BH. Srbin
Domaćin
- Poruka
- 4.074
Zašto bosanski Muslimani ne žele da budu Srbi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto zaboravljate VI PRAVOSLAVNI I ATEISTIČKI SRBI,
sandzaklije su cisti srbi po genima, i to oni odlicno znaju, a sve vise se okrecu beogradu, valjda su shvatili ko im je najblizi, uostalom, sarajlije mrze sandzaklije samo tako
Једна, барем досада, неспомињана квалификација српског народа. Сви смо ми били помало склони да сматрамо Србима само православце, али да то право не дајемо и Србима који су из ових,или оних, разлога муслимани и католици, али у исто време нисмо оспоравали то право атеистима.
Дакле, муслимане и католике смо оспоравали, а атеисте прећутно прихватали! Каква нелогичност.
Једино је Грцима успело да сваки Грк буде Грк православне вере. То у Србији може да се деси једино ако обручке прихватимо Србе муслиманске и католичке вероисповести.
То омогућава да сви грађани Србије, независно од својих религијских уверења, буду Срби.
Тиме би се помирио грађански и секуларни концепт, а сви Срби би искористили пружену руку и временом пришли изворном православљу.
Prvi čovjek u državi je predsjednik države drugi je predsjednik vlade, rasim nije ni jedno ni drugo. Rasim LJajić je-Šef Akcionog tima za saradnju sa Hagom, znaći niži od bilo kog ministra u vladi Srbije.Srbija se nikada nije odrekla svojih muslimana, kao sto vidis, Rasim Ljajic je drugi covek u drzavi posle tadica, Sulejman Ugljanin ministar u vladi.
Mi nase srbijanske muslimane nismo proterali, imaju sva prava kao mi Srbi, skoluju se u Nisu, Kragujevcu,Beogradu, Novom sadu bez ikakvih problema, i nikada nisam cuo da ih neko diskriminise.
Ja poticem iz sandzaka i mogu reci da su nasi muslimani skroz ok, mozda cak i bolji ljudi od Srba pravoslavaca.Oni kupuju stanove po beogradu, imaju firme, biznis, i uopste se ne zale.Cak doprinose da drzava bude multikulturalna i demokratska.
Al kako vas samo nije sramota,Ništa se ,blago meni, nije zaglavilo, al' da se ne mučiš , kopiraš link - promijenila sam , pa možeš direktno.
Izgleda da su vam se prozori ozbiljno isprljali.
A kadBaš si sladak, veliš - nisu htjeli silom, možda će milom.
Ali zašto da ostanu na pravoslavlju, mogu se vratiti i na paganske korijene.
BTW , i vi ste nekad bili grčki pravoslavci, što sad ne bi bili Grci.
A to su bice oni sto su se u Bosni malo igrali rataPrvi čovjek u državi je predsjednik države drugi je predsjednik vlade, rasim nije ni jedno ni drugo. Rasim LJajić je-Šef Akcionog tima za saradnju sa Hagom, znaći niži od bilo kog ministra u vladi Srbije.
Vi u Srbiji poštujete muslimane tako da je; 1/3 u Turskoj, 1/3 u BiH a 1/3 u Srbiji.
Ponuđenu pomoć od strane turske vlade od Novog pazara do autoputa Beograd - Skoplje nazivate zelenom transferzalom i protiv ste te pomoći - vrati sa na temu od prije nekih 20 dana pa vidi.
Postoji tema i o Zokorliću i Ceriću
Pokušaj Zokorlića da svi muslimani Srbije budu u vjerskom smislu okrenuti prema rijasetu u Sarajevu, što je po Ustavu IZ bivše Jugoslavije, vi to nazivate opet izdajom Srbije a istovremene ste protiv odvajanja u vjerskom smislu npr. autokefalnosti Crnogorske pravoslavne crkve.
Kažeš jopš kupuju stanove u Beogradu i studiraju u.......bave se biznisom itd. k Ko će se baviti biznisom studirati i kupvati na području koje nema čestitog puta i u koji se najmanje ulaže sredstava iz budžeta.
Zapamti nikad se ne diraju oni koji imaju pare a opet ti se nemaju šta želiti jer ih niko ne dira niti ugrožava - Oni novcem kupuju slobodu.
Prvi čovjek u državi je predsjednik države drugi je predsjednik vlade, rasim nije ni jedno ni drugo. Rasim LJajić je-Šef Akcionog tima za saradnju sa Hagom, znaći niži od bilo kog ministra u vladi Srbije.
Vi u Srbiji poštujete muslimane tako da je; 1/3 u Turskoj, 1/3 u BiH a 1/3 u Srbiji.
Ponuđenu pomoć od strane turske vlade od Novog pazara do autoputa Beograd - Skoplje nazivate zelenom transferzalom i protiv ste te pomoći - vrati sa na temu od prije nekih 20 dana pa vidi.
