neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislila sam da te skuvam. :think: Ali necu.
Evo , dajem ti da me vezes za krevet i radi sta oces.
Pa , ako nista drugo, makar u inat ovim neyebacima, nek crknu.
A onda cemo zajedno da ih skuvamo:twisted:

:telefon:
Dogovoreno :zcepanje:

Elem ja volim oral najvise da znas:cool:

Sta hoces da ti radim kad te vezem:rumenko:

hell_070706_ms.jpg

Ovde idu formasi nejebicari:bye:

Pa ajde onda da kazem.
Prvo ces da potpises polisu da neces da mi odgrizes uvo, sisu prst ili nesto , sta znam za sta si u stanju.
Onda cu da ti vezem oci, onako kao u filmu sto se radi, znas seksi crnim povezom , sto sam od svojih gacica skrojila, a u pozadini Marvin Gej. Onda ***************************************************ali ****************************************** i naravno****************************. Onda bih ti odvezala oci, pa ioanko smo u jezgru zemlje.
Onda bi ti meni vezao i oci i ruke i , dobro noge necemo , i onda ispunjenje svih znojavih najprljavijih i najzaparnijih fantazija i *************************.
Tako otprilike, bez onih stvarno dirty detalja, nema smisla. Moze?

Pa ajde onda da kazem.
Prvo ces da potpises polisu da neces da mi odgrizes uvo, sisu prst ili nesto , sta znam za sta si u stanju.
Onda cu da ti vezem oci, onako kao u filmu sto se radi, znas seksi crnim povezom , sto sam od svojih gacica skrojila, a u pozadini Marvin Gej. Onda ***************************************************ali ****************************************** i naravno****************************. Onda bih ti odvezala oci, pa ioanko smo u jezgru zemlje.
Onda bi ti meni vezao i oci i ruke i , dobro noge necemo , i onda ispunjenje svih znojavih najprljavijih i najzaparnijih fantazija i *************************.
Tako otprilike, bez onih stvarno dirty detalja, nema smisla. Moze?

:maramica:

:flert:

Mogu ja. Ali nemam sa kim... :lol:
;)
'ajde sad v as dvojica, pobi'te se za mene, ajde. Slobodno.
:think:
A sto bi se bili, prvo jedan pa drugi! :lol:

Ako ce on da te ljubi moze prvi, meni nije frka ja mogu i bez ljubljenja.

:hahaha:
Mozemo i zajedno meni ne smeta:rumenko:
Okej, evo ti ultimatum. Moze samo jedan.:evil:
Je l' sad shvatas sto? ajde bre bite se
Epa necemo tako...Mogu samo dvojica....:zag:

Back