Nezaposlen

Довољно за себе - довољно да водиш самосталан живот, али у правом смислу те речи.

to onda baš i nije malo

- - - - - - - - - -

Довољно за себе - довољно да водиш самосталан живот, али у правом смислу те речи.

to onda baš i nije malo

ne mislim samo na ovo sad, nego uopšte....zanimljivo mi bude kad očigledno dobrostojeći ljudi počnu da kvalifikuju nedobrostojeće, da im lepe etikete neradnici, lenčuge i sl.

super...znači ako ona godinama ne radi ne zato što neće nego zato što u ovoj usrranoj državi nema posla, to znači da je ona u rangu prostitutke jer ispada da ja plaćam njenu vaginu
Sta skaces odmah..citaj sta sam napisala..ako ostane bez posla ili nema posao je druga prica...ali da upoznam neradnika i sa njim budem to ne moze..
muka je i meni..

da, pročitao sam
i nisi bila tako napisala, al nema veze...ne smem s tobom da se čačkam da ne popijem ban na kraju

Za pricu neces popiti ban od mene niti za licno dajem banove..
moguce da sam malo robusnije napisala ali mislila sam na
veze sa takvima a ne na brakove na primer, gde moze da se desi
da bracni partner ostane bez posla, to je skroz prihvatljivo, kao i da
momak ili devojka ostane bez posla a u vezi su pa se to da ispeglati
ali upoznati nekog ko je neradnik i ziveti sa njim i sponzorisati ga kako
je napisano u uvodnom postu..to ne i na to sam mislila

80% zaposlenih žena ne bi se zabaljalo s nezaposlenim muškarcem?
jeste vi ta?
ono sve do yaya ali nema rabote?
ono jel biste malo sponzorisale ako je strašna ljubav u pitanju. ili ono studentski parkić i kokice :mrgreen:

U Srbiji bih jer se kod nas vrlo kvalitetan sloj nalazi na birou...ukoliko je nekome nezaposlenost nacin zivota po izboru onda ne bih, sve i da je multimilioner...

Ne bih...kada je nerad nacin zivota promeni se covek vremenom, ulenji se nekako um, sve postane tesko a neminovno se kod muskaraca radja osecaj inferiornosti u odnosu na druge muskarce...zene su drugacije, one mogu sebe da ostvare kao majke i da dobiju drustveno priznanje...

Pricala sam o milioneru koji renovira prastare kuce i pravi butik hotele...uopste ne znam sta je po struci ali ovo radi iskreno, udubljeno, vidi se da ga ispunjava...samo neka radi nesto, ne mora da bude cinovnik, naprotiv...

Back