Nezapamćen zločin u BiH: Bodibilder u Gradačcu uživo na Instagramu prenosio ubistvo supruge i deteta

đavolčić

Legenda
Moderator
Poruka
51.528
Muškarac koji je upucao suprugu danas u Gradačcu prenosio je uživo snimak na Instagramu. Reč je o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitnes treneru koji je od ranije poznat policijskim organima. Prema poslednjim informacijama, ubijeno je ukupno tri osobe i dete.

Snimak je, prema navodima lokalnih medija, vrlo uznemirujući.

Prema navodima tamošnjih medija, na snimku se vidi krv svuda. Prikazano je kako je upucao suprugu iz pištolja.

Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo“, poručio je pomahnitali ubica, prenosi Avaz.ba.

Prema saznanjima Avaz.ba, ,Sulejmanović je ubio ukupno ubio tri osobe i dete.

U toku je potera za ubicom, a specijalci su na terenu. Kako navodi Klix.ba, zatvoreni su ulazi i izlazi iz grada.

Policija se oglasila saopštenjem.

„Za licem se intenzivno traga. O događaju je obavešten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mesta i preduzimaju potrebne mere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku“, saopšteno je Uprava policije Odsek za odnose s javnošću.

Osumnjičeni je bio član narko grupe Emira Kodžaga.

https://nova.rs/vesti/svet/stravicn...-na-instagramu-prenosio-ubistvo-supruge-foto/

Ovaj svijet je stvarno otišao dovraga. Strašno je šta se dešava.

Izvrsio samoubistvo pred policijom.

Ovo je neverovatno sta se desava u regiji, u kratkom periodu tri masovna ubistva, ovaj to jos sve prenosio na drustvenim meezama.

Moramo staviti prst na celo i zapitati se gde smo to stigli?
Bilo ih je vise od 3, u Sbiji ona 2 od proletos, pada mi na pamet u zadnjih par godina i ono masovno ubistvo na Cetinju, pa u Zagrebu kad je ubijeno 6-ro... a svi smo vec zaboravili na masovna ubistva u Velikoj Ivanci i mnoga druga u zadnjih 15-20 godina. Jednostavno, mnogo oruzja okolo, mnogo psihicki bolesnih i slomljenih ljudi, okruzenje koje zbog skorasnjih ratova ne ceni previse tudje zivote, raspad patrijarhalnog drustva, raspad socijalistickog drustvenog uredjenja i prelazak na suroviju zivotnu borbu u kvazi-liberalnom kapitalizmu, mnogo losih uticaja pokupljenih na interMetu, lazni online zivot umesto realnog te slom kada te doceka taj realni zivot, teznja da "impresionira" pratioce na drustvenim mrezama... ali srecom, vecina nas je ipak i dalje normalna, vecina nas i dalje zivi normalne zivote i zato ovaj svet opstaje.

Muškarac koji je upucao suprugu danas u Gradačcu prenosio je uživo snimak na Instagramu. Reč je o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitnes treneru koji je od ranije poznat policijskim organima. Prema poslednjim informacijama, ubijeno je ukupno tri osobe i dete.

Snimak je, prema navodima lokalnih medija, vrlo uznemirujući.

Prema navodima tamošnjih medija, na snimku se vidi krv svuda. Prikazano je kako je upucao suprugu iz pištolja.

Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo“, poručio je pomahnitali ubica, prenosi Avaz.ba.

Prema saznanjima Avaz.ba, ,Sulejmanović je ubio ukupno ubio tri osobe i dete.

U toku je potera za ubicom, a specijalci su na terenu. Kako navodi Klix.ba, zatvoreni su ulazi i izlazi iz grada.

Policija se oglasila saopštenjem.

„Za licem se intenzivno traga. O događaju je obavešten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mesta i preduzimaju potrebne mere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku“, saopšteno je Uprava policije Odsek za odnose s javnošću.

Osumnjičeni je bio član narko grupe Emira Kodžaga.

https://nova.rs/vesti/svet/stravicn...-na-instagramu-prenosio-ubistvo-supruge-foto/

Ovaj svijet je stvarno otišao dovraga. Strašno je šta se dešava.
Молим?

Sta molis?
Prenosio live na instagramu kada je pucao svojoj zeni u glavu, pre toga je navodno pretukao.

