Nezaljubljivi romantik

Slazem se, ali zar ti ne dosadi igrati stalno po njihovim pravilima?:)

To su žene koje imaju posla s papcima mogu da se kladim da nikad u životu nisu bile sa tipom koji im neće povlađivati msm ne da bude zadrt nego da se dogovore.I da tip ima svoje ja a ne da se s njim mogu brisati cipele...msm ko može da bude sa tako nekim, samo ko je iskopleksiran i nema samopouzdanja.

To su žene koje imaju posla s papcima mogu da se kladim da nikad u životu nisu bile sa tipom koji im neće povlađivati msm ne da bude zadrt nego da se dogovore.I da tip ima svoje ja a ne da se s njim mogu brisati cipele...msm ko može da bude sa tako nekim, samo ko je iskopleksiran i nema samopouzdanja.

E ovim je sve receno, ali svaka takva zena nakon nekog perioda 5 - 10 godina, zeli biti sa pravim tipom, jer samo pravi muskarac zenu moze uciniti potpuno zenom.:)

Pa Sinke to ti je vrlo jednostavno..missim 'ebote to slep iz aviJona moze skontati..sa njima mogu da rade sta zele.vibrator na dve noge..i to ti ej to..a da smo mi veci ljudi od njih,odnosno covetCi..to je tacno.missim ja kazem da ne mogu da budem veran i to ti je to..missim kucak sam..:ok: a ove romanticne iscede kao one ribe sto vidis da gaze grodje inogama,e te njima ponekada po jajaima,a najvise po srcu i dusi gaze..:ok:

Back