Pokušaj Zokorlića da svi muslimani Srbije budu u vjerskom smislu okrenuti prema rijasetu u Sarajevu, što je po Ustavu IZ bivše Jugoslavije, vi to nazivate opet izdajom Srbije a istovremene ste protiv odvajanja u vjerskom smislu npr. autokefalnosti Crnogorske pravoslavne crkve.
Kažeš jopš kupuju stanove u Beogradu i studiraju u.......bave se biznisom itd. k Ko će se baviti biznisom studirati i kupvati na području koje nema čestitog puta i u koji se najmanje ulaže sredstava iz budžeta.
Zapamti nikad se ne diraju oni koji imaju pare a opet ti se nemaju šta želiti jer ih niko ne dira niti ugrožava - Oni novcem kupuju slobodu.
BiH pravoslavci su se na popisima AU sve do 1905. izjašnjavali kao grčki pravoslavci.
Ako su Bosanski Muslimani zaista Srbi, zašto se desila SREBRENICA?
Muslimana koji se izjasnjavaju kao Srbi nema jos od ww2. A zasto ih nema to pitaj SPC i komuniste.
Meni je sasvim svejedno ko piše istoriju, sve dok ne laže.Al kako vas samo nije sramota,
da vam rvati vecito kroje sudbinu,
i pisu vam istoriju,
dokle cete padati na njihovu propagandu,
oooooooo,rvatsko cvece
Одредница српског идентитета је СВЕТОСАВЉЕ. Мимо тог оквира српство НЕ ПОСТОЈИ.Владане - у случају ове теме уопште се не слажем са тобом. Овај данашњи мулим серб - апсолутно није и не може бити одговоран за своје претке који су прешли у ислам - поготово што ја бар овде за муслимане окупљене око Београдске џамије не могу једну једину ружну реч да кажем.
Prvi čovjek u državi je predsjednik države drugi je predsjednik vlade, rasim nije ni jedno ni drugo. Rasim LJajić je-Šef Akcionog tima za saradnju sa Hagom, znaći niži od bilo kog ministra u vladi Srbije.
Наравно да ти ствари нису јасне, кад не расуђујеш по Богу, него по мраку свог непросветљеног ума Божанском истином, која се налази ИСКЉУЧИВО У ДОМОСТРОЈУ ЉУДСКОГ СПАСЕЊА, напипаваш тематику ко слепац, рукама!Значи, по твојој идиотској логици, Стефан Немања није био Србин кад се родио, него је постао Србин тек кад се крстио у православној цркви пошто је пре тога био католик, а Стефан Првовенчани није био Србин неколико година у свом животу, док је преговарао са Римским папом о преласку целе Србије на католичанство. Био Србин на стенд-бају.
Заиста нам оваквих малоумника треба што више да би нас било што мање. Некад ми неке ствари уопште неће бити јасне.
Odakle ti ta glupost?
Znači moji prijatelji, moja familija i ja smo rođeni i živeli prije WW2?
Da bila je ta brigada imala u poćetku rata oko 100 vonika i na kraju rata ni 50.
Brigada "MEŠA SELIMOVIĆ" = 50 Vojnika koji su htjeli pod svaku cijenu sačuvati živu glavu.
Da su imali priliko pobjeći sa porodicom bilo bi ih i u mudžahedskoj brigadi.
Ja čuo ili pročitao samo za dva živa muslimana iz ex JU koji kažu da su Srbi islamske vjeroispovjesti to je imenjak JMO Mehmeda Spahe bio na TV iz, čini mi se Užica i ti nebulozni provokator sa foruma koji se predstavlja kao Srbin musliman i još misliš da ti mnogi vjeruju.
Ili si budala ti ili oni koji ti vjeruju.
Valjda će jednom prestati s-h pretenizije na BiH , pa će se saznati ko je, i po čijem nalogu, ubio našeg dr Mehmeda Spahu.
Одредница српског идентитета је СВЕТОСАВЉЕ. Мимо тог оквира српство НЕ ПОСТОЈИ.
Зашто?
Стефан Немања(Симеон Мироточиви) је посадио камен темељац српској државности.
[/COLOR]
Muslimana koji se izjasnjavaju kao Srbi nema jos od ww2. A zasto ih nema to pitaj SPC i komuniste.
Да није велико-Српска хегемонија
A šta bi sa Stambolićem (i kćerka mu je stradala '88. u 24. god. života u saobraćajnoj nesreći kod Budve) i Đinđićem ?
ja ti lepo kazem da su muslimani u srbiji ravnopravni gradjani, koji zive sasvim normalno,a ti pitaj silajdzica i izetbegovica sta im je falilo sa srbima. Bosna je trebala da ostane u jugoslaviji sa srbijom, gde bi nam kraj bio, ili hoces da kazes da je sada sarajevu bolje nego pre rata?