Nezaposlen

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
80% zaposlenih žena ne bi se zabaljalo s nezaposlenim muškarcem?
jeste vi ta?
ono sve do yaya ali nema rabote?
ono jel biste malo sponzorisale ako je strašna ljubav u pitanju. ili ono studentski parkić i kokice :mrgreen:

Imala sam i zaposlene i nezaposlene. I ja sam takođe bila i zaposlena i nezaposlena.
No, ono istinski što sam imala sa njima, nije nikada ovisilo i nije se nikada merilo (ne)zaposlenošću - ma koliko zaposlenost i odsustvo iste imali uticaja na stvarnost, životne sadržaje i percepciju samog sebe.

Poslednja izmena:
kad sam upoznala mog dedu, nije radio, ja jesam. bio je radio pre toga da usteka pare i da putuje i zeza se tako da je bio privremeno penzionisan. nije mi smetalo, ni on ni ja nemamo neke velike prohteve i ne volimo da trosimo ma koliko para imali.sustina je da nije neradnik, tako da ako izabere da u nekom periodu ne radi jer mu se moze da zivi od steka meni ne smeta, ali ne da bude ono hronicni neradnik domacin koji ne radi jer nece i voli da krcka tudje pare jer...eto tako je lepo. sad radi ko konj :sad2: missim realno svi bismo da budemo domacini i penzioneri al mora od neceg i da se zivi :sad2:

Realno,svakom moze da se desi da jedno vreme bude nezaposlen.Nije lako u danasnje vreme naci dostojan posao,ali ako se to nastavi duze vreme a potragu zaposlom i tendenciju da se nadje isti zameni konstantna kuknjava kako je sve crno i kako nigde nema para,onda to ne odaje ni trun ozbiljnosti i postaje iritirajuce.
Za muskarca je ipak lakse da nadje kakav takav posao nego za zenu.Pa ako nemas pametniju ideju uvek mozes da vozis taksi,radis na gradjevini,fizikalises,konobarises...Ima tih zanimanja za koje ne trba puno znanja niti bilo kakvih uslova koje moras da ispunjavas.Samo treba dobra volja.Pa dok se ne nadje nesto bolje.
Zenama je tu mnogo teze.

jeste vi ta?
ono jel biste malo sponzorisale ako je strašna ljubav u pitanju. ili ono studentski parkić i kokice :mrgreen:

Pre je bilo svasta... Izgledalo je kao da on brine o meni a zapravo sam ja brinula o njemu, vracala njegove dugove... Vise ne bih bila sa takvim sigurno. Ne bih bila ni sa nekim ko kao trazi posao, a moli Boga da ga ne nadje i visi po kladionicama. Ne bih bila ni sa nekim ko napusta posao kako ne bi placao alimentaciju deci iz prethodnog braka/veze.
Ako se bavi umetnoscu, pise knjigu,... i treba mu vreme da se probije sigurno bih bila podrska. Ako se bavi nekim naucnim istrazivanjima koja samo crpe novac i ko zna kada ce ga naplatiti, tu sam. Ako trazi posao i u medjuvremenu se opet zanima nekim hobijem, majstorise i sl. to je samo faza.
Velika je razlika izmedju nemanja posla i lenjosti i bezobrazluka.

Znaci, nista od veza dok se ne sredi neki posao? A znam takve price, dok je on radio za neki minimalac a ona bila nezaposlena, ok, nema problema, kada je ona uzela da radi i zaradila vise od njega preko grane na crno par nedelja, a on izgubio posao, ili se drzao starog posla, e onda je bilo "sta ti radis, sta ti zaradjujes".
Licemerno je to drugovi i drugarice.
Nije ni danas lako naci posao, a 10-20 hiljade mesecno pa i nije bas dovoljno za izlazak svaki petak, mada kapiram sto niko ne zeli probisveta koga ce da finansira i nosi na grbaci.

Ja sam za one studentske varijante, kad imam - imam, kad nemam - nemam.
Inace znam par u kome ona radi, opet Srbija, minimalac, on nezaposlen, mada ima neku ustedjevinicu, imaju za izlazak, vidjanje i ok im je, za sada.

Realno,svakom moze da se desi da jedno vreme bude nezaposlen.Nije lako u danasnje vreme naci dostojan posao,ali ako se to nastavi duze vreme a potragu zaposlom i tendenciju da se nadje isti zameni konstantna kuknjava kako je sve crno i kako nigde nema para,onda to ne odaje ni trun ozbiljnosti i postaje iritirajuce.
Za muskarca je ipak lakse da nadje kakav takav posao nego za zenu.Pa ako nemas pametniju ideju uvek mozes da vozis taksi,radis na gradjevini,fizikalises,konobarises...Ima tih zanimanja za koje ne trba puno znanja niti bilo kakvih uslova koje moras da ispunjavas.Samo treba dobra volja.Pa dok se ne nadje nesto bolje.
Zenama je tu mnogo teze.

Мушкарца нико не пита за године и брачно-родитељски статус, под један.

Ако их их неко и пита, све оно што је код жена мана - код њих је плус.

Svakome moze da se desi da ne radi, ostane bez posla, stane mu posao, ili se ne daj boze razboli i slicno i to je prihvatljivo ali neradnika,
nisam imala i ne bih niti da sponzorisem nikoga kao sto ni mene niko ne sponzorise, vec sama svojim radom sticem sve sto mi treba .To bi i bilo kao da placam kitu...

jeste vi ta?

Hmmm, sta je uopste zabavljanje u nekim godinama?
Verovatno bih, na pocetku, da vidim da li je to trenutna faza ili sta.

Ali za pocetak zajednickog zivota, svako mora da ima dovoljno za sebe.
Ne treba mi nicije ali isto tako nemam nameru nikoga da izdrzavam, osim svog deteta.
Naravno ako kasnije dolazi do gubitka posla, snalazicemo se naravno kako moramo dok se ne nadje drugi posao.

Svakome moze da se desi da ne radi, ostane bez posla, stane mu posao, ili se ne daj boze razboli i slicno i to je prihvatljivo ali neradnika,
nisam imala i ne bih niti da sponzorisem nikoga kao sto ni mene niko ne sponzorise, vec sama svojim radom sticem sve sto mi treba .To bi i bilo kao da placam kitu...
super...znači ako ona godinama ne radi ne zato što neće nego zato što u ovoj usrranoj državi nema posla, to znači da je ona u rangu prostitutke jer ispada da ja plaćam njenu vaginu

Hmmm, sta je uopste zabavljanje u nekim godinama?
Verovatno bih, na pocetku, da vidim da li je to trenutna faza ili sta.

Ali za pocetak zajednickog zivota, svako mora da ima dovoljno za sebe.
Ne treba mi nicije ali isto tako nemam nameru nikoga da izdrzavam, osim svog deteta.
Naravno ako kasnije dolazi do gubitka posla, snalazicemo se naravno kako moramo dok se ne nadje drugi posao.

Хахаха, у овој земљи - тешко.

Back