, у овој земљи - тешко.
Pa zavisi sta podrazumevas pod "dovoljno".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха, у овој земљи - тешко.
Pa zavisi sta podrazumevas pod "dovoljno".
Довољно за себе - довољно да водиш самосталан живот, али у правом смислу те речи.
Довољно за себе - довољно да водиш самосталан живот, али у правом смислу те речи.
to onda baš i nije malo
Ja to gledam ovako...ja imam taman da izguram nekako do kraja meseca.
Toliko je dovoljno. Sve preko toga, extra.
znači patike od kineza ili naike ?
ne mislim samo na ovo sad, nego uopšte....zanimljivo mi bude kad očigledno dobrostojeći ljudi počnu da kvalifikuju nedobrostojeće, da im lepe etikete neradnici, lenčuge i sl.
znači nike je nike pa makar i na rateSvejedno...ima i jeftinijih najki, pa na rate.
Sta skaces odmah..citaj sta sam napisala..ako ostane bez posla ili nema posao je druga prica...ali da upoznam neradnika i sa njim budem to ne moze..super...znači ako ona godinama ne radi ne zato što neće nego zato što u ovoj usrranoj državi nema posla, to znači da je ona u rangu prostitutke jer ispada da ja plaćam njenu vaginu
pa to
- - - - - - - - - -
i ne dobih odgovor....nike ili iz kineske prodavnice
da...dobih
znači nike je nike pa makar i na rate
zanimljivo
ono što je za mene dobrostojeća osoba to je za većinu vas prosečna osoba, al da ne bi ispalo da samo kukam, neću ništa a se udubljujem u pisanje
Од '91. нисам добростојећа, за разлику од неких којима је тек тада свануло.
Од '91. нисам добростојећа, за разлику од неких којима је тек тада свануло.
da, pročitao sam
i nisi bila tako napisala, al nema veze...ne smem s tobom da se čačkam da ne popijem ban na kraju
80% zaposlenih žena ne bi se zabaljalo s nezaposlenim muškarcem?
jeste vi ta?
ono sve do yaya ali nema rabote?
ono jel biste malo sponzorisale ako je strašna ljubav u pitanju. ili ono studentski parkić i kokice![]()
U Srbiji bih jer se kod nas vrlo kvalitetan sloj nalazi na birou...ukoliko je nekome nezaposlenost nacin zivota po izboru onda ne bih, sve i da je multimilioner...