Bilo ih je vise od 3, u Sbiji ona 2 od proletos, pada mi na pamet u zadnjih par godina i ono masovno ubistvo na Cetinju, pa u Zagrebu kad je ubijeno 6-ro... a svi smo vec zaboravili na masovna ubistva u Velikoj Ivanci i mnoga druga u zadnjih 15-20 godina. Jednostavno, mnogo oruzja okolo, mnogo psihicki bolesnih i slomljenih ljudi, okruzenje koje zbog skorasnjih ratova ne ceni previse tudje zivote, raspad patrijarhalnog drustva, raspad socijalistickog drustvenog uredjenja i prelazak na suroviju zivotnu borbu u kvazi-liberalnom kapitalizmu, mnogo losih uticaja pokupljenih na interMetu, lazni online zivot umesto realnog te slom kada te doceka taj realni zivot, teznja da "impresionira" pratioce na drustvenim mrezama... ali srecom, vecina nas je ipak i dalje normalna, vecina nas i dalje zivi normalne zivote i zato ovaj svet opstaje.
Da, mislio sam na ova zadnja ubistva. Ovo nije dobro sta se desava ali nikako, koliko samo poremecenih osoba hoda okolo koje mogu puknuti svakog trena, ovakve stvari su im samo podsetnik da bi i oni mogli nesto slicno uraditi.
Ovde kaze da je zena prijavljivala naselje medjutim ocito da niko nije reagovao, sada treba sve pod istragu i pred sud jer svakako da snose deo krivice i ti nadlezni cija je reakcija izostala kada je zena prijavila nasilje.

Poslednja izmena:
Ona pretučena sjedi na verandi, on kaže: "Evo kako izgleda kur*va koja te prijavi policiji. Reci kur*vo, zašto si me prijavila policiji?

Ona jedva čujno kaže: "Bojala sam se."

Kaže on: "Sada će te vidjeti kako izgleda ubojstvo uživo."

Ispali metak u čelo, okrene kameru prema podu verande, na pločicama leži beba koja plače, on kaže: "Neka neko dođe spasiti dijete, idemo dalje."

Tip je ubojstvo odradio takvom hladnokrvnošću da sam pomislio da je to napravio već 100 puta.

Ona pretučena sjedi na verandi, on kaže: "Evo kako izgleda kur*va koja te prijavi policiji. Reci kur*vo, zašto si me prijavila policiji?

Ispali metak u čelo, okrene kameru prema podu verande, na pločicama leži beba koja plače, on kaže: "Neka neko dođe spasiti dijete, idemo dalje."

Tip je ubojstvo odradio takvom hladnokrvnošću da sam pomislio da je to napravio već 100 puta.

Има и видео?

Има и видео?
Ima.
Ne mislim tu stavljati zbog toga što ne želim raditi buku oko internet stranice s takvim sadržajem (potpuno legalna), ali tamo se uredno stavljaju deset puta nasilniji uraci.
Ako želiš šaljem na PM, ukoliko imam tvoju riječ, da nećeš širiti riječ... o toj stranici.

ooooo.gif

Ajde bar mi na forumu da ne budemo ko novinari pa da ne stavljamo naslove "bodibilder uradio ovo", "Srbin uradio ono", i tako dalje.

Cim se tako formira naslov, prejudicira se da je to nesto pocinjeno jer je neko bodibilder, ili Srbin, ili sta god stavili.

Ne budimo debilni novinari - budimo ljudi.

Ajde bar mi na forumu da ne budemo ko novinari pa da ne stavljamo naslove "bodibilder uradio ovo", "Srbin uradio ono", i tako dalje.

Cim se tako formira naslov, prejudicira se da je to nesto pocinjeno jer je neko bodibilder, ili Srbin, ili sta god stavili.

Ne budimo debilni novinari - budimo ljudi.
On kriminalac i diler, oni stavljaju u naslov bodibilder. Zesci moroni.

Verovatno i jeste ubijao pre.

ovo treba policija odmah sa par metka da dokrajci

kakva sudjenja, kakve pm,kakvi advokati

odmah 5 metka u glavu i gurnuti na deponiju u neku rupu
Ma kakvi. Javno vesanje I uzivo prenos na svim drzavnim televizijama uz obavezu da prenose I sve privatne, ako odbiju gubitak frekvencije...

dobro je sto je policija upucena u situaciju preduzela preventivne mere da ne dodje do ovoga

Back