Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 56.704
Ma ja mislim da samo izmišljaju, nije Stojan vidio 3 milje eura na gomili u životuma, ne obaziri se, vidis da nisu normalni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja mislim da samo izmišljaju, nije Stojan vidio 3 milje eura na gomili u životuma, ne obaziri se, vidis da nisu normalni
neces ti da kazes ko ce sta da dajeDaj penziju ili socijalnu pomoć nekome pa se javi medju ljude diskutirati.
tako je, i imas platu na nebesima, a Bog ce ti oprostitiKada dajem ne ocekujem nista.
Lepo je kada vidis da si nekoga usrecio i to je to.
Pa ti to radisneces ti da kazes ko ce sta da daje
to je licna stvar pred Bogom
dati nekome istinu je najvrednija stvar na svetu
ma ne izmisljaju, nego pokazuju svoje pravo liceMa ja mislim da samo izmišljaju, nije Stojan vidio 3 milje eura na gomili u životu![]()
Da Bog daje, niko ne bi morao da radi. Kraj dokaza.Kako bi joj dao da tebi Bog nije dao?
Sto se druzis sa sektasima.Tako sam ja jednoj zeni dao 3000 eura da bi rekla znala sam da ce mi bog pomoći.
mi hriscani ne ocekujemo da nam se revalorizuje nasa milostinja, kao vi bezboznici, i jos ruzite te jadnike/jadnice kojima ste kao pomogliDobio sam ja 10 puta vise kad meni zatrebalo no zahvalio sam drugoj zeni.
Tko da vrati mu se desetorostruko.
Neces videti da si nekog usrecila, jer nece pokazati ni srecu ni zahvalnost.Kada dajem ne ocekujem nista.
Lepo je kada vidis da si nekoga usrecio i to je to.
Da ti ne pada s neba,dzaba bi ti bilo da rmbas koliko hoces.Da Bog daje, niko ne bi morao da radi. Kraj dokaza.
Da pada sa neba, niko ne bi morao da radi, svi bi se baskarili. A kad padnes u bolest, ako ne nadjes nekog da brine o tebi, ili ne zaradis za penziju,Da ti ne pada s neba,dzaba bi ti bilo da rmbas koliko hoces.
Ni jednu dlaku sebi ne mozes doprineti.
mogu videti kada nekome dam poklonNeces videti da si nekog usrecila, jer nece pokazati ni srecu ni zahvalnost.
Bog ce im pomoćiDa pada sa neba, niko ne bi morao da radi, svi bi se baskarili. A kad padnes u bolest, ako ne nadjes nekog da brine o tebi, ili ne zaradis za penziju,
mozes da se slikas...
Citat o Jehovimogu videti kada nekome dam poklon
malo im je sto se samohvalisu, ova dvojica, nego bi jos da unize jadne, bedne, kojima kao pomazu - dno dna.Da ti ne pada s neba,dzaba bi ti bilo da rmbas koliko hoces.
Ni jednu dlaku sebi ne mozes doprineti.
Nikada nisam sreo takvu osobu, bar mislim da nisam. Ne znam šta da mislim, ako je znao da tu osobu dobro poznaješ trebao je da ti kaže.Da li ste se susreli tako sa nekim, i sta mislite o tome?
Jos nisi u Raju.Treba da se trudis.Da pada sa neba, niko ne bi morao da radi, svi bi se baskarili. A kad padnes u bolest, ako ne nadjes nekog da brine o tebi, ili ne zaradis za penziju,
mozes da se slikas...
Ja ne razumem sta oces.Njegova stvar sto mu je davao i sto se nije ljutio jer je ovaj nezahvalan.Kad ga on nije opljuvao sto bi mi.No niko od ovde bezosecajnih, nije prokomentarisao to sto ovaj meni nijednom nije pomenuo lika koji je umro, a koji mu je davao 200 evra mesecno.
Biti u Raju, znaci biti ovde na Zemlji. Jer ako si nesrecan za zivota, bices i nakon smrti, jer se psiha zamrzava, nakon materijalne smrti.Jos nisi u Raju.Treba da se trudis.
oce sa dedom da opljune sve nas hriscane kojima JE RECENO da jedna ruka ne zna koliko druga dajeJa ne razumem sta oces.Njegova stvar sto mu je davao i sto se nije ljutio jer je ovaj nezahvalan.Kad ga on nije opljuvao sto bi mi.
Tema ocena 1
Jos jedan koji brani, ljigavca i nezahvalnika...Ja ne razumem sta oces.Njegova stvar sto mu je davao i sto se nije ljutio jer je ovaj nezahvalan.Kad ga on nije opljuvao sto bi mi.
Tema ocena 1
Bolje bi ti bilo da citas Novi Zavet.Biti u Raju, znaci biti ovde na Zemlji. Jer ako si nesrecan za zivota, bices i nakon smrti, jer se psiha zamrzava, nakon materijalne smrti.
Oni koji zele da umru, sigurno zele da nestanu, a ne vecno da zive u puknutoj dusi i ko zna kakvim pshickim problemima.
Raj nije mesto, nego stanje duse...
Kako ti znaš kako je on podnio smrt svog dobročinitelja?No niko od ovde bezosecajnih, nije prokomentarisao to sto ovaj meni nijednom nije pomenuo lika koji je umro, a koji mu je davao 200 evra mesecno.
Cuj, ne moram da citam, imam sopstvena iskustva... dakle, te stvari ne pisu, ali zar mislis da bi samoubica zeleo da sa takvom psihom, nastavi zivot?Bolje bi ti bilo da citas Novi Zavet.