Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
de si hexi neyebicarko stara???![]()

Kakav divan doček...
Tu sam koleginice...tu sam...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
de si hexi neyebicarko stara???![]()

Tu sam koleginice...tu sam...e ondak ok.....svi smo teorijom potkovani......
![]()

mogu ja mogu ja mogu jaaaaaaa![]()
pa sad.. plasim se da ne zgresimo..![]()
![]()
ako nudis kupanje i sladoled, naravno da cemo da zgresimo.....ako nudis kupanje i sladoled, naravno da cemo da zgresimo.....
ih,bwe,neizreciva,'ajde malo se netjkaj,kao sram me bilo,i tako to..,a ondak kao pristanes!![]()
![]()
da posle dobijem manje sladoleda...si lood???da posle dobijem manje sladoleda...si lood???

eto,a ja mislio da ce se tebi vise sviditi ono sa supicom..za extra porciju sladoleda potreban je dodatni napor!![]()
![]()
ja mislila to kupanje, a ono supica.....
i ja sam u pocetku mislio da je to, pa sam se posle setio da nikad iz kade ne srknem vodu.. 
i ja sam u pocetku mislio da je to, pa sam se posle setio da nikad iz kade ne srknem vodu..
Dobro,bice i kupanje nakon obilnog 'ruckanja'.. A jel' moram da zmurim dok se budemo brckali?Mislim da l' se stidis isto kao i ja?![]()
pda....narafski...ali znam da gledam ispod vode....
pda....narafski...ali znam da gledam ispod vode....
![]()
odo' ja kuci da vezbam gledanje pod vodom!![]()
e,pa samo ti i ja odrzavamo ovu temu..svi se bacili u yebitzu!jedino ti i ja .. nista.. smrc..![]()
![]()
ma samo se prave.....ima nas ko kusih pasa.....ma samo se prave.....ima nas ko kusih pasa.....
![]()
e ne das se!ja sve nesto okolo,naokolo,da te 'navucem' da napises "hajd' ti i ja da se zajedno bacimo u yebitzu", al' iskusno,iskusno!
![]()

ma gde iskusno....nisam ukapirala, stvarno.....
aj se bacimo pa ako se i udavimo, makar smo se ratosiljali muke......![]()
dogovoreno!
sa' ce se na pp dogovorimo o svemu, a ovi ostali nek' puknu od muke!![]()
![]()
.....koji ostali????......pa nema nikog.....
neka,neka...virkaju oni povremeno,nego netje da se javnu..![]()
cmoknem ja tebe takvog neozbiljnog i bezim kuci.....lep dan ti zelim.....cmoknem ja tebe takvog neozbiljnog i bezim kuci.....lep dan ti zelim.....

jos uvek me ribica boli...mislim da cu morati pavlovicevu mast za bebe da namazem

koji ostali????......pa nema nikog.....